Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saat & Saat iade problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam.

eşim doğum günü hediyesi olarak saat & saat mağazasından gidip bana saat almış. benim nikele karşı alerjim var ve her saati takamıyorum. mağazada iken eşim belirtmiş özellikle bakın alerjisi falan var bir şey olmasın diye. güvence vererek satış işlemini yapmışlar. eşim saati bana verdiğinde 5 dakika taktım anında reaksiyon gösterdi alerji hastalığım. bu sebeple mağazaya gittim iade etmek istiyorum dedim iade almıyoruz efenim dedi. değişim yapıyorlar ama başka saatte de aynı reaksiyonu vericem çünkü nikeli kullanmayan çelik kordonlar çok ama çoook nadir onu denk getirene kadar tüm vitrini indirmem lazım.

neyse abi sormak istediğim konu asıl şu
alalı daha 5 gün olmuş, saat sıfır ve nasıl kafalarına göre iade alamıyorlar? bunun bir prosedürü yok mu yani yasa dışı değil mi yaptıkları sonuçta?
Mesaj tarihi:
hayır saatte güzel yani çok beğendim ama takamayacağım keyfi iade olmadığını adama kolumun kızaran yerini göstere göstere ıspatladım ama nafile
Mesaj tarihi:
Şunun benzeri vatanda geldi başıma satıcı modeme garanti verdi olmadı sonra alamayız falan müdürle yüzleştirdim sonra tıpış tıpış almıştılar.
Denemekte fayda var.
Mesaj tarihi:
-bildiğim kadarıyla- iade hakkın var.
tüketici hakem heyetine başvurabilirsin. süreç uzar ama senin lehine sonuçlanır.

ekşi sözlük arıza başlığı iş görür.
şikayetvar gibi yerlere de yazabilirsin.
  • Yeni Oluştur...