Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transformers: The Last Knight (2017)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
reis transformers'a bile anlam katmış.

umarım bu sefer ana karakterin eblekliğinden vazgeçerler. ana karakter biraz erkek olsun savaşçı olsun. tom kuruz'u falan oynatsınlar bari mark yine sağa sola koşup film boyu eline 1-2 defa silah alacaksa.
Mesaj tarihi:
Voltron'da da kılıç vardı, yıl 5000'de olsa kılıç güzel şey, Saber Rider & Star Sheriffs dersin orda da kılıçlı abi var, Bravestarr dersin adamın atı çifteliyle dolaşıyor ama ortam cyberpunk falan. Oluyor böyle şeyler, kılıca çok takılmamak lazım :D. Her sene 1 transformers fikrine okeyim ben bu arada, en sevdiğim serilerden biriydi.
Mesaj tarihi:
Bumble Bee yi tokatlayan Optimus mu ben mi yanlış görüyorum?

Abi bu arada şu seri filmlerine alışmak gerek bence.Bir nevi Hellsing ultimate OVA mantığıyla ilerliyor senede 1 bölümü çıkan dizi gibi.Hatta ilerleyen dönemlerde daha çok görebiliriz gibi geliyor bana bu tarz 5-6 serilik filmleri.Ayrıca acaba devamında ne olacak diye insanı meraka da sokmuyor değil.
Mesaj tarihi:
senko said:

arabadan robota dönüşecek teknolojin var
ortaçağdan kalma kılıç tutmak nedir.

yok mu bunların ışını füzesi roketi

ola ola tır oluyor abi adam. elinde kalan son teknolojiymiş yani belli. tır olmuş bitmiş teknoloji.
Mesaj tarihi:
çizgifilmde de böyle melee giriyorlardı. özellikle megatron vs optimus prime falan olursa. zaten megatron koldaki silahi cekti mi herkes vanish basiyordu yemiyordu sdfgf. megatron reis.
Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

Bravestarr dersin adamın atı çifteliyle dolaşıyor ama ortam cyberpunk falan.

ula o değil de şu bravestarr "bu bölümde ne öğrendik çocuklar" seviyesinde değil de yetişkinlere yönelik olaydı ne giderdi be
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
arkadaşımın zorlamasıyla gittim cidden çok kötüydü ya :(

aslında oyuncak filmi vs olmasa baya iyi hikaye çıkar ama maykıl bay olunca filmin yarısı ağır çekim robot sesleriyle geçiyor.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
filmin en iyi kısmı hopkins ve robot uşağın etkileşimiydi herhalde. eh işte yani, transformers film serisini zaten pek beğenmediğimden ötürü sıfır beklentiyle gidince çok üzülmedim sanırım.
Mesaj tarihi:
bundan önceki film en kötüyüsüydü bence. hah tamam bitti diyorsun hop 30 dakka aksiyon daha sdfs. içim bayılmıştı patlamadan aksiyondan. 3 saat transformers filmi mi olur lan.

bunu izlemedim de herhalde aynı kafadadır.
Mesaj tarihi:
ismindan bile belli. baska bir sicmik super kahraman filmi. hopkins ne isin var lan senin bu tarz filmlerde. izlemedim bu arada filmi, youtube daki zorla kitlenilen reklam bile yetti
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Hopkins'in ne isi var diyorsun da:

https://vignette2.wikia.nocookie.net/marvelcinematicuniverse/images/6/61/Thor-The-Dark-World-1848489489489458.jpg
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
film iğrenç ötesiydi serinin öncesine göre, en kötü halkası.

bir de 4. filmde ilk baştaki sahnelerde organik bir uzaylı eli görünüyor, hiç değinilmedi ya da konuşulmadı galiba.

autobot ya da decepticon değildi o gelenler. bildiğin alien gibi bir form ziyaret ediyordu dünyayı.
Mesaj tarihi:
Cobra-La diye bir şey var, bir yerde bunlar birbirine bağlanıyor,
https://vignette.wikia.nocookie.net/gijoe/images/e/e5/Black_Horizon_1a.jpg/revision/latest?cb=20080705202336
https://i.pinimg.com/originals/a4/d4/d0/a4d4d0009ca80207d20210f7320da09d.jpg
  • Yeni Oluştur...