Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Morrowind'de 15 dakikada bitirilebiliyordu mesela. Speedrun'lar hiçbir şey ifade etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 oynayamadim ben bunu, silent hill de bile bu kadar gerilmemistim, yalniz tam 3-5 kisi toplanip kickica, yada multi co-op oynama oyunuymus. evde yalnizken fln, sittin sene oynanmaz bu, YT dan WT izlerken bile kasildim. yalniz grafikler, atmosfer fln efsane, sunun VR versiyonunu dusunemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 süper ya dayan oyna, vr ben de oynaymazdım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 yav ben de çok istiyorum bunu oynamak ama korkunca sinirleniyorum ben. demosunu zar zor bitirebilmiştim meh. böyle zombi dış dış bişi olsa da onu oynasam bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 2 saat önce, Laraken dedi ki: yav ben de çok istiyorum bunu oynamak ama korkunca sinirleniyorum ben. demosunu zar zor bitirebilmiştim meh. böyle zombi dış dış bişi olsa da onu oynasam bari. aslında oyun belirli bi noktadan sonra, tam istediğine bağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 o zaman zorlayım oynayım ya, merak da ediyorum oyunu çok, baya övgü aldıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 (düzenlendi) soyle bir sey bana olaydi joystickle gommuslerdi coktan sdf jumpscare diye bok aticam oyle birsey de degil hani. ben kendim bizzat deneyimlemek istiyorum desen bakmasin, yanimda biri olmasi lazim iste boyle oynarken, ona sarilayim, tekme atayim fln. yanci bulunca kesin oynayacam ama. embed calismazsa dakika 17:10. Spoiler Nisan 19, 2021 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ortega Mesaj tarihi: Nisan 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2021 ben bunu oynayamam lan korkarım direk:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 palu ailesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 On 19.04.2021 at 20:07, Laraken dedi ki: yav ben de çok istiyorum bunu oynamak ama korkunca sinirleniyorum ben. demosunu zar zor bitirebilmiştim meh. böyle zombi dış dış bişi olsa da onu oynasam bari. abi eşek şakası yapan arkadaşa sinirlenir gibi sinirleniyosun dimi sen de sdfs. bu amnesianın falan yapımcısına ne küfretmişimdir zamanında be pancar gibi olmutşur heriflerin kulakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ortega Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 thief 1 vardı eskiden o da çok korkutuyordu gece karanlık odada kulaklıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 13 dakika önce, goldbären dedi ki: abi eşek şakası yapan arkadaşa sinirlenir gibi sinirleniyosun dimi sen de sdfs. bu amnesianın falan yapımcısına ne küfretmişimdir zamanında be pancar gibi olmutşur heriflerin kulakları. aynen aynen, hani "ne gerek vardı şimdi" siniri sfgfd. oynuyorum bakalım ama ya sinirlene sinirlene, atmosferi falan güzel. fakat hikaye fos çıkarsa, sonu king regards'la biten mail atarım yapımcıya. çile çekiyoruz çile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 yeni bitti, güzel tadında yapmışlar her şeyi bence. temiz oyun olmuş ki 30 liraya almıştım indirimde görüp, hayli hayli değdi yani. şimdi gidip akıl sağlığım için şirin kedi videoları izleyecem bi miktar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 https://store.steampowered.com/app/564190/Not_A_Hero/ beleş dlc var onu da oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 hadiiii biraz daha sinir yapalım madem, eyvolle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 https://store.steampowered.com/app/1541780/Resident_Evil_Village_Gameplay_Demo/ Village demo çıkmış steamde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 najs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 Game Pass'dan yükledim, biraz oynamaya çalıştım, sildim, Village de almıyorum. Kalbi olan adamım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2021 village'yi beğenmedim ben. daha çok aksiyon oyununa dönmüş, metro oyunlarını hatırlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 e tabii metro da en az resident evil kadar koridor tasarima sadik bir is bilmezlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 bitirdim bunu geçen. Mold ne kadar kötüymüş düşman olarak. Korkutucu değil, dizayn ve görünüşleri de kötü, zaten 3 çeşit var bütün oyun. Baydılar sonlara doğru. End of Zoe dlc de ağızlarını burunlarını kırmak çok iyiydi ama sdf şimdi Remake 2 ye başladım da, normal zombiler çok daha korkutucu. Hatta RE2 bundan daha korkunç genel olarak. RE 7 bi ilk 1-2 saat tırstırdı. Sora shotgunla moldlara headshot ata ata bitti oyun. Village'de FoV ayarı koymadıkları için oynayamıyorum. Patch çıkartırlar umarım. Capcom pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 demoyu zor oynayıdım konsol fovuyla, fov ayarı gelmeden oynanmaz villaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar