Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mithat'ın Maceraları

Mithat

Öne çıkan mesajlar

Eyvallah hepiniz sağolun.

Bu kanser olayı beni de korkutuyor. Sağlıksız besleniyoruz, hep gdo falan derken harbiden kanser olma riskimiz hepimizin arttı, hele benim gibi sağlıksız beslenen insanların çok çok ciddi kanser riski var artık. Dikkat etmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Elimde bir kaç tane html5 oyun birikti. Diyorum acaba bunları google play store falan bir yere mi koysam. Biraz absürd saçma oyunlar ama en azından şu androide nasıl oyun koyup yayınlayabilirim sürecini öğrenirim. 25$ diyor, çok bişi değil, denemiş olurum.

Var mı bilen html5 oyunlarımı nasıl androide (google store işte) yükleyebilirim bilen yardım edebilecek olan? atıyorum arkadaşıma indir dediğimde indirebilecek şekilde ama sadece kendi developer kitte görebilecek kadar değil.

Gerçi internette araştırsam çıkar heralde, buraya günlük amaçlı mı yazdım naptıysam yine. Yardım gelmez kesin. Bir iki tane dalga geçen mesaj gelir, bir di sinirli sinirli kızar bişiler yazar üstüne bi tane di yorumuna yorum gelir, di ona cevap verir konu kapanır gibi yine.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Şimdi,

Uzaya gitmek için roket lazım, o zor değil, tek lazım olan uzaya gidebilen roket, tabii geri gelebilir bir roket olursa iyi olur ama gidip orada da kalabilirsin.

Görünmezlik iksiri biraz daha karışık, harry potterda tipini değiştirme vardı? O uyarsa bak o olur, yok illa görünmemem lazım diyosan pelerini vardı o işin, hadi o da olmadı salvio hexia var, çevrende ki hexleri geri yansıtıyor ama girerse birisi senin çevrene yine yakalanma riskin var.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada freelance işler baya tuttu, buraya yazıp güzel haber vermemişim hiç, belirtiim bari.

Elimde ki işlerden kazandığım para herhangi bir şirkette çalışsam maaş olarak verecekleri parayı baya geçti, bende o yüzden iş aramayı bıraktım, zaten belli ki beceremiyorum çok üstüne gitmiim dedim.

Ağırlıklı olarak metin yazarlığı yapıyorum üç beş site için, aslında tek bir yerden geliyor paranın çoğunluğu, diğer yerler çok bişi kazandırmayan ayda 300-500 geliyor oralardan.

Şimdilik tuzum kuru, güzel para akıyor, hayat güzel, ağustosa tatil rezervasyonu yapılıyor bugün falan.

Doğalgaz çok geldi ama, onunla ilgili konuştum ama gram umursamıyor adamlar tabii, 430 tl doğalgaz geldi hemde mart ayı için, lan az yakıyorumda, bu mantıkla bana ocak ayında 1000 falan gelmesi lazımdı, 200 küsür geldi halbuki, martta nie o kadar geçirdiler anlamadım.

Neyse, herşey tatlı gidiyor, eğer aksiyon saçma absürd bişi çıkarsa kesin haber veririm.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Yeni bir iş daha çıktı. Yine freelance, affiliate marketing ile komisyon arası bişi. Arası değil aslında direk komisyon.

Adamın birinin bitcoin-altcoin arası trade yapan bir botu var, harbiden şuana kadar kendimde kullanıyorum baya baya ayda %20 falan kazandırıyor bir aksilik olmazsa (altcoin fiyatları çakılmadıkça, dün çakıldı mesela).

Bende o botu satarak para kazanıyorum, 0.04 btc komisyon alıyorum sattığım bot başına. Bu aralar ciddi meblağlar kazanmaya başladım. Yazı işlerini biraz aksattım aslında devam etsem iyi olacak, adamları küstürmemek lazım, buradan para akıyor diye orayı saldım ayıp oldu.

Ciddi ciddi işsizken kazanabilecek paranın maksimumunu gördüm bu ay, bugüne kadar aldığım maaşların hepsinden daha fazla para kazandım, sırf dün kazandığım para zaten ayın çoğunu geçirmeme faturalara falan yeter düzeyde (hergün öyle olmuyor dün fazla iyiydi).

Herşey yolunda şimdilik, tek sıkıntım böyle 40 yıl yapılacak iş değiller (o kadar yaşamam zaten ya) o yüzden yarını belli değil işin gücün, güzel kazandırıyor diye çokta yaymamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Yeni bir iş daha çıktı. Yine freelance, affiliate marketing ile komisyon arası bişi. Arası değil aslında direk komisyon.

Adamın birinin bitcoin-altcoin arası trade yapan bir botu var, harbiden şuana kadar kendimde kullanıyorum baya baya ayda %20 falan kazandırıyor bir aksilik olmazsa (altcoin fiyatları çakılmadıkça, dün çakıldı mesela).

Bende o botu satarak para kazanıyorum, 0.04 btc komisyon alıyorum sattığım bot başına. Bu aralar ciddi meblağlar kazanmaya başladım. Yazı işlerini biraz aksattım aslında devam etsem iyi olacak, adamları küstürmemek lazım, buradan para akıyor diye orayı saldım ayıp oldu.

Ciddi ciddi işsizken kazanabilecek paranın maksimumunu gördüm bu ay, bugüne kadar aldığım maaşların hepsinden daha fazla para kazandım, sırf dün kazandığım para zaten ayın çoğunu geçirmeme faturalara falan yeter düzeyde (hergün öyle olmuyor dün fazla iyiydi).

Herşey yolunda şimdilik, tek sıkıntım böyle 40 yıl yapılacak iş değiller (o kadar yaşamam zaten ya) o yüzden yarını belli değil işin gücün, güzel kazandırıyor diye çokta yaymamak lazım.

bu botları siteler yakalamaya/engellemeye çalışmıyor mu?
bir de güvenirliği nedir?

sonraki aşama sorum, daha detaylı bilgi var mı? nedir ne değildir, nasıl alınır kullanılır? ben satıyorum demişsin, nasıl satıyorsun vs. biraz bilgi versene
Sosyal ağlarda paylaş

Adamin maasini napacaksiniz, mithat sattigin adamlari bagla bisekilde yarin obur gun yeni bisey cikar onda da sana gelsinler. Hatta wave bitince o eskidi de ayni urunu bidaha sat.

Buarada etherum 20den 80e cikarken btc 950den 1400e cikarken kaybettirecek bot zaten istesen yazamazsin. Millet riding the wave'i investorlik saniyor. Ama sen komisyonuna bakarsin tabii :)
Sosyal ağlarda paylaş

Lan amma ilgi olmuş. Öyle zenginlik değil, yanlış anlaşılmasın, 3k falan civarı ediyor sanırım, tabii bu dengesiz ekonomide her ay böyle olur mu bilemem, geçen ay 2.6k civarıydı, bu ay 3k ile 3.1k arası bişi oldu, mayıs efsane başladı ilk gün 900 geldi, şimdiden bir çeviri işi daha buldum adamın biri sitesini ingilizceye çevirmek istiyodu, dedim az biraz html anlarım, hiç word falan uğraşmadan direk kodun üzerinde değiştiririm ingilizceye sen yolla, oradan da güzel biraz gelecek, mayıs ayı hedefi 4-5k arası.

Bot dediğim Gunbot diye bişi, bitcoin ve altcoin arası coinleri otomatik al sat yapan bir bot, bende sattıkça komisyon alıyorum, yasak değil, aksine sardalyanın dediği gibi siteler api yapıyor ki bot bol bol alıp satsın, amaç ne kadar çok volume o kadar iyi exchangeler için. Yani öyle oyunlarda ki gibi botlar değil yani.

Bu piyasada kazandırmaktan ziyade zaten gündelik day trading yapan bir bot olduğu için ortalama fiyat aralıklarına Bollinger Band'e falan bakarak alıp satıyor, yani düşerken riske girmemek, çıkarken satmak konusunda ciddi inceleme yapıyor bot. Ben 3 hafta önce satın aldım, %20 kazandırdı 3 haftada, bankaların en iyisi YILDA %13 falan veriyorken 3 haftada %20 yapan bot için tabii millet NASIL ALABİLİRİM diye saldırıyor, o yüzden satmak zor olmuyor rahat rahat komisyonumu topluyorum bende. Ayağına satın almak için gelen adama satmak baya kolay oluyor. Fiyatı yükseltelim dedim hatta ben bot'un yazılımcısına, adam 500 lira civarına satıyor, yarısı benim komisyon, 1000 liraya satalım diyorum ben, ikimizinde kazancı ikiye katlanır böylece, he istemiyosa direk 750 bana verebilir :D daha kabul etmedi ama ederse baya artar benim gelirde.

İşte sırada gambling için bot var, onun bedavası falanda var ama, nasıl yapıcaz napıcaz bende bilmiyorum, bişiler üzerine uğraşıyolar işte. Bi de faucetlerden beleş coin toplayan bot fikri var ki, en çok onu beğendim, sadece bu catpcha çözen şeylere harcadığın parayı çıkartıp çıkartmaması biraz soru oluşturuyor kafada.

Bilmiyorum yeterli oldu mu, az mı söyledim varsa daha sorunuz sorun seve seve cevaplarım ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...