Stringray Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 yuh ya 6 günde uk surrey'den poyle'a yeni geçti kargo. baktım arada 22km var. yürüyerek bıraktı biri galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Şimdi MERHABA kodu bitti mi? Gıcık oldum ya 75.62 euroda kalıyorum. Şuna vergisiz bir şekilde geçirmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 kod farketmiyo. 10 avro indirse de paketin fiyati normalde vergiyi gectigi icin gene vergi biniyor ustune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 dolce gusto'dan gömdük. hayırlısı 2 X CAPPUCCINO 2 X CARAMEL LATTE MACCHIATO 2 X CAPPUCCINO ICE 1 X CHAI TEA LATTE 2 X LUNGO 1 X RİSTRETTO ARDENZA 1 X CHOCOCINO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Seru said: kod farketmiyo. 10 avro indirse de paketin fiyati normalde vergiyi gectigi icin gene vergi biniyor ustune. vay vay vay 3 gün öncenin amazon noob'una bak :D :D dalgamı geçtiğime bakmayın bu arada, doğru dediği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 paket hazırlanıyormuş kalmaz artık herhalde ayın 16sına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 sabonis said: Seru said: kod farketmiyo. 10 avro indirse de paketin fiyati normalde vergiyi gectigi icin gene vergi biniyor ustune. vay vay vay 3 gün öncenin amazon noob'una bak :D :D dalgamı geçtiğime bakmayın bu arada, doğru dediği. olm o gun konustuk ya bu olayi senle. noob diyo ya problem amazonda dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 beyler paketim gecikti, bunu parasini nerden aliyoruz bu arada. bi yer bulamadim sitede. iade olayi var vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Gecikince direkt parasını vermiyorlar, 1 ay falan bekle bakalım diyorlar. Kargo kaybolduysa parasını veriyorlar veya yeniden hızlı kargoyla yolluyorlar. Chat'e bağlanıp durumu anlatman lazım ama 1-2 gün gecikti diye bir şey yapmazlar, en az 1 hafta gecikince yaz. edit: Bir de I-parcel'den takip et, orada 10 gündür falan bir update yoksa sorun vardır. Türkiye'ye geldi diye gözüküyorsa ulaşır bi iki güne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Donanım haber ruhu burda da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 1 hafta - 10 gün gecikince supporta yazmanın sakıncası yok, ürün geliyorsa ama gecikmişse paramı verin diye ağlamanın da anlamı yok, DH ölücüsü olmayın gerçekten. Zaten amazon müşteri memnuniyeti için elinden geleni yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 stokta olmayan bir kart almistim, simdi stokta gorunuyor ama Tr'ye gonderimi yapilamamakta uyarisi gelmis. 1 ocakta gonderilecek paket 4 ocak'a sarkmis, taklaya mi geldik acaba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Sen alırken o uyarıyı vermiyorsa problem yok. Muhtemelen farklı tedarikçiden ürün aldıklarında Türkiye'ye gönderim koşulları değişiyor. Bir ihtimal gümrükte problem çıkarsa zaten refund çakıyorlar son çare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 uyari vermemisti evt, bekleyelim ozmn:horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 http://www.sportsdirect.com/big-brand-sale mobil uygulamadan son aşamada kod girme alanına NY2017 kodunu yazarak kargo ücretsiz alışveriş yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Holy said: 1 hafta - 10 gün gecikince supporta yazmanın sakıncası yok, ürün geliyorsa ama gecikmişse paramı verin diye ağlamanın da anlamı yok, DH ölücüsü olmayın gerçekten. Zaten amazon müşteri memnuniyeti için elinden geleni yapıyor. benim 2 hafta gecikmişti, çok acil bişey değil diye dikkat etmiyordum meğer kargo kaybolmuş, para iadesi yaptılar, hemen sipariş verirseniz hızlı gönderi yapmaya çalışırım dediler, siparişi verdim hızlı gönderi olmuyor dediler şimdi tekrar bekliyorum 1.5 ay kitledi beni amazon :D keşke amazon.com'dan alsaydım orada 2-3 hafta sürse bile sıkıntı olmuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Bonus American Express’e özel Amazon.com’da her 200 TL ve üzeri harcamanıza 50 TL indirim , toplamda 250 TL indirim! https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/amazon-eticaret-indirim-kampanyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 sabonis said: dolce gusto'dan gömdük. hayırlısı 2 X CAPPUCCINO 2 X CARAMEL LATTE MACCHIATO 2 X CAPPUCCINO ICE 1 X CHAI TEA LATTE 2 X LUNGO 1 X RİSTRETTO ARDENZA 1 X CHOCOCINO hayirli olsun, ben 2 senedir kullaniyorum kapsul kahveler arasinda en iyisi idi bi ara yeni bisiler cikmadiysa tabi :) cortado tavsiye ederim, ispanya icin ozel uretiyorlar ama bulunuyor rahat avrupada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 eyvallah. bir de oldukça uygun fiyata geldi. içecek başı 1.8 lira gibi bişey mi ne oldu. senin dediğini nerden bulup nası alacam? amazon.de göndermiyor mesela bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 amazon.de'de kargo bedava bitmiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 hala devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Ev düzüyorum, Trden daha ucuza bulabileceğim ne var? Gereksiz lükse girmemeye çalışıyorum bütçeyi kıstım biraz. Elektrik süpürgesi vb. essentials almaya değer mi Ha bide garanti kampanyası amazon.de de geçerli değil sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Ya beyler şu krups dolce gusto'dan alacağım. 75.62 Euro'ya geliyor. 35 EURO filan gümrük alıyor amazon. Şimdi sizce bu gümrükten ödeme yapmadan geçer mi? Geçerse amazondan paramı geri alırım. 0.62 EURO için gümrüktekiler kıllık yapar da alır mı vergiyi sizce? Böyle az miktar aşıp da ödemeden mal alan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Direk dayarlar gümrüğü, indirim kodu satın alabiliyorsan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 alır her türlü. ara ara kontrol et ufak tefek indirimler oluyor 75 altı görünce alırsın, daha mantıklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar