toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 he düşer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 oh iyi bari sepete attigim cogu sey inmis guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Chastor said: Bende Witcher 3 ün kendisi var GOY Edition alırsam base oyunun fiyatını düşermi toplam fiyattan ? Sadece expansionları alsam GOY edition dan daha pahalıya geliyor. düşmez diye biliyorum. goty değil de geçen yaz "base game+season pass" pakedi de aynı şekil sadece dlc'lerden ucuza geliyordu, o zaman düşmemişti. ama acıma al. 4-5 tane al hatta çoluğuna çocuğuna oynatırsın ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Ya bu Blood&Wine size netti gardaşım? Bir DLC eksik diye GOTY mi alacağız şimdi pffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 indirimler pattiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 BUNDLE olarak yazmiyosa dusmuyor beyler. zaten gosteriyo store sayfasinda dusuyosa fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 satellite reign %85: http://store.steampowered.com/app/268870 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Sat. Reign kaptim iyi indirim yemis sonunda hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 senin alımlara nedense thumbs up basamıyorum ya friend activity'den, gaben bloke ediyor sosyal medyadan sana destek vermemi nedense. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 kasımdaki game awards muhabbeti sonlanıyor http://store.steampowered.com/news/26415/ da keşke 2016'da çıkmış oyunlar için olsaydı sadece. best hede of 2016 falan diye. seneye öyle olur umarım. test of tiem'a vtm demiştim ama aday olamamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Abi eskisi gibi böle tatlı 90%lar felan yok ya. %50 indirim %25 indirim eskisi gibi böle paraları biriktir biriktir christmasda 200 tl vur 20 oyunla tadı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Cokomantis said: kasımdaki game awards muhabbeti sonlanıyor http://store.steampowered.com/news/26415/ da keşke 2016'da çıkmış oyunlar için olsaydı sadece. best hede of 2016 falan diye. seneye öyle olur umarım. test of tiem'a vtm demiştim ama aday olamamış :( friends activity'den yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 BonePART said: Abi eskisi gibi böle tatlı 90%lar felan yok ya. %50 indirim %25 indirim eskisi gibi böle paraları biriktir biriktir christmasda 200 tl vur 20 oyunla tadı yok abi refundlar geldiği için yok artık o indirimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 avustralya sağolsun bilinçsiz tüketiciyi korumak için bilinçli tüketiciye kazık attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Norak said: satellite reign %85: http://store.steampowered.com/app/268870 şöyle bi telefondan baktım buna. turnbased ve izometrik (tu) akşam alıcam bunu da. bu arada biz bu adama baklava yollayacaktık. steam try ye geçtiğinden beri baya cazip fiyatlar. hele dolara vurunca dünyada en ucuz orjinal oyun alan ülkeler arasına girdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 ahah ark expansion nedir lan. bi de ücretli, bi de winter sale sokmuşlar. burdan tekrar belirteyim de millet ark satın alma gibi bi hataya düşmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 vicor 3 goty alasim var ama biliyorum usenip yuzune bakmicam cunki zaten gog versiyonu para verip aldim, yuklu oyun ve total playtime 5dk yok :( offf offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 imamizer said: Norak said: satellite reign %85: http://store.steampowered.com/app/268870 şöyle bi telefondan baktım buna. turnbased ve izometrik (tu) oyun turn-based değil yalnız uyarayım, pausable real-time. pause'da emir verilebiliyor birimlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 oyun nasıl peki, ben baya hallenmiştim sonra releasede bakamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 fazla oynamadım ama eski syndicate'e birebir olmasa da en benzeyen oyun olabilir, başlığında daha detaylı yazmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Kerbal Space Program 66% görmüş, 20TL. Genelde min. 75% indirim görmeden almıyim diyorum ama alınır artık eşeklik yapmıyim. Close enough. Shadowrun Hong Kong ve Boston Lockdown'ı almamıştım onlar da 75% indirim görmüş. Yalnız bir sürü Deluxe, Extended Edition, Director's cut filan diye şeyler eklemişler çorba olmuş, hangilerini almam lazım? (Shadowrun Returns ve Dragonfall oynadım) Invisible, Inc de wishlistimdeydi, güzel mi bu? Satellite Reign'ı da alıyorum güzel diyorsanız. Total War Attila 20 tl olmuş, alsam mı almasam mı kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Witcher 3 GOTY Cities Skylines Abzu Bunlar şu an sepette, Kerbal'ı da ekleyeceğim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 aman almadım bi şey ya. bi sürü oyun var oynanmayı bekleyen, konsolda da var o kadar. aliens vs predator, amnesia, mass effect aldım geçtim :Ç oynamamıştım aklımdaydı hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 kami said: borderlands ve bioshock gibi tavsiye edebileceğiniz fps oyunu var mı? :( yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 wolfenstein cevabı sanaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar