yumy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 ad3m said: "Recep Tayyip Erdoğan Havalimanı Tüneli" olarak değiştirdim teşekkürler bilgilendirme için dana22 ;) tıs tıs gülüyorum şuna hjadgsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Llama said: donald a bir da benden tutuklanmayız demi lan Vatan haini olduğunuz için yargılanacaksınız sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 esasinda inciyle filan organizasyon yapip mustafa kemal ataturk tuneli koydurmak vardi ya sunun adini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 yol yaptık, hastane diktik tüneli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 çabuktünel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 HER ZAMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 http://i.imgur.com/nAGgqZm.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 göklerden gelen karar tüneli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Cem Uzan yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 İzmirde meşhur basmane çukrunu izmirin Ağaoğlusu meşhur mesut sancak(Folkart) aldı. Üstüne konak sınırları içinde, yeni kent merkezi hariç dötdelen dikmek yassah ama eleman 270m+200m lik two towers dikecek. ismi için halk oylaması yapmıştı. Şirket içinden sızan bilgiye göre en çok "Ata kule" ismi yazılmış ama tabiki kendi istedikleri ismi verecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 yalnız boş uçlu kalem tüneli yapsalar ben dayanamam gider üflerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Abi o çukur o kadar uzun süredir boş ki. İçinde bitki örtüsü oluştu sanırım yıllar yılı doğa şartlarına maruz kalmaktan. Doldurmalarında bir sorun göremedim. Tabi kapısının önü Suriyeli kayanayacak orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Yok abi ya suriyeli ve çeşitli mülteciler basmanede eskisi kadar kalmadı artık. Benim iş yeri basmanede sayılır. eskiden kapıdan çıktıkmı türkçe konuşan adam bulamıyorduk şimdi gözümüz arıyor arapça konuşanları. Bİrde suriyelilerin azaldığını iş yerindeki ishal oranından anladık en başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 avrasya tüneli ismi gayet iyiydi, neden değiştiriyorlar ki meh. madem öyle, asyavrupa tüneli dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 smyrnas said: İzmirde meşhur basmane çukrunu izmirin Ağaoğlusu meşhur mesut sancak(Folkart) aldı. Üstüne konak sınırları içinde, yeni kent merkezi hariç dötdelen dikmek yassah ama eleman 270m+200m lik two towers dikecek. ismi için halk oylaması yapmıştı. Şirket içinden sızan bilgiye göre en çok "Ata kule" ismi yazılmış ama tabiki kendi istedikleri ismi verecekler. bu da öyle olacak zaten "Padişah Sultan 1. Tayyip Altgeçiti istediler onu koyuyoruz" diyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Atatürk ve Abdülhamit yarışıyormuş.Kesin Abdülhamit kazancak, şov yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 MAHVEDDIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Yav yarışıyor da, oyu kullanıyosun, ee sonuçlar? Kimseye göstermiyorlar ki. Zaten kendi istedikleri kazanacak, şu anket işi boşuna yapılmış bir iş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Abdülhamit bence süper padişah lan oda oabilir. Rakı fabrikası bira fabrikası kurduran ayyaş padişah. Romcu zaten adam torunu sölüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Andulhamit vs Ataturk clickbaiti cnn in ya, oylama yapmislar birde kekolar baliklama atladi tani sanki aydin dogan sacmasapan haberciligi ile yeteri kadar kazanmiyormus gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Bu arada sınırsız oy verilebiliyormuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 iptal edilecekmiş oylama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 smyrnas said: İzmirde meşhur basmane çukrunu izmirin Ağaoğlusu meşhur mesut sancak(Folkart) aldı. Üstüne konak sınırları içinde, yeni kent merkezi hariç dötdelen dikmek yassah ama eleman 270m+200m lik two towers dikecek. ismi için halk oylaması yapmıştı. Şirket içinden sızan bilgiye göre en çok "Ata kule" ismi yazılmış ama tabiki kendi istedikleri ismi verecekler. senle taa vakti zamanında skyline tartışması yaptıydık hatırlıyon dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 evet hatırlıyorum ben sadece bir noktaya gökdelen dikilmesini savunuyordum . sanırım siz hiç dikilmemesini, birazda yargısız infaz yaptılar bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 of sürekli kıtalar birleşiyor altan diye okuyorum topiği http://galeri14.uludagsozluk.com/778/bilemiyorum-altan-bilemiyorum_1082268.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar