roket adam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 5 gün içinde silinecek 200 liralık sodexo var. starbucks card'a yüklerim dedim ama yapmadılarsa. ne yapılır bu parayla yemek dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Kahvaltilik al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Alışveriş yapabilirsin büyük marketlerden. İlla yeme-içme olmasına gerek yok. Millet işe yemek götürüp bunla evine aylık alışveriş yapardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 yılbaşında gtimiyordu sodexho kredisi (yemekcardsa), 2 3 yıl önce bizim ofiste öyle bi dedikodu çıktı millet kalmış 200 300'ü harcadı millete yemek ısmarlıyolar falan sonra kredi taşındı diğer yıla asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 anaaaa benim ticket da olduğu gibi duruyor, onun sitesinden alıntılıyorum; 2016 yılına ait yemek kuponları ve kart bakiyelerinin son kullanım tarihi ile ilgili önemli duyuru 01.12.2016 Kullanıcılar Dikkatine 2016 yılı Ticket Restaurant yemek kartı bakiyelerinin ve yemek kuponlarının 31/12/2016 Cumartesi günü saat 24:00’e kadar kullanılması gerekmektedir. Gelir Vergisi Kanunu’nun 1, 23/8, 39, 84’üncü maddelerinde, KDV Kanunu’nun 29/3’üncü ve Kurumlar Vergisi Kanunu’nun 25’inci maddesinde yer alan hükümler uyarınca; yemek kartlarındaki bakiyelerin ve yemek kuponlarının ait oldukları yıllarda kullanılmaları gerekmektedir. 2016 yılına ait yemek kuponlarının son kullanım tarihi olan 31 Aralık 2016, aynı zamanda kuponların ön yüzünde de belirtilmiştir. Bu nedenle, 2016 yılına ait yemek kuponlarınız 01 Ocak 2017 tarihinden itibaren üye kuruluşlarımız tarafından kabul edilmeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 5 öğün yemek yersin işte sanki yüklü para var 200 tl nedir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 İstanbul'da Happy Center'larda geçiyordu, en kötü marketten ev ihtiyacı görülür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Muhtemelen bir eğitim vb icin verdiler haliyle kartı teslim edeceğini düşünürsek gömmesi lazım :) Bazı süpermarketlerde geciyor bir bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 nasıl ya? Multinet var bende? kime bişey demedi lan 200 tl var ben devredecek diye düşünüyordum. Onur ya da Happy den alışveriş yapılıyor ki ben genellikle öğle yemeği yemeyip eve alışveriş yapıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 istanbulda isen bana yemek ismarlasana. bitiririz bence o parayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 lan benımkinde 700tl vardı en son p.s. ee daha yeni yüklendi ayın 15inde nasıl bitiriyim sacma degil mi biraz du bakim düsündükce sacma geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Kart şendeyse devrediyor her türlü zaten multinetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 kart ben de işten de ayrılmıyorum bu roket yüzünden panik yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Happy Center. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Butun sodexomu happy centerda yiyorum. Oglenleri ise amex. Şanım yürüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 beyaz yakalının amex sevinci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 ginaly said: Butun sodexomu happy centerda yiyorum. Oglenleri ise amex. Şanım yürüsün Aslında mantıklı he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 starbucks filter press bardam mardak aliyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Birçok esnaf lokantası %8'ini kesip nakit olarak veriyor. Bizim ajans da kart degistirdi sodexo'da biriktirmiş olan varyemezler gittigimiz restaurantlardan birinde nakte çevirdi, bi sor etrafında, yaparlar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 saxodex ile baya bişe yapılıyor ya. markette falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 2011den kalan kahve borcun var ısmarlasana şerefsiz. bir de pizza alsan yeriz biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 bazi marketlerde temizlik disi herseyi alabiliodun neydi adi ya a101 ayarinda bisidi vardi bizim evin orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Şimdi kesin yıl sonunda sodexo bakiyesi sıfırlanacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 ticket? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar