Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayalimdeki Oyunu Yapmak İçin İşten Ayrıldım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mithat said:

Ben yaptım , evliyken hatta. Yazılımcı olucam diyerek otelciliği bıraktım. Şuan front-end ve içerik yönetimi yapıyorum.

Bu kadar planlamaya değecek bişi değil , gerçekleşmesi kolay bir hedef bence :D

yazilimci oldun höylemi bravo. bende olmak istiyorum yardim et.
Mesaj tarihi:
basarilar yolunda
ancak herseyi kendin ustlenmeye calisma cok zorlanirsin.
Bence senin gibi idealist arkadaslar bulup beraberce calisin bu hem oyunda ilerlemeni hizlandirir, hem verimliligini arttirir, hemde yeni fikirler cikartirsiniz arkadaslarinla
Mesaj tarihi:
Kıza olan aşkın, hayalini kovaladığın işi başaramama korkusunu besleyen ve bu yüzden seni denemekten alıkoymaya çalışan alt bilincinin ürünü. Kızı unut, zihnin sana oyunlar onuyor.
Mesaj tarihi:
sen daha gotunun ustunde duramazken evlencem diye tutturmak nedir.
yok biz yapariz bi dugun altinlarla yolumuzu buluruz diyorsaniz o ayri. yoksa gidin atin imzayi gerisini de kiz dusunsun artik
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

"Kahretsin Karın Kaslarımın Simetrisi Bozuldu" cümleni hala bir çok yerde çok yemek yedikten sonra kullanıyorum. Bence muhteşem bir laftı bu.

aa harbi lan. Güzel popi puanı kasarsız bunla. Ben neden kullanmadım şimdiye kadar ya.

Kullanıcam artık.
Mesaj tarihi:
Abi böyle extreme efor ve zaman gerektiren bir hayalim varsa evlenmeyeceksin, net söyleyeyim. Çıkan masrafın haddi hesabı yok, zart diye de işten çıkmışsın yanlış anlamadıysam, çok fevri plansız hareketler bunlar.

Kızı süründürme peşinde, istedigini becer sonra evlen lüzumu yok. Yada önceliklerini gözden geçir.
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Ben yaptım , evliyken hatta. Yazılımcı olucam diyerek otelciliği bıraktım. Şuan front-end ve içerik yönetimi yapıyorum.

Bu kadar planlamaya değecek bişi değil , gerçekleşmesi kolay bir hedef bence :D

HAHAHAHAHA, ilahi Mithat :D
Mesaj tarihi:
Ayın 15inde maaş yatıyor :D La arayın şirketi mithatı isteyin aktarsınlar bana , bu kadar kasmaya bile gerek yok. Ya da arayıp ne iş yaptığımıda sorabilirsiniz benle konuşmadan ama aramışken bi halimi hatrımı sorun hayvan olmayın :D
Mesaj tarihi:
10k üstü alıyorum roleplayi yapanları totosu yetiyosa bordro koymaya davet ediyorum. 2,5k alıyorum ben net , 100 lira yol ile 300 lira yemek veriyolar bi de. Gizlim saklım yok :D
  • Yeni Oluştur...