Vislyn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Merhaba herkese, Ankara Birlik mahallesinde oturuyorum almak isteyen arkadaşlar test ederek cihazı alabilirler. Şehir dışından almak isteyen arkadaşlara önce ödeme sonra kargo şeklinde gönderebilirim. Gittigidiyor'dan komisyonu ekleyerek ilan açabilirim. Destiny Edition Glacier White PS4 Model: CUH-1116A Aksesuar; Kutu içeriği tam (Kulaklık ve Kabloları), 2.Kol(Beyaz) Oyunlar; Overwatch Witcher 3 Batman Arkham Knight Assasins Creed : Black Flag MGS: Phantom Pain Star Wars Battlefront Fallout 4 Until Dawn Destiny Grim Fandango (Digital) Fiyat:1200TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Herkes PS4 satar oldu ya hayırdır inşallah. Xbox satsanızda alsam bari =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 ^aynen şunu demeye gelmiştim. pro mu aldı herkes naptı? yoksa hak yoluna mı dönüldü? ps: oyunlar almost best of'muş yalnız, bi last of us yok (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 PS4 değilde birlik mahallesinde ev fiyatları ne alemde hacım şöyle 100m*2 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 param olsa alırım. oyunlar falan güzel hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 dandik fifalı ps4ü aynı paraya satanlara kapak olsun sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 oyunları ayrı sat!! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 oyunlara talibim =) witcher öncelikli olarak öm atsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Liebe said: dandik fifalı ps4ü aynı paraya satanlara kapak olsun sdsf maltepe akp binasından lazerle besmele yazsınlar her gece camlarına uyuyama inşalalh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 oyunlar güzel, alanın casual oynayarak 6 ayı var net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 oha fiyat çok iyi. ps4'ü almasaydım direk alırdım. witcher 3 ve black flag dışındaki oyunları kaça bırakırsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Param olsa alırdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Ben de oyunlara bi fiyat istiyorum. Bu oyunların yarısı olmadan sırf Overwatch ve witcher'la aynı fiyata satarsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vislyn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Selamlar. Oyunları ayrı satmayı düşünmüyorum şu an için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 o fiyata alıcı bulman lazım şimdiye. eğer fikrini değiştirirsen witcher 3 ve back flag dışındaki oyunlara talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 goldun boşu 750ye indi, sen de biraz inersen senden alayım ya 1050ye anlaşalım :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 beni leverage olarka mı kullanıyorsun, sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 battlefront'a 30tl veririm. hemen eft yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 goldbären said: beni leverage olarka mı kullanıyorsun, sdfs rekabet iyidir fdsfs tüketici olarak kendimi düşünüyorum fiyat kırdırıyorum fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vislyn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Satılmadı hala güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 fiyatta indirim yapmamışsın abi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vislyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Satıldı teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar