Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 13. Hafta | Fenerbahçe - Beşiktaş | 3 Aralık Cumartesi - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bilgi de şöyle,

20k net gelir
Maç başı 7k ücret

UEFA maçları yönetiminden maç başı 5000€

Yol masrafları bilmemne ödenmesine ragmen kaldıkları gün başına 200€ da harcırah.

Dünya kupasına giden hakemler trink 50.000$, 1 maç bile yönetse atıyor parayı cebe.

Avrupa şampiyonasını bilmiyorum, herhalde güzel para alıyordur ordan da.

Mrlee said:

cl yoksa ayda 60k gelmiyor bizim ligden

O yüzden direkt cücü dedim. Her CL haftasında maçı var cücü'nün
Mesaj tarihi:
Yooo Toroğlu ilk çıktığında hekem hatalarını vs yorumlamak için çıktı piyasaya. Bakma sonra kumaş kalitesinden sıvadı vs ama, yeni bi alan değil yani. İlk zamanlar enteresan geliyodu insanlara, aaa bak eski hakem biliyo vs, sonra onların da bi b.k bilmedikleri ortya çıktı. Televole hakemciler işte..Toroğlu 1, Çakar 2.
Mesaj tarihi:
https://pbs.twimg.com/media/CytNSrRXcAAF2ks.jpg

Bu ne ya?

Umarım sadece malın birinin muhtemelidir. Bu kadro ile bu şekilde Saraçoğlu'na çıkarsa ŞG zaten sonra "eleştirmeyin" diye ağlamayın...

Cenk ve Kerim nedir? Cenk'in 2 haftadır solda sezonun en verimli oyununu oynuyor olması ve Aboubakar'ın da hayvan gibi formda olması varken Saraçoğlu'na yine ileride basamayan, güçsüz kekolarla çıkıp full atak yiyecek olman...

İlk yarıdan farka götürür Fener rahat rahat böyle çıkarsak...
Mesaj tarihi:
Aboubakar hayvani formda falan değil. Bence kerim frei dışında doğru kadro. Kerim de alınabilecek bir risk çünkü bu adamları böyle maçlarda kazanırsın. Son maçta morallendi bu maçta da iyi oynarsa mis gibi kanadımız olur, en azından alternatif oyunu açabilecek.
Mesaj tarihi:
Tercihi değilde zorunluluk olabilir,. Dün beyaz tv de " şg abu'yu gribal enf. Yüzünden kiev maçını düşünerek 11 konmayacak" dediler, o sebepler Cenk 11 olabilir.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

https://pbs.twimg.com/media/CytNSrRXcAAF2ks.jpg

Bu ne ya?

Umarım sadece malın birinin muhtemelidir. Bu kadro ile bu şekilde Saraçoğlu'na çıkarsa ŞG zaten sonra "eleştirmeyin" diye ağlamayın...

Cenk ve Kerim nedir? Cenk'in 2 haftadır solda sezonun en verimli oyununu oynuyor olması ve Aboubakar'ın da hayvan gibi formda olması varken Saraçoğlu'na yine ileride basamayan, güçsüz kekolarla çıkıp full atak yiyecek olman...

İlk yarıdan farka götürür Fener rahat rahat böyle çıkarsak...

Değişiklik denemesiymis bu
Adrianoyu geri cekip kerimi oyuna alip cenki one atarsam 2. Yari nasi olur diye denemis oyle dediler radyoda
Mesaj tarihi:

Videoya yorum yazacaktim "bravo insanlik budur" tarzinda orta sinif plaza calisani agziyla, fakat sonra ilk yorumu gorunce bi anda sulukulede raki icer gibi carpti sdfg

Bu lumpen kulturle everilmenin sonucu heralde.

Mesaj tarihi:
Besiktaslilar cok mutevazi bu sefer hic tat alamadim, 5 atarsak ancak rahat ederim.

Bir de iki takimda seyretmesi en keyifli adamlar Lens le Abubakar, ikisi birden oynamayacaksa lanet gelsin oyle maca
Mesaj tarihi:
Llama said:

Ya ben hala havaya giremedim
Benim gibi olan var mi
Sanki cok sacma mac gecicek gibi

Madem u21 ligimiz var niye bu salak antrenman sahalarında maç yapıyo bu çocuklar?

Ondan sonra neden futbolcu yetişmiyor.
  • Yeni Oluştur...