Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Kıtalar Birleşiyor Alttan, İsmi Geliyor Halktan"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ad3m said:

"Recep Tayyip Erdoğan Havalimanı Tüneli" olarak değiştirdim teşekkürler bilgilendirme için dana22 ;)

tıs tıs gülüyorum şuna hjadgsa
Mesaj tarihi:
İzmirde meşhur basmane çukrunu izmirin Ağaoğlusu meşhur mesut sancak(Folkart) aldı. Üstüne konak sınırları içinde, yeni kent merkezi hariç dötdelen dikmek yassah ama eleman 270m+200m lik two towers dikecek. ismi için halk oylaması yapmıştı. Şirket içinden sızan bilgiye göre en çok "Ata kule" ismi yazılmış ama tabiki kendi istedikleri ismi verecekler.
Mesaj tarihi:
Abi o çukur o kadar uzun süredir boş ki. İçinde bitki örtüsü oluştu sanırım yıllar yılı doğa şartlarına maruz kalmaktan. Doldurmalarında bir sorun göremedim. Tabi kapısının önü Suriyeli kayanayacak orası ayrı.
Mesaj tarihi:
Yok abi ya suriyeli ve çeşitli mülteciler basmanede eskisi kadar kalmadı artık. Benim iş yeri basmanede sayılır. eskiden kapıdan çıktıkmı türkçe konuşan adam bulamıyorduk şimdi gözümüz arıyor arapça konuşanları. Bİrde suriyelilerin azaldığını iş yerindeki ishal oranından anladık en başta.
Mesaj tarihi:
smyrnas said:

İzmirde meşhur basmane çukrunu izmirin Ağaoğlusu meşhur mesut sancak(Folkart) aldı. Üstüne konak sınırları içinde, yeni kent merkezi hariç dötdelen dikmek yassah ama eleman 270m+200m lik two towers dikecek. ismi için halk oylaması yapmıştı. Şirket içinden sızan bilgiye göre en çok "Ata kule" ismi yazılmış ama tabiki kendi istedikleri ismi verecekler.

bu da öyle olacak zaten

"Padişah Sultan 1. Tayyip Altgeçiti istediler onu koyuyoruz" diyecekler.
Mesaj tarihi:
smyrnas said:

senle taa vakti zamanında skyline tartışması yaptıydık hatırlıyon dimi :D
  • Yeni Oluştur...