Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon Prime Video

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

bu düşüş hızı ile dördü bilmem ama beşinci seride erkek olacak gibi. larry croft

df tarafından düzenlendi
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Saeros, 17.01.2026 09:45 tarihinde dedi ki:

sansa çok da kötü durmuyor ya hemen gömmüşsünüz

fragman falan gelsin de görelim 

feci kötü duruyor.

kıza cosplay yaptırmışlar, photoshoot yapmışlar, kıyafetin tasarımına bakıp övülüyor da, o ekşi suratlı hâliyle yani ı-ıh.

tamam Natalie Cook, Rhona Mitra, Nell McAndrew, Lara Weller, Lucy Clarkson, Jill De Jong veya Karima Adebibe'yi tutup yeniden getirmelerini beklemiyorum, ama biraz şunlara benzeyen, "ay bitse de gitsek" gibi bakmayan birisini seçselermiş.

Mesaj tarihi:

ben de ilk "of olmamis" demistim ama, bir trailer gormek istiyorum ben de final yorumumu yapmadan once. Umutluyum bir miktar, zira Lara hic bir zaman citi piti sempatik bir karakter degil. Sansa o soguklugu veriyor biraz. Ha fazla mi veriyor onu trailerda goruruz. 

Mesaj tarihi:

yani ne bileyim, daha ortada trailer bile yokken "hayır çok kötü olmuş" diye iddialaşmak bana komik ve saçma geliyor. tomb raider'ı kim oynamış kim oynamamış gerçekten bu kadar önemli bir konu olmamalı ya lol

Bone, 07.02.2026 14:46 tarihinde dedi ki:

feci kötü duruyor.

kıza cosplay yaptırmışlar, photoshoot yapmışlar, kıyafetin tasarımına bakıp övülüyor da, o ekşi suratlı hâliyle yani ı-ıh.

tamam Natalie Cook, Rhona Mitra, Nell McAndrew, Lara Weller, Lucy Clarkson, Jill De Jong veya Karima Adebibe'yi tutup yeniden getirmelerini beklemiyorum, ama biraz şunlara benzeyen, "ay bitse de gitsek" gibi bakmayan birisini seçselermiş.

tamam bone bok gibi olmuş, en haklı sensin

FECİ kötü duruyor 😠

Mesaj tarihi:
Saeros, 07.02.2026 22:51 tarihinde dedi ki:

yani ne bileyim, daha ortada trailer bile yokken "hayır çok kötü olmuş" diye iddialaşmak bana komik ve saçma geliyor. tomb raider'ı kim oynamış kim oynamamış gerçekten bu kadar önemli bir konu olmamalı ya lol

tamam bone bok gibi olmuş, en haklı sensin

FECİ kötü duruyor 😠

haklı değilim sadece benim fikrim.

"hemen gömmüşsünüz" demek ile hemen gömmek arasında bir fark görmüyorum. benimkisi ne kadar komik ve saçmaysa, seninkisi de o kadar saçma ve komik.

"tomb raider'ı kim oynamış kim oynamamış gerçekten bu kadar önemli bir konu olmamalı ya lol"

sebep? yani adamlar bir film yapıyorsa, milyonlarca dolar bu filme aktarıyorsa, daha fazla insan izlesin diye reklamını yapıyorlarsa, "critic" incelemeleri RottenTomatoes'ta yayınlanıyorsa, ve bütün bunlar yıllardır belirli bir hayran grubu olan bir oyunun üstüne kurmaya çalışıyorlarsa, kim oynamış kim oynamamış gerçekten önemli bir konu olabilir demektir.

Mesaj tarihi:

valla önemli değil ya

ama sen de haklısın bi yerde, benimki futbol bölümüne girip "beşiktaş kazansa nolur abi boş işler bunlar" demek gibi oldu

bakalım bi trailer filan gelsin ne kadar iyi olmuş ne kadar kötü olmuş görelim. yani kızda pek tomb raider havası yok evet, ama belli olmaz

iyi forumlar

• Tesekkurler 1
  • Yeni Oluştur...