senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Masakari said: Peki atom ? http://www.youtube.com/watch?v=MGjVl7kAjeI su muthis bisi ya... gecenin 2sinde acayip canim cekti anasini satiyim simdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 yekeyeke said: Şöhretler'de Alex tek geçerim! Kadıköy'ün efsanesi, her gittiğimde uğrarım bir dal. Canım çekmedi şu an ama :D. sohretler alex kesinlikle (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 beyler ayiptir, cik cuk cak :horace: https://www.youtube.com/watch?v=Qh7GzePlask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 ad3m said: Ben özlemedim ama bani kalksın yazık. ozelden "cok ozledim!" diye <3'li mesajlar atmissin... ilginc.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Black-ice said: abi şu patso denen şeyi hiç yemedim aşırı merak ediyorum çok güzel birşeymiş gibi duruyor. evde yapsam yerinde gibi olmaz bunu izmirde yapan var mı gideyim de yiyeyim. bende hiç yememiştim yemeksepetinden söyledim yedim. sıcak yemek lazımmış onu soğuk soğuk hiç güzel olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 cidden şu yaşta patatesli ekmek yemeye çalışmadın de mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 içinde patates olmasını kabul edebileceğim tek yiyecek california burrito onun dışındakiler welcome to the sanayi https://www.thrillist.com/eat/san-diego/best-california-burritos-in-san-diego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Burrito var da biz mi yemedik kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Jaegerjaquez said: cidden şu yaşta patatesli ekmek yemeye çalışmadın de mı? ekmek yerine lavaş vardı şunun gibi bişeydi hatta http://i.imgur.com/F1TKccb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 ETIMSEL VE KUTUMSEL BIR YAZI http://t.thenewyoungturk.com/yorum/bugun/recep-ivedik-bir-cokus-donemi-filmidir/ isteyen acsin okusun. ilk basta biraz zorlama yazilmis gibi geliyo ama sonra cok guzel toparliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 µh said: 3 gr damak zevki olan biri zaten şu adamın yaptığı şeyleri yemez. Evde gecenin köründe tıkınmak için kendine tost yapan 100 kilo üstü yoldaşlarımız bile daha düzgün, pişirme süresinden malzeme oranına dikkat ettikleri eserler ortaya koyuyorlar, 10 yaşında malzemeyi bol bulmuş çocuk gibi yığa yığa tadsız şeyler yapmıyorlar. tasvir çok doğru ya hehehe. bu fukara moronlar her şişman gördüğünü böyle besleniyor sanıyor. oysa biz elite gurmeye doymadığımız için bu haldeyiz dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 dasaaa said: ad3m said: Ben özlemedim ama bani kalksın yazık. ozelden "cok ozledim!" diye <3'li mesajlar atmissin... ilginc.. Şaka yabmıştım bu postta bebişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 izlemeden önce ölmeniz gereken 100 film diye bi liste yapılsa bu seri kafaya oynar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Masakari said: Peki atom ? http://www.youtube.com/watch?v=MGjVl7kAjeI 2 kırmızı manaya instant heart attack remove the target creature from the game permanently Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Mesaj geldi şimdi çalışanlar olarak cumartesi akşamı recep ivedike gidiyoruz diye. Yapacağınız etkinliğe soxam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 çalıştığın insanların suçu yok abi. onları doğran anaları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 gitme abi zorla mı götürüyorlar asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Oha böyle bir opsiyon nasıl aklıma gelmez.Teşekkürler...................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 your welcome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 olur mu gitmemek tiym sipirit yapmaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Ben yeni gittim de Hem recep ivedigike gittigini soyleyerek sizinle ayni sosyal profildeyim mesaji verirsin, hem de gecerli bir gitmeme sebebin olur. Hem de gitmemis olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 şey çok iyiydi ya hani orda osuruyordu ya hahaha der gerçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Gitmedim tabiki. İşim var diye salladım gelip level kastım Eso'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 bu filmde osuruk yoktu ama yanılmıyorsam dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 4,137,075 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar