Seele Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mithat said: Ben yaptım , evliyken hatta. Yazılımcı olucam diyerek otelciliği bıraktım. Şuan front-end ve içerik yönetimi yapıyorum. Bu kadar planlamaya değecek bişi değil , gerçekleşmesi kolay bir hedef bence :D yazilimci oldun höylemi bravo. bende olmak istiyorum yardim et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 basarilar yolunda ancak herseyi kendin ustlenmeye calisma cok zorlanirsin. Bence senin gibi idealist arkadaslar bulup beraberce calisin bu hem oyunda ilerlemeni hizlandirir, hem verimliligini arttirir, hemde yeni fikirler cikartirsiniz arkadaslarinla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 "Kahretsin Karın Kaslarımın Simetrisi Bozuldu" cümleni hala bir çok yerde çok yemek yedikten sonra kullanıyorum. Bence muhteşem bir laftı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 sequo'yla ortak olursanız ortaya güzel işler koyabilirsiniz aslında ama sektörler farklı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 part-time bir iş bulup çalışıcan, kalan zamanda unity kasıcan... Evlilik ise maalesef şu anda opsiyon dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Bilgin nedir belki bi arkadaşın yanına sokarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 3 yaşında kokaine başladım 4 yaşında alemi bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 bilgisi 5 yaşında oyunları kurmak, aldım verdim yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 ben de 6 yaşından beri metal dinliyorum ama enstruman çalmayı bile öğrenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Kıza olan aşkın, hayalini kovaladığın işi başaramama korkusunu besleyen ve bu yüzden seni denemekten alıkoymaya çalışan alt bilincinin ürünü. Kızı unut, zihnin sana oyunlar onuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 sen daha gotunun ustunde duramazken evlencem diye tutturmak nedir. yok biz yapariz bi dugun altinlarla yolumuzu buluruz diyorsaniz o ayri. yoksa gidin atin imzayi gerisini de kiz dusunsun artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 "roket adam" said: "Kahretsin Karın Kaslarımın Simetrisi Bozuldu" cümleni hala bir çok yerde çok yemek yedikten sonra kullanıyorum. Bence muhteşem bir laftı bu. aa harbi lan. Güzel popi puanı kasarsız bunla. Ben neden kullanmadım şimdiye kadar ya. Kullanıcam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Abi böyle extreme efor ve zaman gerektiren bir hayalim varsa evlenmeyeceksin, net söyleyeyim. Çıkan masrafın haddi hesabı yok, zart diye de işten çıkmışsın yanlış anlamadıysam, çok fevri plansız hareketler bunlar. Kızı süründürme peşinde, istedigini becer sonra evlen lüzumu yok. Yada önceliklerini gözden geçir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mithat said: Ben yaptım , evliyken hatta. Yazılımcı olucam diyerek otelciliği bıraktım. Şuan front-end ve içerik yönetimi yapıyorum. Bu kadar planlamaya değecek bişi değil , gerçekleşmesi kolay bir hedef bence :D HAHAHAHAHA, ilahi Mithat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Olamadın desene :D Bordromu çeker koyarım valla buraya , adamı hasta etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 oo parayla dövmeler başlamış (tu) argos'tan da bi atak bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 koy bordronu görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Ayın 15inde maaş yatıyor :D La arayın şirketi mithatı isteyin aktarsınlar bana , bu kadar kasmaya bile gerek yok. Ya da arayıp ne iş yaptığımıda sorabilirsiniz benle konuşmadan ama aramışken bi halimi hatrımı sorun hayvan olmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 10k altındaysa koyma bordronu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Oha 10k alsam 3 aya emekli olurum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 ginaly said: 10k altındaysa koyma bordronu. Oha 2 digit altı maaş alanlar var mı hala forumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 10k üstü alıyorum roleplayi yapanları totosu yetiyosa bordro koymaya davet ediyorum. 2,5k alıyorum ben net , 100 lira yol ile 300 lira yemek veriyolar bi de. Gizlim saklım yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 brüt mü net mi 10 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 2 digit altı ama $ olsa olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 razzRaziel said: 2 digit altı ama $ olsa olur mu? lan 10 k derken TL mi diyolardı ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar