bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 bim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 BİM Mİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 A101 den hissen mi vardi kardes hayirdir ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 viva bim'e mi gitmiş sjhadfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 lan sirkette minimum 7 milyon gisesi var diyorlardi (ki baya yaniliyorlar tahminlerde) ama ben 5'i gecer anca diye dusunuyodum.. ilk haftaki rekora bakarsak 7'yi gorecek sanki bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Simitle de en iyi vişne suyu gidiyor arkadaşlar. Böyle sıcak simiti ısıracaksın, sonra vişne suyundan bir fırt. MMH. Ben ilkokul ve ortaokulda kooperatifi işletiyordum bu arada, ilkokul 3. sınıfta verdiler ortaokulun bitmesine 2 ay kala ihaleyle özel şirkete devredilince bıraktık. Çalıştığım 5 sene boyunca simit / çatal + vişne suyu ve TADELLA 2000 + PEPSI kombosu yedim her gün. Bu 5 sene boyunca tenefüste dışarı çıkmadığımı ise şu postu atarken farkettim. Boş derslerde bile kantini açıp cips vs. kolilerinin üzerine oturup birer kola açar muhabbet ederdik ortağımla. Hayata bak mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 abi sirf o cikacak diye diger butun filmleri refuze etti dagitimcilar..salonlarda full o var..kararsiz seyirci de baska birsey yokmus diye ona gidiyordur 300 400k de ole giden olur normaldir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 neden şaşırdığınızı anlamıyorum ya. türkiyeden bahsediyoruz arkadaşlar. ak parti yönetiyor 50% çoğunlukla 10 küsür yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 bingildak said: neden şaşırdığınızı anlamıyorum ya. türkiyeden bahsediyoruz arkadaşlar. ak parti yönetiyor 50% çoğunlukla 10 küsür yıldır. Bu olay ak partiden öte mars entertainment'tan kaynaklanıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 bingildak said: zengin falan değildik ya. benzincide satılan bir gazoz vardı ondan alırdık çok güzeldi. onun adını bile hatırlamıyorum bırak fiyatını. demek ki ben hep mutsuzmuşum böylece geçmişime ait soruları da bir çırpıda kapatmış olduk. Niğde gazozudur böğürtlenli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 inyormaynd said: bingildak said: neden şaşırdığınızı anlamıyorum ya. türkiyeden bahsediyoruz arkadaşlar. ak parti yönetiyor 50% çoğunlukla 10 küsür yıldır. Bu olay ak partiden öte mars entertainment'tan kaynaklanıyor... eminim mars entertainment insanları zorla sokuyordur filme çünkü o hafta sonu filme gitmezse insanlar ölecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 goldbären said: ben hayatımda hiç kokoreç yemedim. ciğer 2 kere falan. kayıpppp çok büyük kayıp :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Literally öyle oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 nasil yaa..kokorec yemeyen ciger yemeyen varliktan sisman mi olur..insan bile demedim bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 inyormaynd said: bingildak said: neden şaşırdığınızı anlamıyorum ya. türkiyeden bahsediyoruz arkadaşlar. ak parti yönetiyor 50% çoğunlukla 10 küsür yıldır. Bu olay ak partiden öte mars entertainment'tan kaynaklanıyor... sirketi savunmayi sevmiyorum online platformlarda ama yerli filmlerde, hatta spesifik olarak recep ivedik ozelinde mars olarak pazar payimiz %28.. sence mars'tan mi kaynaklaniyor turk izleyicisinin seyir zevki :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Aha sahibi geldi, tavuk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Mars sinema akp nin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 İzleyiciden önce benim şirkete kızmamın sebebi bu adamların başka filmlere herhangi bir şekilde salon vermemeleri. Evet seyirci bunu istiyor adam da bunlarla dolduruyor yalnız diğer filmlerde salonlar ilk bir kaç günde dolmadığından dolayı anında o filmleri de salonlardan kaldırıyorlar. Ülkedeki salonların %52'sine sahip bir şirket bu. Bu yüzden kızıyorum seyirciden önce bu adamlara. Ha izleyicinin içine tüküreyim orası zaten ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Adamlar ticari kuruluş, böyle bir alanda sinema etiğini falan mı düşünmeleri gerekiyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 bence hızma abi. adamların işletmesi bilet satmak üzerine. seyircinin hamuru buysa, her salona koyar neden koymasın. eğer seyircinin talebi başka yöndeyse o salonlar boş kalır, göt olurlar. belli ki öyle olmuyor. e o zaman adamlar neden daha çok para kazanmak istiyor diye kızmamak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 E napsin ticaret bu Tutmayan filmi iyi diye salonda mi biraksin haftalarca En cok ne kazandiriyorsa ona oynayacak haliyle, recepte bulunmaz firsat mars icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Hayır bir de salonlar full olmasa anlarım, zorla dayatıyorlar derim de, 5-6 salonda aynı anda oynayıp hepsi full çekiyor matinelerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Ayni anda 3 balta gelmis Bugun formumuzdayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 mars entertainment da batar bigün inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Neyse aldım ben de bileti Aksam nasilmis degilmis goruruz recep ivedigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar