Laorx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Dragonfire said: bitirdim ama yarısını anlamadım italyancaların çevirisi yoktu. atayiz çıktı pope çok iyi. anlamamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 yok yok doğru yolu buldu o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 jude law biyik adam vesselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Adam arka arkaya miracle gerçekleştiriyor nasıl inanmasın la tanrıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 7. bölüme geldim, tavsiye edilebilecek bir dizi ama çok iyi değil. Fellini tarzından etkilenmiş görüntü yönetmenliği artısı dizinin. Bunu seven kesin La Grande Belezza'yı izlesin. Senaryo vasat üstü, baymadan sonunu getiririm sezonun. İyi oyuncuların arasında Kardinal Voiello rolüyle Silvio Orlando sıyrılmış resmen, bayıldım. Bildiğim bir aktör değildi, bir iki filmini izleyeceğim bakalım. https://www.youtube.com/watch?v=o45j989MyEo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 2016 epey bereketli gecti. yilin dizisi, yilin tv olayi falan super abarti. sadece iyi, kaliteli bir dizi. otesi sezon ikiye kalmis. voiello inanilmaz bir karakter. uzerine aktor dokturunce gol olmus. guclu yani karakterler. sezon ikide onlarin kiymetini bilmeleri lazim. esther, dussolier gibi kayda deger bir yere varmayan arclar ziyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 yönetmen muazzam ya. son zamanların sinemada da en iyi yönetmeni bence adam. şiir gibi tablo gibi yönetmenlik yapıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 çok başarılı, gerçekten çok beğendim senaryo bence güzel ama özellikle "fellini tarzı" ve müzikler çok başarılı voiello, fazla söze gerek yok, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Voyello gerçekten adamın dibi. On numero. Gutierrez de çok tatlı. Zaten ispanya'da tiyatrocuymus belli adamın sonsuz mimik menzili var dgdfg. Bu "fellini tarzı" tribini anlayabilmiş değilim bu arada. Fellini tarzı dediğiniz şey sanırım kompozisyonların italyan usülü olması. Felliniye mahsuz bir durum değil yani, classicist comp kurunca F E L L I N I bayrakları asılmış da 2k yıllık gelenek bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 italyan işi diyecektim ben ama önceki sayfada fellini tarzı dediği için ona gönderme yaptım son 3 bölümü dün seyrettim, aklımda kalan sahnelerden biri, papa afrikada hayırsever hollanda firmasının kurduğu -su damıtıcısını- dışarıdan seyrederken, sofia içeriden karşısına geçer ve gülümser, o arada radyoda, -yanlış duymadıysam- Peppino di Capri Melancolie çalar... bunlar güzel şeyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Melancolie çalmıyormuş o sahnede ama çalanı da bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 buldum :) Era de maggio - Roberto Murolo https://www.youtube.com/watch?v=F8bQ9gHHh28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 yeni sezon The New Pope adıyla geliyomuş. bu arada Paolo Sorrentino'nun Loro 1 ve Loro 2 adında Berlusconi biografisi varmış yeni gördüm var mı izleyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 geliyor gönlümün efendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 The New Diyanet İşleri Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 kuzenin gazıyla geçenlerde izledik de jude law götürüyor, yer yer bayağı sıkıldım. net bir konu akışı yok, oradan oraya zıplıyor. sıklıkla karakterler idiot ball tutuyor papanın işleri yaver gitsin diye, death note gibi hissettirdi o bakımdan. herkes aptal, bir o akıllı. onun da motivasyonu bölümden bölüme değişiyor. hele dizi sonu tam bir felaket olmuş, yenisinin anonsu yapılmasa ee ne oldu yani diyecektim de hadi bitmemiş hikaye sayalım şimdi. görsellik iyi, oyunculuk iyi, senaryo zayıf. prodüksiyon taşımasa pek bahsi geçmezdi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar