Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Selam, yılsonu puanlar heba olmasın diye bunu aldım internetten, yeni geçti elime, ihtiyacım yok pazarlıksız 275tl. e-arşiv üzerinden fatura kesmişler,kutudan fatura çıkmadı, irsaliye fln var faturada bir şekilde temin edilir heralde. foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 kargo dahil 268e sıfırı, kargo dahil 200e veriyorsan alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 balta için değil ama ben o fiyata + kargo g930 aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Balta gibi olmasın da amazon'dan 230 liraya geliyor. Bende de az kullanılmış bi tane var da satsam mı diye bakmıştım geçen gün. (50 liraya sürünmesin diye yedek yaptım) edit: gerçi yarın mı ne gümrük vergisi şeyi değiştiği için 230'dan biraz fazla olacak. 20 dk sonra bi daha bakıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 201 tl veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Gümrük vergisi %18 ise eğer, 271TL ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Pardon ya gümrüklü 230'muş. tax 0, import 10 dolar mı ne. Ben sadece tax'e bakmışım. Baltayı vuramadım, graze'ledim resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 ben 400'e sıfır 930 satayım. hodri meydan !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 ikinci el'de gerçekten bişiler satılabiliyor mu merak ediyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 adamın koyduğu fiyatın altına dükkandan sipariş verebliyorsam satamaması normal değil mi? insan gibi fiyat koyanlar satıyor. adamın faturası ayrı uğraştıracak, kargo masrafı ayrı girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Fiyata bi revize yapiyorum. 225tl kargo sizden ertesi gun elinizde alet. tr garantili bu arada urun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 asdf pazarlıksız 275'ten 225'e düşmüş. düşer daha. Trump'ın açıklamasını bekleyin kdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 bende var bu, begenmiyorum kulakligi. ne yaparsam yapayim sanirim eu kurallari geregi sesi bayagi kisik. mixer falan eski suruculer ne varsa denedim, port degistirme. ps4de ses gelmiyo zaten konsol uyumlu degil. bi de sunger kismi ile plastik kulaklik yeri arasinda mavi serit hemen sokuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 sesi genel olarak kısık evet. eu normlarından ziyade tasarımda bi mallık var. g930 veya 933 böyle değil. windowsta normalizing falan diyip boost lamak lazımdı biyerlerde. hele gta5'te ful ses bile %60 gibi geliyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Size onun çözümünü söylüyorum. Bunu dünyada kimse çözemedi. Bir tek ben çözdüm. =) Şaka bir yana şans eseri çözümü bulduk ama sebebini asla bulamadık. Bir çok tanıdığımda benzer sorun vardı. Kulaklığın usb girişini veya yeşil renkli jack girişini PC nin ses kartına veya USB girişine bağladığın zaman dünyanın en kısık sesini alıyorsun. Zaten bir anormallik olduğu belli. Son ses açtığında bile evde biraz yüksek sesle konuşan biri varsa onun sesini duyabiliyorsun. hiç bir kulaklık o kadar kısık ses veremez/vermemeli. 20 liralık snopy kulaklık bile daha fazla ses verir. ÇÖZÜM Kulaklığın usb bağlantısını veya yeşil jack girişini PC kasasına değilde; misal bazı klavyelerde bulunan kulaklık jack girişine veya yine bazı klavyelerde bulunan usb girişine bağladığın zaman ses BOOSTLANMAMIŞ ŞEKİLDE, doğal hali ile inanılmaz artıyor. Kulaklığın gerçek sesi ortaya çıkmış oluyor. Bunun sebebini 4 yıldır çözemedim. Örnek olarak. Bendeki g510 logitech klavyenin şu jack girişlerine bağlanması gibi. bu girişlere kulaklık bağladığınız zaman inanılmaz bir ses çıkışı alıyorsunuz. Öyle patlak patlak boostlanmış ses de değil. https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/81D4Zh8w%2BLL._SL1500_.jpg Eğer işe yaramazsa suratıma tükürmeniz için adreste vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Peki hiç ara kablo ile denedin mi? Çok komik lan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 peki klavyesinde i/o olmayanlar nabıcak? bende yok mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Iste onu cozemedim. Neden klavyenin jack veya usb den tam guc aliyorda kasaninkinden alamiyor hala bulamadim. Biosdan usb 3.0 charge olayindan tutta external ses kart ayarlarina kadar denedim yok olmuyor. Klavyeye baglayinca tam randiman alabiliyorsun. (Ara kablo ile denemedim) Sirf bu yuzden klavyeyi degistiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Aslında ara kablo ile deneyince de tutabilir bu yöntem. Bilgisayara takınca algılayıp kısık ses veriyor, diğerini şarj slotu gibi algılayıp optimize etmiyor olabilir mi? Çok saçma lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 playback ayarlarindan kaliteyi radyoya getirince sesi biraz artiyor ama yine yeterli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 monitör usbsinden de denenebilir. ama kablolu kulaklık mı kaldı yae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Neden kasa çıkışlarından olmuyor bunu çözemiyorum. Monitör, klavye gibi harici bileşene bağlayınca sanki amfi bağlantısı yapılmış gibi güç geliyor. Kasa usb çıkışı yeterli gücümü sağlamıyor o da saçma. USB çıkışları sabit voltajda zaten. Ya da en büyük olasılık yazılımsal. Logitech software kurulu olduğu için yazılımsal bir kısıtlama ya da problemden ötürü kasa bağlantısında sorun oluyor. Harici bir bileşen bağlantısında ise driver/software gibi şeylerden yoksun olduğu için tam randıman alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 softwarei kurma 3.5mm jackden bagla gene ayni sesi veriyor. amarikada falan alanlar da ses kisilma problemi yok benim bildigim kadariyla. arastiriken biri eu yuzunden demisti. hani telefona kulakligi takiyosun aman ses cok olabilir, kulaginiz gidebilir uyarilari cikiyo o hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 tamam o sınırlama bazı şeylerde oluyor. örneğin eu ya gelen modemlerin veya routerların anten db kısıtlaması var. çok radyasyon yaymasın diye.. (5db max) kulaklıklarda da bazen oluyor fakat, bahsedilen kısıklığı çok iyi biliyorum. anormal bir durum. gerçekten son ses açtığında bile evde telefonla konuşan biri varsa onun sesi sana gelebiliyor. Fazla bir kısık. Bir de dediğim gibi eğer donanımsal olarak bir kısıtlama var ise harici bir bileşene bağlasan da ses değişmez.. Klavyeye bağladığın anda tamamen berrak ve çok yüksek bir ses alıyorsun. Eve gidince bir video çekim. Önce kasa bağlantısı ile ses nasıl geliyor sonra klavye bağlantısı ile nasıl geliyor anlayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 -Deno- said: ikinci el'de gerçekten bişiler satılabiliyor mu merak ediyorum sdf masa üstü bilgisayar aldım, sonra sattım ekranıyla mekranıyla laptop sattım, digital foto mak. sattım ipod aldım daha kesin başka bişiler daha vardır bir çırpıda aklıma gelenler bunlar bu kulaklığın aynısından sattım, klavye , xbox 360 gamepad sattım, oha lan bisiklet aldım onu unutmuşum sadasfasda birisinden bisiklet lambası almıştım çok güzel şıkır şıkır bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar