Aceace Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Archangel_ said: Sabah en sevdiğim BJK formamı giyeceğim. Irkçılığa, Türk karşıtlığına, hakeme, kötü oyuna şuna buna çekmeye gerek yok durumu, kimisinin sonuçlarını görmüş olsak da. Ben BEŞİKTAŞLIYIM! Sevinen rengi bozuklara gelince; Avrasya geçidi için Abdülhamit'e oy verenlerden farkı yok gözümde, azınlıklarına değil, varolmalarına acıyorum... Acıma bana. Acıma... Maçı izlerken çok eğlendim de ben ondan bana acıma diyorum. Varlığım kendi varlığıma armağan olsun. Ha bi de şimdi aklıma geldi. Fenerbahçe ve Beşiktaşlılar UEFA kupasını biz kazandığımızda neden sevinmişlerdi onu da anlamamıştım. Şu malum penaltıya gelince. Penaltı falan değil lan. Öyle penaltı mı olur. Hadi diyelim penaltı. Ne kırmızısı emenike. Sakatlamaya yönelik bişi yok ki. Ha ama daha komiği ne biliyonuz mu. Beck'e faul var diyenleriniz var arada. O daha da komik. Beck vitaminsizine dokanmasıyla uçması bir oldu. Aynı pozisyonda Atiba olsa Kievli dopçu yerde pestil olmuştu. Hayır kazara Beck ile Cristiano aynı pozisyona denk gelse Beck taça falan uçardı herhal. Ha bi de ofsayttan gol yediniz. Tebrikler! 2016 yılında ofsayttan gol yiyen ilk takım oldunuz. Ekmek yedirin olm dopçularınıza. Dokanınca uçmasınlar. Ha bi de adettendir. ZAAaaAAaaAAaaAA
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 bence su durumdan sonra patideki besiktaslilarin sapkalarini cikarip onlerine koyup dusunmeleri ve ozellikle Galatasarayli arkadaslardan ozur dilemeleri gerekir. forumda olgun dusuncelere sahip oldugunu iddia eden darkrider buna oncu olabilir mesela.
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Beşiktaşlıları tebrik ediyorum kievden nasıl 6 yediniz emenike.
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Ya o degilde.. Ben yillardir ne diyorum her 3 mesajda bir. Avrupa'da da les gibi maclar yonetiliyor..Avrupa'da da les gibi maclar yonetiliyor.. Gidin eyyamci Cucu'nun elini opun. Turk hakemlerine her mac sayfalarca wot dizmeyin. Yabanci hakem de yabanci hakem alin size yabanci hakem:)
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 kievde paso karıya gittilerse kalmamıştır enerji top oynicak normal
fenn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Gecmis olsun oncelikle G4l4s4r4ycilar umarim ders almistir
Shean Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 konuşulucak yanı kalmadı ya. milletin karısına sevgilisine kızına sarktılar ukraynada eğlence ayağına condomla gitmeler falan. başkanları kulüpte fotolar çekilip instaya attı. ilk 11 leri yanlıştı. "oh alır geçeriz raadız, karılarda güzelmiş hajum" modundaydılar sonra bom BİR YANDAN DAYAKÇI NAZİLER BİR YANDAN 6 GOL BOM oldu yani. ne kadar hakem zart zurt deseniz bile 6 gol yenmemeliydi. neyse artık lige odaklanırsınız
Catze Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Hainsin 2016 bunu da mı yapacaktın?!?! Zaaa kievden 6 yemek nedir yaa xdxd
janis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 100 kadar taraftar takımı karşılamaya gelmiş. ulan hersene şampiyonlar ligi kupasını alan barcelona bile 6 yese , prostesto edilir ya. Bu millet hak ediyor kardeşim. Adamlar 6 tane yemiş , hala şak şak yapıyorlar. Bi tepkini koy artık. Amma gurursuz koyun olduk biz ya.
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Keşke 5-0 yada 7-0 bitseymis, 6-0 GS ile özdeşleşmiş bir skordu.
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 benjani said: bizim braga maçında eğlenenler iyi mi? Llama said: Bu arada herkes bjk degil ki hakemide yensin.. aktiftablet said: Hakem gayet normal, sizi bu psikolojiye sokan eyyamcı türk hakemleri utansın :) applev0dka said: suna katlediyor diyen adam ligde hic fener maci izlemiyordur sdfsds Llama said: Turk hakemlerine alisik olmak budur iste Umarim ders aliriz applev0dka said: 73dk oldu 1 tane yanlış karar verdi hakem aglamayin. biz de ofsayt pozisyonda 10kisi kalip gol yiyip kupadan elenmistik oluyor öyle Ahahahahaha şu post mükkemmel
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 janis said: 100 kadar taraftar takımı karşılamaya gelmiş. ulan hersene şampiyonlar ligi kupasını alan barcelona bile 6 yese , prostesto edilir ya. Bu millet hak ediyor kardeşim. Adamlar 6 tane yemiş , hala şak şak yapıyorlar. Bi tepkini koy artık. Amma gurursuz koyun olduk biz ya. İyi misiniz, herkes hakederek 6 yemiş gbi yazmış. Hakem maöı 27de bitirdi zaten, niye tepki koyucaz takıma, tam da destek zamanıdır.
barbu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Hakem kendisi 1 gol atsa kalkip, yine de 6 yememeliydiniz
Raze Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 şu takımla 10 maç yapsak 9unu kazanır 1inde berabere kalırdık. 1% olabilecek bir hakem doğraması yaşadık. penaltıyı verip kırmızıyı vermese bile takım maçı çevirebilirdi ama yapacak bişey yok. sağlık olsun.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 abi o işler öyle olmuyor işte. buraları her zaman oynamayan takımların bötle kırılgan olması normal. Takım içinde yok ki buraları oynamış adam toparlasın herkesi. Üstüne böyle bir kararla 10 kişi kal, golü ye iyi de alt üst oluyor duyguları. 3. gol çok erken geldi, o gelmese bile bir şans vardı kendilerine gelmeleri için ama olmadı. Üstüne saçma sapan 4. gol... Hiç birimiz oralarda oynamadığımız için anlayamayız. Asıl değişik olan 11 vs 9 oynanırken maç 4-5 kişi ile defansa basıyordu Kiev ve bunu 11 vs 11 ve maç 0-0 iken yapmadılar. O da bi' garip geliyor bana. Bizi yok eden yarmelenko, son iki golde takımı sevinirken geri çekti, abartmayın diye. haa bir de yıllardır burada yazan bazı insanlar var, hadi ilk yazarken küçüktünüz ergendiniz de yıllar geçti hala mı büyüyüp, olgunlaşmadınız? hala ergen takılıyorsunuz? Artık biraz büyüyün be.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 valequenta said: Aranan kayiplar: vivavale totemic pascalnouman tunch calimero aktiftablet caguar Llama robert posche haber alan duyan lutfen bildirsin, eksik olan varsa ekleyin lama ve posche eklendi llama 5k gibi oldu bu geçenin 3ünde ne yapıcam abi ben burada uyuyordum
benjani Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 https://twitter.com/turgaydemirr/status/645356847008976897
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 suraya cok guzel biseyler yazardim ama tek hucreli bi canli icin ban yemeye gerek yok
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 şenolun maç sonu hakemi bekleyip küfür etmesi tüm dertlere tercüman olmuş
oldun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 lan cok tahilsiz yenildik be birde 6-0 haliyle kötü duruyor ama neyse saglik olsun. Mac hakkinda konusacak bise yok zaten 27 dk oynandi sadece gerisi hakkkinda ne desen bos
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 tamam penaltı komedi ama abi yenilen diğer goller ne öyle.tek kırmızı da bu kadar mı düşer bir takım rezillik resmen
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 beşiktaş düşüyor işte abi daha öncede oldu bu oluyor yani
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Llama said: Gangren said: Penaltı değil mi o pozisyon şimdi? Hani üzgünsünüz, eyvallah ama yani. Oncesi fual Posisyon penalti ama sari gecenin en talihsiz mesajı bu olmuş ya. penaltı ama sarı mı puaaa. neyse maç ile ilgili yoruma gelelim: zaaaaaa
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 bende zaaa lamaya gelmiştim ama özeti izleyince üzüldüm lan :( penaltıya kadarda zaten iyi değilmiş ki bjk. belki yine 2. yarı toparlar kazanırdı ama şu defans hatalarını gs yapmaz yani hakem kadar beşiktaşlı oyuncularında suçu var şu skorda.tecrübesizlik böyle bir şey demek ki
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 "Sarı" dışında haklı. Öncesi faul, o faulü saymazsan pozisyon penaltı. O pozisyona penaltı verirsen bariz gol şansı engellenince otomatik olarak kırmızı gelir zaten, tartışması olmaz.
Öne çıkan mesajlar