Cadaisles Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 -Deno- said: cevap yazanların çoğu rpg oyunlarda side mission yaparken yandan gelen beggar'a "siktir git" diyip credits'lerini daha sonra item almaya saklayan dark side tipler. senin benim gibi HAS light side adamları anlamazlar. çocuğu yalnız bırakın lan. Senide anlıyorum bu çocuğu da.İkinizinde ihtiyacı olan çok iyi sex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Op, Boynuzu yemissin gecmis olsun. Birden cikarma da kan akmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 grafiksiz anlamıyoruz grafikle anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 benjani said: ayrıca doğru düzgün görüşmemişsiniz bile, seninki aşk değil başka birşey. Nedir dostum, bağımlılık mı? -Deno- said: sen göstermen gereken ilgi ve alakayı göstermişsin. konuyu öğrenmeye, yardımcı olmaya çalışmışsın. anlatmak istersen burdayım mesajını vermişsin. bundan sonrası onun ruh haline ve sana açılıp açılmak istememesine kalmış. gerçekten seviyorsan burdaki eli dışında ilişkisi olmamış barzoları dinleme sdfs. ama cidden çekilmez hale geliyorsa da, senin de bir tane hayatın var. elimden geleni yaptım, kız anlatmak istemedi diyeceksin ve yoluna bakacaksın. Çok teşekkür ederim dostum. Şimdi yarın için buluşalım mı yazacağım. Olur da hayır yanıtı alırsam içinde bulunduğum durumdan sitem edeyim mi birkaç kelimeyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 beatifulmind said: Nedir dostum, bağımlılık mı? Henüz yeterli olarak gözlemleyemediğin bir insanla ilgili eksik verileri beyninin senin en hoşuna gidecek şekilde tamamlaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 bak biz ne diyoz sen hala ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 XLegolas said: beatifulmind said: Nedir dostum, bağımlılık mı? Henüz yeterli olarak gözlemleyemediğin bir insanla ilgili eksik verileri beyninin senin en hoşuna gidecek şekilde tamamlaması. Yani şunu mu kast ediyorsunuz; verdiğim değere değiyor mu yoksa değmeyecek biri olduğuna karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 sen niye her şeyi paticik'e soruyorsun kafanda seni meşgul eden esas soru ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 https://lh5.googleusercontent.com/-YKw23vR7C1I/VZHVWk1T2wI/AAAAAAABAyk/7WvmUmUwRGM/w506-h750/William%2BShakespeare.jpg şeyh pir boşuna söylememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Şu konumdan işler geri dönmez, çok zorlayıp kendini de yıpratma. Emin ol değmez. Geri dönse bile eskisi gibi olmaz, illaki bir yerde yine patlar. Sana tavsiyem arayıp sormaman yönünde. O ararsa konuş, havadan sudan, ilgi gösterme yani. Yalan dolan bu psikolojim bozuk mavraları. Şu an kız sana böyle bir tepki verdiği için psikolojik olarak böyle davranıyorsun. Ölüp bittiğin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Aşk şevhetin estetik halidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Auril said: problemli kız hiç çekilmiyor, ilerde verem olursun valla problemsizi de mi var? kızların görevi "o soruların bende cevabı yok" gibi gizemli gözükmeye çalışan tavırlar korkan, önceki sevgililerinden zarar gören kız gibi davranıp kendini acındırmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Yine dünyadaki bütün kızlarla çıkmışlar gelmiş hımınsk herkeZ aynı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 *şimdiye kadar 2 çıktığı olan adam* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 OP, biliyorum bu durumda kendini tutman zor. ama bık bık bık hergün hadi buluşalım hadi buluşalım şeklinde baskı yapmak ve "ben sana çok muhtacım yaaaauuuu" mesajı vermek pek doğru bi hareket değil. süre ver 4 gün falan, cuma günü sabantan ara geç dönerse de akşam mesajla söyle, cmts veya pazar'a kahvaltı veya X bi atraksiyona gitmek istiyorum yanımda sen de olursan çok daha güzel vakit geçireceğimden eminim falan gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Auril said: arkana bakmadan kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 SAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 seviyorumdan sonrasını okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Sal hacı sal zorladıkça sen üzülürsün.Yüksek ihtimal o kafasında planlama yapmıştır. Bu işlerde depresyon çoğu kızda işin kolayına kaçma gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Bone said: Auril said: problemli kız hiç çekilmiyor, ilerde verem olursun valla problemsizi de mi var? kızların görevi "o soruların bende cevabı yok" gibi gizemli gözükmeye çalışan tavırlar korkan, önceki sevgililerinden zarar gören kız gibi davranıp kendini acındırmak. ya şimdi model zaten sıkıntılı, kronik problemleri olan bir seri. op da gidip piskoloğa gidecek/ giden ini bulmuş 3 gün sonra kafayı yakacak kız, riske girmeye hiç gerek yok iade et git garantili sıfırını al başka yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 sabonis said: OP, biliyorum bu durumda kendini tutman zor. ama bık bık bık hergün hadi buluşalım hadi buluşalım şeklinde baskı yapmak ve "ben sana çok muhtacım yaaaauuuu" mesajı vermek pek doğru bi hareket değil. süre ver 4 gün falan, cuma günü sabantan ara geç dönerse de akşam mesajla söyle, cmts veya pazar'a kahvaltı veya X bi atraksiyona gitmek istiyorum yanımda sen de olursan çok daha güzel vakit geçireceğimden eminim falan gibin. Mantıklı gözüküyor bu fikir bana da ama toptan kaybetmekten korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 milyonlarca kadın var, bi o yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Yahu kızın bitireceği varsa ve sen bunu şirinliklerle şimdilik ötelesen geleceğin yine aynı olacak. Toptan kaybetmen kızın elinde olan bir şey, istediğini yap değiştiremeyeceksin. Deno güzel yazmış işte, sen yapılması gerekeni şimdilik yapmışsın gibi, hatta biraz fazlasını yapmışsın. Düzgün davranma sırası onda. Herkes kendine ait biraz zaman isteyebilir ama sevgilim dediğin insana bu şekilde yansıtmazsın bunu, Karşı tarafa sorunun ondan kaynaklanmadığını hissettirmek lazım. Kız bunda fail olmuş veya sorun gerçekte sensin, sorun sendeyse de zaten yürümeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 beatifulmind said: Auril said: arkana bakmadan kaç µh said: Auril said: arkana bakmadan kaç Cadaisles said: Auril said: arkana bakmadan kaç Neden dostlar? Çok seviyorum onu, hem de kolay değil ki unutup devam etmek.. bak kardeşim "değişik" türk kızları hakkında yeterince tecrübeye sahip biri olarak söylüyorum. 1- neden, niye, acaba, ya şöyle olsaydı gibi her soruyu kafandan atıyorsun 2- unutuyorsun, yol veriyorsun. kafanı temizliyorsun, arındırıyorsun. dengesiz türk kızı olabilir, hiç bir boku begenmeyen türk kızı olabilir, sürekli daha fazlasını isteyen türk kızı olabilir, 2 kere güzelsin diyince kendini tanrıça sanan türk kızı olabilir, başkasından haber bekleyip senle zaman geçiren onun kararını veremeyen türk kızı olabilir, hesabı sana kitleyen türk kızı olabilir.. uzatırım bu listeyi, kısacası yol ver. kafan bembeyaz, tertemiz olsun. düşündüğün dakikalara bile yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Flameoffear said: Şu konumdan işler geri dönmez, çok zorlayıp kendini de yıpratma. Emin ol değmez. Geri dönse bile eskisi gibi olmaz, illaki bir yerde yine patlar. Sana tavsiyem arayıp sormaman yönünde. O ararsa konuş, havadan sudan, ilgi gösterme yani. Yalan dolan bu psikolojim bozuk mavraları. Şu an kız sana böyle bir tepki verdiği için psikolojik olarak böyle davranıyorsun. Ölüp bittiğin yok. Tek şekilde döner.Kaçan kovalanırı uygulicaksın.Abi asla bir insana onsuz yaşayamayacsğınız izlemini vermeyin.Seni seviyorum bunu biliyorsun ama böyle devam edemem ben.Ayrılmamız en iyisi de ve ondan önce ayrıl.Yoksa sittin sene bi cacık olmaz o ilişkiden.Noluyoruz ya terkedildim sinyalini bilinçaltına yollattın mı o düşecek peşine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar