Xaero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 CthuLhu said: "bakanlar kurulunda imzadan çıktı" ne demek abi? gazetede yayınlanacak ve bitecek işte? yanlış mı biliyorum Aynen öyle resmi gazetede yayınladımı tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Gümrük vergisiyle de yurt dışından daha ucuza gelecek ki. Herşeyi geçtim zaten şu devlete vergi ödememek için prensip olarak alırsın yurtdışından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 CthuLhu said: ya harbiden allah belasını versin bu heriflerin be. €150 yapalım diye öneri sunup 30'a düşürmek nedir. bu sadece ithalatçılar için geçerliymiş. zaten sınır oymuş. bizim yaptığımız alışverişler hızlı posta yoluyla gelen eşya kapsamında, onlarla ilgili bir çalışma yapılmamış hiç. şimdi yapıyorlar işte sfdsdf o değil de yoldaki mallar ne olacak hakikaten bilgisi olan var mı? sipariş tarihine göre mi değerlendirilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 bingildak said: kuruldan imza çıkınca hemen yürürlülüğe mi giriyormuş. başka onama falan yok mu ya asdıjajo hehehe cahil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 bazı şeyler ucu ucuna daha ucuz oluyor onlara vergi bindiğinde yurt içinden alacak işte insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 annelerine selamlarimi gonderiyorum, rezalet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Gümrüğe takılacak işte ne olacak... Fatura ne yazarsa onu uygularlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 bingildak said: bazı şeyler ucu ucuna daha ucuz oluyor onlara vergi bindiğinde yurt içinden alacak işte insanlar Amazon'un falan garanti şartlarından, review'lerinden dolayı gene yurtdışından alırım ben. Elektroniği Türkiye'de garantiye sokmak falan bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 doğrusu almanya üzerinden baya iyi oldu ya amazon amerikadan çok daha iyi vergiyi düştüğü için şimdi baktım da kasa 150 eur a gelmiş mesela. 25 eur direkt vergi iskontosu yemiş, 25 eur a yakın gümrük vergisi binmiş. oradaki fiyata alıyorsun gibi bir şey, kargo ücreti olmadığını düşünürsen. yine iyi yani. dert değil. 150 eur a aldığım parça 800900 den aşağı yok tr de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 nerf gelmiş hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Amazon.de'yi mobil uygulamadan ingilizce kullanmak mümkün değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Damat bunu beğenmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 An itibariyle Donanım Haber forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 ulan inat değil mi, vergisini verip donumu bile amazon'dan alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Açtılar tabi DH'de amazon konusu okuyan bakanlık bastı nerfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 hatta şu an playstation sipariş edicem sırf inadına asdhahfhafa refurbished ps4 garanti kapsamında mı?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 30 euro aşırı kötü oldu lan. şu an resmen ne ihtiyacım varsa 6 tane falan sipariş vericem. resmi gazetede yayınlandıktan ne kadar sonra yürürlüğe girer bu 1-2 ay sonra falan heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 onu ben de merak ediyorum yok mu gümrükte neyin çalışan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 resmi gazetede yayınlandığında yürürlülüğe girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 bunların ben yapacağı işi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 haydaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 1 Ocak yaparlar diye düşünüyorum ama bu herifler hemen de resmi gazetede yayımlanmasını sağlayabilirler. Bir hafta az değil. Kesin Doğan, Şahenk vb bunların işidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Resmi gazetede yayınlandıktan bir gün sonra yürürlüğe giriyor. Patır patır vergi ödeyeceksiniz şimdi daha önce verdiğiniz siparişlere istinaden. Amazon da bütün gün ticket cevaplayacak ya da sikerlord diyip depozit karşılar gibi gümrüğü üstlenecek. Neyse her halükarda aldığınız ürünlerin shipping+gümrük bedeliyle daha ucuza geldiği bir ülkedeyiz. ÖTV+KDV olduğu sürece amazon.de her türlü daha avantajlı. Önemli olan gönderilen item spektrumunun artması. Strawberry.net olayı ya da Aral olayı ile dışarıya "yollamayın/yollatmayın bunları" baskısı gelirse ya da "Türkiye'ye elektronik itemi sadece yetkili distribütör sokabilir" denirse o zaman tutarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 lan kitap alaydım keşke sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 e abi muafiyet limitini düşüren devlet, tamam gümrük vergisi de %40 oldu size diyemez mi? onun da eli kulağındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar