calimero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Oha fede is back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 26 ağustos'a aldık tarihi, gelecek olanlar bana bi pm atsınlar, ona göre nikah sonrası içmece miçmece. 13:30'da kadıkoy nikah dairesinde Didem bir birey olarak bütün haklarından feragat edecek, sonra coşmaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 vaay tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 gratz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 bir kac kisi disinda bekar yok artik buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Sglam kaleyiz biz kardesim, merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 tebrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 senko said: Sglam kaleyiz biz kardesim, merak etme. Kardeşim senin için Qatar gibi altın takıyo diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 tebrikler, beraber bir ömür boyu mutluluklar dilerim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Topic'i görünce aydınlandım bir an. Eğer geçen yaz ayrılmasaydık şu an ex-hatunla 15 günlük evli olacaktık sdf, düğün tarihi falan kararlaştırdıydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 e hani 15 temmuzda evlencektiniz neyse gz. o değil de ahmet sen didem'in soyadını alsana bence baya şekilli olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Olm evlenmeyin Freedomm!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Düğün de yapın lan çok eğlenceliymiş. En son arabım fellahi diye coşturumtrak bi şarkı çalarken tanımadığım insanlarla göbek attığımı hatırlıyorum, düğünden sonraki afterpartye dair fikrim bile yok. İstanbulda olsam da senle damat halayı yapsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Yok abi o parayla tokyo'ya gidilecek dfg. SORRY NOT SORRY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 axedice said: Düğün de yapın lan çok eğlenceliymiş. En son arabım fellahi diye coşturumtrak bi şarkı çalarken tanımadığım insanlarla göbek attığımı hatırlıyorum, düğünden sonraki afterpartye dair fikrim bile yok. İstanbulda olsam da senle damat halayı yapsak Kıyamams :( Cicim ayları geçsin de görüşelim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Cicim ayları ne ki? Biz de balayına para kalsın diye 4kya getirdik düğünü sitenin bahçesinde yaptık falan lel. Ama tokyo güzel fikirmiş sevdim (tu) biz küçük düşünüp roma floransa falan yaptık romantizm ayağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 düğün ne ya, kekolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 bende evlenebilecek miyim acaba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Biraziniz evlenmesin. Zayif halkalar gidiyor gerci :p Saglamlarda sikinti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 dugununde warni warni caldircak insan varsa davetiye yollayabilir gelmeyen fenerlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 seni ne zaman evlendiriyoruz pascal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 senko said: Biraziniz evlenmesin. Zayif halkalar gidiyor gerci :p Saglamlarda sikinti yok. Together we stand, divided we fall. Seninle beraberim kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 aklimi yitirmedim henuz selcuqcum thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 heh güzel güzel bi insanity check yapayım dedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 best man ben olmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar