dana22 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 genetik muhendisi sarisin bayandir cucuyu satin alir..
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Ayda olduğunu yazdım zaten, mühendisin yıllık maaşını ayda alıyor yazıyor mesajda.
Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 cl yoksa ayda 60k gelmiyor bizim ligden
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Bilgi de şöyle, 20k net gelir Maç başı 7k ücret UEFA maçları yönetiminden maç başı 5000€ Yol masrafları bilmemne ödenmesine ragmen kaldıkları gün başına 200€ da harcırah. Dünya kupasına giden hakemler trink 50.000$, 1 maç bile yönetse atıyor parayı cebe. Avrupa şampiyonasını bilmiyorum, herhalde güzel para alıyordur ordan da. Mrlee said: cl yoksa ayda 60k gelmiyor bizim ligden O yüzden direkt cücü dedim. Her CL haftasında maçı var cücü'nün
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Yine gelenek bozulmadı zenginin mali zugurdun parmaklarını yordu
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Bunun daha tv yorumculuğu var.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Tv yorumcusunu geçtim hakem yorumcusu diye bir nane çıkardılar, spor medyası resmen emekli lokali gibi oldu. Yerin banko gibi birşey TV'de kariyer yapmak istersen
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Hakem yorumcusu yeni bişii değil yav, Toroğlu ile başladı o mesele?
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Abi TV'de futbol yorumculuğu neredeyse Toroğlu ile başladı zaten. Hakem yorumcusu ayrı; böyle beden dilini, iletişimini falan da yorumluyor hepsini toptan puanlıyor MHK gibi
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Yooo Toroğlu ilk çıktığında hekem hatalarını vs yorumlamak için çıktı piyasaya. Bakma sonra kumaş kalitesinden sıvadı vs ama, yeni bi alan değil yani. İlk zamanlar enteresan geliyodu insanlara, aaa bak eski hakem biliyo vs, sonra onların da bi b.k bilmedikleri ortya çıktı. Televole hakemciler işte..Toroğlu 1, Çakar 2.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CytNSrRXcAAF2ks.jpg Bu ne ya? Umarım sadece malın birinin muhtemelidir. Bu kadro ile bu şekilde Saraçoğlu'na çıkarsa ŞG zaten sonra "eleştirmeyin" diye ağlamayın... Cenk ve Kerim nedir? Cenk'in 2 haftadır solda sezonun en verimli oyununu oynuyor olması ve Aboubakar'ın da hayvan gibi formda olması varken Saraçoğlu'na yine ileride basamayan, güçsüz kekolarla çıkıp full atak yiyecek olman... İlk yarıdan farka götürür Fener rahat rahat böyle çıkarsak...
calimero Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Aboubakar hayvani formda falan değil. Bence kerim frei dışında doğru kadro. Kerim de alınabilecek bir risk çünkü bu adamları böyle maçlarda kazanırsın. Son maçta morallendi bu maçta da iyi oynarsa mis gibi kanadımız olur, en azından alternatif oyunu açabilecek.
calimero Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 ki ben kerim'e 3 senedir falan söven biriyim, ama ihtiyaç var yapacak bir şey yok.
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Abu'suz oynarsan kjaer ile sikortil kendi ceza sahasına adar iter cenk'i Abu demek rakip stoperleri kitlemek demek
Tyrion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Tercihi değilde zorunluluk olabilir,. Dün beyaz tv de " şg abu'yu gribal enf. Yüzünden kiev maçını düşünerek 11 konmayacak" dediler, o sebepler Cenk 11 olabilir.
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 evet ya hz. ebubekir grip olmus diyolla
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 DarKRideR said: https://pbs.twimg.com/media/CytNSrRXcAAF2ks.jpg Bu ne ya? Umarım sadece malın birinin muhtemelidir. Bu kadro ile bu şekilde Saraçoğlu'na çıkarsa ŞG zaten sonra "eleştirmeyin" diye ağlamayın... Cenk ve Kerim nedir? Cenk'in 2 haftadır solda sezonun en verimli oyununu oynuyor olması ve Aboubakar'ın da hayvan gibi formda olması varken Saraçoğlu'na yine ileride basamayan, güçsüz kekolarla çıkıp full atak yiyecek olman... İlk yarıdan farka götürür Fener rahat rahat böyle çıkarsak... Değişiklik denemesiymis bu Adrianoyu geri cekip kerimi oyuna alip cenki one atarsam 2. Yari nasi olur diye denemis oyle dediler radyoda
Esh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Videoya yorum yazacaktim "bravo insanlik budur" tarzinda orta sinif plaza calisani agziyla, fakat sonra ilk yorumu gorunce bi anda sulukulede raki icer gibi carpti sdfg Bu lumpen kulturle everilmenin sonucu heralde.
dhoward Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Besiktaslilar cok mutevazi bu sefer hic tat alamadim, 5 atarsak ancak rahat ederim. Bir de iki takimda seyretmesi en keyifli adamlar Lens le Abubakar, ikisi birden oynamayacaksa lanet gelsin oyle maca
Llama Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Ya ben hala havaya giremedim Benim gibi olan var mi Sanki cok sacma mac gecicek gibi
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Aynen ben de oyle durumdayım Bu arada https://twitter.com/HaberKartali/status/805025826504900609
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 ben de öyleyim maç izleyecek yer bile bulamadım zaten uykum geldi sfds
Shean Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 izlemeyin boşuna fenerbahçe 2-1 kazanıcak
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Llama said: Ya ben hala havaya giremedim Benim gibi olan var mi Sanki cok sacma mac gecicek gibi Madem u21 ligimiz var niye bu salak antrenman sahalarında maç yapıyo bu çocuklar? Ondan sonra neden futbolcu yetişmiyor.
Öne çıkan mesajlar