NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Abi 9-6 nasıl çalışıyorsunuz gerçekten merak ediyorum. Öğle molanız 1 saat değil mi nasıl 45 oluyor? Gerçekten çok taktım buna ben.Birtek biz mi 8,30-18,30 çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 geriye kalan 15 dk yı sigara molası olarak bölüyorlardır ben öyle yapıyordum en azından zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 #MithatMinderAmiriOlsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 8.30-17.30 calisiyorum. Ofise gitme zorunlulugum olmasa haftada max 12 saatte isleri yetistiririm. Nalet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Mahalleye muhtar mı olsam acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 senin gibi gormus gecirmis adam yoktur olm baska hayat adamı oldun tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Aynen ya, neler gördüm neler geçirdim var ya. Bütün gün evde stardew valleylemece falan, acaip ziraat bilgisi oldu sorma vasdfasdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Mithat said: Eskiden kolaydı ya, sonradan bozdu, bi de pozisyonuna göre değişiyor tabii. Bir memur arkadaşım var, 15 temmuzun öncesi falan sıradan memurdu, gayet toto yayıp dizi film keyif takılan biriydi, işe bile geç gider "saha kontrolü yapıyodum" mu öyle bişi der uyurdu. Bütün gün keyif yapardı. Sonra 15 temmuz oldu, bi ton insanı çıkardılar, bi de bu arkadaşım müdür denkliği aldı falan derken şimdi it gibi çalışıyo kafasını kaldıramıyo, gerçi haketti :D Benim otelde çalışıp anamın ağladığı dönemde keyif yapıyodu şerefsiz :D Zor iş demiyor, memur olabilmek zor diyor. Senin gibi düşünen kaç milyon insan var bir bilsen kendini camdan atarsın. Şu anda bütün ülkenin hedefi KPSS B'den girip masa başı memuriyet kapmak. Zira başka iş yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Evet o açıdan düşünmemiştim. Ben zor diince memuriyet zor sandım olmak zor diyormuş. Zaten olmadım da :D geçmiştir şimdiye onun sınavı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Mithat yazılıma uğraşıyordun ben en son okuduğumda oradan devam yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Yaaaani. Yazılımı yapamadığımı farkettiğimden beri yazılımı satmakla uğraşıyorum daha çok :D hazır yapılmışını satmak daha kolay geldi. websitesi yapma seo adwords falan derken böyle üç beş kelimede iyi yerlere geldim, ordan satış falan geldi , şuan daha çok oturuyorum müşteri bana geliyo gibi oldu :D Gerçi bi yukarı bi aşağı giden hayatım olduğundan, bence sıra şuan aşağı giden döneme geliyo gibi, eli kulağındadır. Kendi kendime "olum ölünmüyo işte sabret yine geri gelecek güzel günler" diye dişimi sıkıcam bu sefer o dönemler geldiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 3-5 ayda yapamayacağını farkedeceğin bir iş değil ki o, başkaları yapamadığını söyledi sen de inandın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Pazartesi gelecek habere göre belki de basketbol antrenörü oluyorum. İlginç gibi duruyor ilk okuyunca biliyorum ama bunu söyleyen benim bi de öyle bakınca olaya aslında ilginç olmadığı ortaya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 sonra ülkeden basket neden böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Ergin Ataman bu kadar senedir basketten ekmek yiyor bu ülkede. Ben antrenör olmuşum çok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Basket mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 En azından su altı topu antrenörü falan olsaydın Zaten başarımız ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 adam isviçre çakısı gibi, her iş var :) hadi bakalım şansın bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Olamasam gam yemicem, bi de "profesyonel" olarak yapıyorum çoğunu harbiden. Yazılımdı falanda para kazanmadım mı çalışmadım mı çalıştım? Şimdi sırada basketten sonra manav olmak var. Hanım biraz ırkçı olduğundan manavları daha beğenmeme seviyesinde, kocan ne iş yapıyor dendiğinde manav demek istemiyor, eğer hanımı ikna edersem sosyete pazarı falan adı altında bi manav açıcam, önce şu basketi bir hallediim tabii :D Ne istesem oluyorum, çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 değişik arkadaşım geldi aklıma. böyle esnaf lokantası ile kaportacı ile önce ahbap oluyor sonra -abi yanınızda bir ay çalışayım para istemem merak ediyorum bu işi diyordu. adamın böyle ondan fazla çalıştığı iş olmuştu. oto elektrik, kaporta, sahaf, lokanta, hatta muavin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 ben de istiyorum bazen bi motorsiklet ustasına çırak olayım herşeyi ogreneyim sonra geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 para kazanmadım mı çalışmadım mı çalıştım işte anahtar kelime bu ikincisi de profesyonel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 para kazanmak göreceli ya. Neye göre kazandın? Abi ben her işi 1000 tl ye yaparım dersen okumuş etmiş görmüş bir adam biraz da eli yüzü düzgünse her işten para kazanır. 2 ay manav olursun 3 ay mahalle takımına antrenör ama şu her işi profesyonel olarak yapıyorum olayını anlamadım. Suits'deki Mike gibi avukat ol bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Basketbol antrenörü mü.. Asdfasdf Bu adam inanılmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 mithat görsel hafızan nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar