knox Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 içine etmişler karakterlerin. hikaye falan korkunç kötü. almayın olm bu oyunu paranıza yazık bak uyarım sdsfse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 oyunu o kadar bokladık ki, spoiler yemeye bile korkmuyorum sanırım dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 iste alacaksaniz da soyle bir 2-2,5 saat civari izleyin oyle alin bence, zaten ilk saat tuto sayilir. Burdan tasarrufladiginiz parayla da et alirsiniz hem bir suru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 izleyelim bari sunun walkthrough 4k youtube'da. ne yorucam kardesim parnaklarimi, cips ve bira esliginde. oh. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Sony ne para yedirmis belli degil ahaha reviewlara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 bizim havuz medya gibi para yedirmesine bile gerek yok. ps5 geliyor diye hepsi yavşıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 >self insert fanfic adam kojimayı bile geçti... anasını belledi güzelim studyonun soktuğumunun yahudisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 minor spoiler var. cringe de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 olm sağdan soldan dinleyip cringelamayın lan. tamam var ama o kadar değil, dediğim gibi bittiğinde tatmin ediyor. bu aynı şey gibi, burda ben afrikada çocuklar ölüyo ya desem iplemezsiniz, ama oraya gidip gözünüzün önünde ölse hayvan gibi etkiler. o yüzden yaptıkları şeyi okuyup dinlediğinizde çook daha tırt geliyor direkt oynamaktan. ben de hiç sevmedim ama o kısmını tamamen çıkarsan bile hala bir oyunun %100'ünden fazlası var, o açıdan düşününce sorun değil o kadar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Gece açılır açılmaz 30dk kadar baktım da ne güzel mimikler var karakterlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Dün ben de izledim de odanın içinde catisiyorlar. Ortada tek bir masa var. Masanın arkasına saklanınca adam bunlari kaybediyor. “Nereye gitti bunlar?” diye söyleniyor falan. Komik geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Hide mekaniği olan her oyunda var o olay AI o kadar gelişmiyor malesef şayet RE gibi duvarın arkasını bile göre epic bir npc koymazlarsa. Henüz akıl yürütenine denk gelmedim hide mekanikli oyunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 sonu beni tatmin etmedi. oyunun tek problemi sonu da değil. oyun cringefest... bir takım olaylar var, insanlar oyunu oynayıp bitirsin sonra gireriz o konulara. Spoiler baba figürün gözlerinin önünde çok kötü bir şekilde öldürülüyor, intikam için yola çıkıyorsun... bu yolda giderken yüzlerce insanı öldürüyorsun... en sonunda, hedefine ulaştığında ''intikam iyi bişi değil, bu intikam döngüsüne artık bir son vermem gerekiyor'' onun gitmesine izin veriyorsun. ya braghhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 bu seriyi hiç oynamadım, hikayesiyle de alakam yok ama insanlar nasıl kızdıysa memeing çevreleri yoketti editlenen sahnelerle lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Konsolcular yine hak ettiklerini oyunu oynamışlar yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 (düzenlendi) 2 saat önce, DareJedi dedi ki: Hide mekaniği olan her oyunda var o olay AI o kadar gelişmiyor malesef şayet RE gibi duvarın arkasını bile göre epic bir npc koymazlarsa. Henüz akıl yürütenine denk gelmedim hide mekanikli oyunlarda. Division’da falan böyle değil abi. Saklandığın yeri biliyor adamlar ona göre pozisyon alıyorlar. Sen saklanarak hareket edersen sadece göremiyorlar seni. Yani combat ortasında birisini saklanırken görüp nereye gitti bu ya diye aranmaya baslamak teknolojiyle falan açıklanmaz bence. Düz aptallik. Ac serisinde bile saklanınca saklandığın yere geliyor adamlar kaçmazsan yakalıyorlar seni. Haziran 19, 2020 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 bu oyundaki ai'ın yanında division oyuncak kalır. ai ayarı var ne kadar hızlı göreceklerini falan da ayrıca ayarlayabiliyosun. oynayanın ayarlarına bağlı yani. bi de bok atmak istedikten sonra her oyunun açığını görüp atarsın. genel olarak baya iyiydi ai, sağda solda girmesen de olur binalarına girip saklandığında falan er ya da geç bakmaya geliyorlar falan, köşeleri tedbirli ve ani hareketlerle dönerek kontrol ediyolar. gameplay'lerde gösterdikleri şekilde akıcı çatışmalar oluyor, ilk gösterdiklerinde scripted mı demiştik de baya %90 falan öyle gerçekleşiyo olaylar. bi companionlarda tırtlık yaşanıyo, onlar direkt görünmez oldukları için bazen seni takip edecem diye dımdızlak enemy önünden geçebiliyolar görünmeden. en uyuz olduğum kısmı gamepad ile bol bol adam vurmaya çalışmak oldu işte yine. analog stick'le nişan almaya çalışmak oyun sektörünün en gerizekalı şeylerinden biri heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 ilk Fear oyununda miydi nerdeydi acayip bir ai vardi, adamlar seni arayip buluyor, ustune, bodoslama kosmak yerine saklandigin yerin kenarindan kosesinden el bombasi salliyorlardi dibine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 SHUT. IT. DOWN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 ahah, molotof atarsın ya bence sdf. var ya öyle şeyler, böle ufak ufak kırıntılar serpiştirmişler sağa sola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 3. oyunda israildeyiz demekki sfs, Cure' da ordan cikar kesin bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Pis araplar yavudilerin guzelim oasisini catlak sesleriyle sarki soyleyip baslarina yiktilar !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 21 dakika önce, Norak dedi ki: 3. oyunda israildeyiz demekki sfs, Cure' da ordan cikar kesin bak. WWZ oyununda gal gadot oynayarak kudüs'ten kaçıyorduk zaten ehu. güzeldi ama hem campaign hem char şimdi hakkını yemeyeyim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 psnde direk 499 lira olmuş normal versiyonu abv sony. spoilerlara bakmadım hikayeyi okumadım da, şu oyuna yapılanın last jedidan bi farkı yok. Gereksiz bi triggerlanma böyle alt right tiplerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar