Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 selam. eşim doğum günü hediyesi olarak saat & saat mağazasından gidip bana saat almış. benim nikele karşı alerjim var ve her saati takamıyorum. mağazada iken eşim belirtmiş özellikle bakın alerjisi falan var bir şey olmasın diye. güvence vererek satış işlemini yapmışlar. eşim saati bana verdiğinde 5 dakika taktım anında reaksiyon gösterdi alerji hastalığım. bu sebeple mağazaya gittim iade etmek istiyorum dedim iade almıyoruz efenim dedi. değişim yapıyorlar ama başka saatte de aynı reaksiyonu vericem çünkü nikeli kullanmayan çelik kordonlar çok ama çoook nadir onu denk getirene kadar tüm vitrini indirmem lazım. neyse abi sormak istediğim konu asıl şu alalı daha 5 gün olmuş, saat sıfır ve nasıl kafalarına göre iade alamıyorlar? bunun bir prosedürü yok mu yani yasa dışı değil mi yaptıkları sonuçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Mağazadan alinan urunde begenmedim geri vercrm olayı saticinin insiyatifinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 hayır saatte güzel yani çok beğendim ama takamayacağım keyfi iade olmadığını adama kolumun kızaran yerini göstere göstere ıspatladım ama nafile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 İlçe Kaymakamlıklarında tüketiciyi koruma heyeti var. Oraya başvur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 tanidik vardi bi ara, ozelden yaz detayli. bi bakalim neler yapabiliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 merkezlerine mail at, alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 merkez dediğin [email protected] ise olayı kısaca anlattım. @Esh bu arada sanada bir öm yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Bir haftaya para iadesi alirsin saati de buradan satarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 yok abi iade almıyorlar meh ek$ide rezalet başlığı açabilecek bir yazar bana yardımcı olabilir mi? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 hatta summon Borastus said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Mağazadan alınan üründe cayma hakkı yok benim bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 degisim yap bence. gerekirse indir butun vitrini, ugrassınlar iste. dukkan sadece saat satmıyosa baska urunler de alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Deri kayis taktirmayi dusunmedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Garanti veriyorum bişey olmaz diyen elemanı bulacaksınuz mağza müdürüyle yüzleştireceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Şunun benzeri vatanda geldi başıma satıcı modeme garanti verdi olmadı sonra alamayız falan müdürle yüzleştirdim sonra tıpış tıpış almıştılar. Denemekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 -bildiğim kadarıyla- iade hakkın var. tüketici hakem heyetine başvurabilirsin. süreç uzar ama senin lehine sonuçlanır. ekşi sözlük arıza başlığı iş görür. şikayetvar gibi yerlere de yazabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 borastus sağolsun yardımcı oldu https://eksisozluk.com/24-kasim-2016-saat-ve-saat-magazasi-rezaleti--5240727 çakın şukelayı favoriyi B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Tüketici heyetine gitsen haklı çıkar mısın bilmiyorum. Ama olmazsa, git deri kayış al keyfine bak ya bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 yalniz saat saat de skagen leri 2x fiyata satiyo abi. amazondan ordan burdan alsan daha mantikli olurmus, gerci hediye dedin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Her saat için geçerli diil mi o? Saat ve saat genel olarak süper kazık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Hazır tüketici haklı konu açılmışken sorayım serviste değişim yapılırken servis fişinin kesildiği dönemdeki fiyata göre mi yapılıyor yoksa güncel fiyatlara göre mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 saat alacaksan jomashop en iyisi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 saat ihtiyaci olanlar tukkana gelsin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 zenci misin birader sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar