Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Recep İvedik 5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

Şöhretler'de Alex tek geçerim! Kadıköy'ün efsanesi, her gittiğimde uğrarım bir dal. Canım çekmedi şu an ama :D.

sohretler alex kesinlikle (tu)
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

abi şu patso denen şeyi hiç yemedim aşırı merak ediyorum çok güzel birşeymiş gibi duruyor. evde yapsam yerinde gibi olmaz bunu izmirde yapan var mı gideyim de yiyeyim.

bende hiç yememiştim yemeksepetinden söyledim yedim. sıcak yemek lazımmış onu soğuk soğuk hiç güzel olmadı.
Mesaj tarihi:
içinde patates olmasını kabul edebileceğim tek yiyecek california burrito

onun dışındakiler welcome to the sanayi

https://www.thrillist.com/eat/san-diego/best-california-burritos-in-san-diego
Mesaj tarihi:
ETIMSEL VE KUTUMSEL BIR YAZI

http://t.thenewyoungturk.com/yorum/bugun/recep-ivedik-bir-cokus-donemi-filmidir/

isteyen acsin okusun. ilk basta biraz zorlama yazilmis gibi geliyo ama sonra cok guzel toparliyo.
Mesaj tarihi:
µh said:

3 gr damak zevki olan biri zaten şu adamın yaptığı şeyleri yemez. Evde gecenin köründe tıkınmak için kendine tost yapan 100 kilo üstü yoldaşlarımız bile daha düzgün, pişirme süresinden malzeme oranına dikkat ettikleri eserler ortaya koyuyorlar, 10 yaşında malzemeyi bol bulmuş çocuk gibi yığa yığa tadsız şeyler yapmıyorlar.

tasvir çok doğru ya hehehe. bu fukara moronlar her şişman gördüğünü böyle besleniyor sanıyor. oysa biz elite gurmeye doymadığımız için bu haldeyiz dostum...
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

ad3m said:

Ben özlemedim ama bani kalksın yazık.

ozelden "cok ozledim!" diye <3'li mesajlar atmissin...

ilginc..

Şaka yabmıştım bu postta bebişim
Mesaj tarihi:
Ben yeni gittim de
Hem recep ivedigike gittigini soyleyerek sizinle ayni sosyal profildeyim mesaji verirsin, hem de gecerli bir gitmeme sebebin olur. Hem de gitmemis olursun.
  • Yeni Oluştur...