progamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 http://i.imgur.com/LUR3NmW.jpg http://www.youtube.com/watch?v=b6FWO04COLU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Artık her sene 2 Starwars 1 Transformers... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 reis transformers'a bile anlam katmış. umarım bu sefer ana karakterin eblekliğinden vazgeçerler. ana karakter biraz erkek olsun savaşçı olsun. tom kuruz'u falan oynatsınlar bari mark yine sağa sola koşup film boyu eline 1-2 defa silah alacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Film her seferinde Optimus kayboldu/terk etti ama geri gelecek geyigi ile baslamasin lutfen. Resmen kezban hatunlara cevirdiler elin transformer ini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Hopkins reyiz düşmüşlüğe devam etmiş bu filmde de oynayarak, yine bir çöp geliyor. Kadrosu kaliteli çöplere dayanamıyorum gerçi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 arabadan robota dönüşecek teknolojin var ortaçağdan kalma kılıç tutmak nedir. yok mu bunların ışını füzesi roketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Voltron'da da kılıç vardı, yıl 5000'de olsa kılıç güzel şey, Saber Rider & Star Sheriffs dersin orda da kılıçlı abi var, Bravestarr dersin adamın atı çifteliyle dolaşıyor ama ortam cyberpunk falan. Oluyor böyle şeyler, kılıca çok takılmamak lazım :D. Her sene 1 transformers fikrine okeyim ben bu arada, en sevdiğim serilerden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Bumble Bee yi tokatlayan Optimus mu ben mi yanlış görüyorum? Abi bu arada şu seri filmlerine alışmak gerek bence.Bir nevi Hellsing ultimate OVA mantığıyla ilerliyor senede 1 bölümü çıkan dizi gibi.Hatta ilerleyen dönemlerde daha çok görebiliriz gibi geliyor bana bu tarz 5-6 serilik filmleri.Ayrıca acaba devamında ne olacak diye insanı meraka da sokmuyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 senko said: arabadan robota dönüşecek teknolojin var ortaçağdan kalma kılıç tutmak nedir. yok mu bunların ışını füzesi roketi ola ola tır oluyor abi adam. elinde kalan son teknolojiymiş yani belli. tır olmuş bitmiş teknoloji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 çizgifilmde de böyle melee giriyorlardı. özellikle megatron vs optimus prime falan olursa. zaten megatron koldaki silahi cekti mi herkes vanish basiyordu yemiyordu sdfgf. megatron reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 starscream var savaş uçağı oluyo kurtarmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 yine maykıl bey, yine bir çöp film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 yekeyeke said: Bravestarr dersin adamın atı çifteliyle dolaşıyor ama ortam cyberpunk falan. ula o değil de şu bravestarr "bu bölümde ne öğrendik çocuklar" seviyesinde değil de yetişkinlere yönelik olaydı ne giderdi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 1/10. Izledigim en kotu film bile olabilir. Aksiyon icin de degmiyor. Gitmeyin, yazik etmeyin kendinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 gidilir mi abi şu filme youtube'da cgi sahnelerini veriyorlar sadece editleyip onları seyrediom ben transformerslarda yetio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 aslında şu transformers ı birde Nolan reis çeksin. derin konular var. transformers ları yaratan ırkla insanların baglantısı işlenebilir misal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 arkadaşımın zorlamasıyla gittim cidden çok kötüydü ya :( aslında oyuncak filmi vs olmasa baya iyi hikaye çıkar ama maykıl bay olunca filmin yarısı ağır çekim robot sesleriyle geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 filmin en iyi kısmı hopkins ve robot uşağın etkileşimiydi herhalde. eh işte yani, transformers film serisini zaten pek beğenmediğimden ötürü sıfır beklentiyle gidince çok üzülmedim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 ilki fena değildi, geri kalan hepsi shit tier. öle çok beklemeye de gerek yok 2.den itibaren direk hepsi aynı kötülükte neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 bundan önceki film en kötüyüsüydü bence. hah tamam bitti diyorsun hop 30 dakka aksiyon daha sdfs. içim bayılmıştı patlamadan aksiyondan. 3 saat transformers filmi mi olur lan. bunu izlemedim de herhalde aynı kafadadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 evet bunda da son 1 saat miydi artık ne kadar sürdü bilmiyorum da sırf aksiyondu. bu da 160dk filandı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 ismindan bile belli. baska bir sicmik super kahraman filmi. hopkins ne isin var lan senin bu tarz filmlerde. izlemedim bu arada filmi, youtube daki zorla kitlenilen reklam bile yetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Hopkins'in ne isi var diyorsun da: https://vignette2.wikia.nocookie.net/marvelcinematicuniverse/images/6/61/Thor-The-Dark-World-1848489489489458.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 film iğrenç ötesiydi serinin öncesine göre, en kötü halkası. bir de 4. filmde ilk baştaki sahnelerde organik bir uzaylı eli görünüyor, hiç değinilmedi ya da konuşulmadı galiba. autobot ya da decepticon değildi o gelenler. bildiğin alien gibi bir form ziyaret ediyordu dünyayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Cobra-La diye bir şey var, bir yerde bunlar birbirine bağlanıyor, https://vignette.wikia.nocookie.net/gijoe/images/e/e5/Black_Horizon_1a.jpg/revision/latest?cb=20080705202336 https://i.pinimg.com/originals/a4/d4/d0/a4d4d0009ca80207d20210f7320da09d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar