Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Nasil konusu olmaz bunun? 2016'nin TV olayi direk. Epeydir bunun kadar iyi bir yeni dizi izlemiyordum, en son House of Cards'i bu kadar begenmistim. Kesin izleyin derim, izleyin, izletin. Mukemmele yakin dizi. Oyuncular, muzik, sahneler, her acidan saheser olmus. Italyanlar HBO ile birlikte yapmislar. BluTV'de Turkce altyazili da var. https://www.youtube.com/watch?v=6we2blItR4s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 aa film zannediyordum ben bunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Kac bolumu cikti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Oha ben de film sanıyordum lan bunu sdhfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 10 bolum ilk sezon. Ikinci de gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 bingildak said: aa film zannediyordum ben bunu ya. aynen ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 izleyin bunu izleyin güzel baya. sezon finalini 2. sezona bağlama zaafiyeti dışında her türlü 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/210/716/18c.jpg Beverly Hills Pope diye spin-off lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 bitti mi sezon? bunu bekliyordum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 oglancilik var mi dizide peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 blu tv deymiş bu ya meh üzüldüm şimdi. Gerge resmi kaynaklardan nasıl izliyorsun ? Blu tv mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 oğlancılığa karşı pope'un icraatleri ve kilisenin çalkantılı sürecini anlatıyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 izleyecek yer yok, insanlara tavsiyelerim havada kalıyor, kimseyle sohbetini yapamıyorum, mağdurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 BluTV çünkü. Ülkede lisanslı, artık tutmuyorlar o sitelerde böyle lisanslı şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 blutv ilk ay ucretsiz,acin izleyin ,sanal karti kabul ediyor,1 tl lik provizyon yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 güzelmiş ilk bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 başları iyiydi de sonlara doğru biraz garipleşti ve her tek sezonluk dizi gibi (bkz: hayaletli dizi ve bkz goliath) sonu aceleye getirilmiş hissi yarattı. hep aynı şey oluyor tek sezonluk dizilerde, olayları geliştirip geliştirip sonra 1-2 bölümde bağlamaya çalışıyorlar herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Yılın dizisi net. Uzun süre gelmez böyle tatlı iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 abi bu dizi tek sezonluk falan değil, ikinci sezon onayını aldı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 aaa ben bitti sandım lan dizi? adam anaysını babaysını görünce, surat yapsalar bile, bi rahatlama geldi herşey çözüldü sandım açıp bakmadım da yani sırf bu son yüzünden baya emindim tek sezonluk dizi olduğundan sdf belki başka bir konu işlerler diye düşünesim geldi ama nasıl olur onu bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Bir Interstellar değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 6 bolum gomdum, dizi surekli kakasi varmis gibi garip ilerliyor ama bolum finallerini guzel yapmislar. cekimler sahneler vs sahane, sadece vatikani gormek icin izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 bitirdim ama yarısını anlamadım italyancaların çevirisi yoktu. atayiz çıktı pope çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 aslında atayiz de değil agnostik karışımı bir şey. o da emin değil çünkü git geller yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar