fredy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 touch barli 13" macbook pro sadece 1999€ ayrica usb to thunderbolt adaptör 59€ usb-c to usb 25€ nasil bir dalga geciyorlar belli degil benim air ölene kadar takilirim bir daha macbook fln almam
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Seneye geri vites versiyonu cikar. Feature olarak tanitirlar.
behran Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 ceviricisiz iphone baglanmiyor cihaza.. surekli cevirici gerek. guzel kafalar
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Steve Jobs fikirleri kalmadi herhalde artik tozlu arsivlerde falan. Vizyonsuzluga guzel bi ornek olmus bu tanitim.
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 universal girişleri kaldırıp abuk subuk standartları zorlamak tam bi stiv jabs vizyonu zaten
behran Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 eski thunderboltlarda calismiyor. 49$ a da ayri aparat var.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Ben touch bar fikrini sevdim, hatta her klavyeye yapsınlar. Butun programlarda da tuşlar standart oraya dizilsin. Harika bir fikir bence. Her app'in oraya buraya gizlediği toolbar'lara alışmak yoruyor. Ama connectivity olayını sıçıp sıvıyorlar resmen.
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 touch bar bir baska laptopta daha var diye hatirliyorum lenova diye aklimda kalmis ama emin degilim. Yeni bir fikir degil yani
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 birinin usb-c'yi forslaması gerekiyodu. epıldan başkası yapsa çok takan olmazdı sanırım ama epıldan olunca piyasaya milyon tane converter veya direkt usb-c destekli ürünler saçılmaya başlar. adamlar universal kullansa ayrı kullanmasa ayrı eleştiriliyor. alın işte adamlar universal olan thunderbolt 3 ve usb-c standartlarını forsluyorlar, sevinin. geçiş dönemleri sancılı olur mutlaka ama en azından forslanan şey özel bir port değil, gelecekte bu port olacak kaçarı yok. iphone 8'i falan usb-c girişli yaparlarsa şaşırmam. amd yeni cpularında da thunderbolt 3 desteği koyacakmış sanırım. thunderbolt 3 baya kapsayıcı geniş bir standart. en bilinen özelliği kabloyla bildiğin masaüstü grafik kartı bağlayabilmen, hotplug. gaming için bandwidth limitleyici olmaz ama cuda opencl kasacaklar için tb3 bandwidthi 40gbit/s. bu tarz muhabbetleri seviyorum ben, dell xps de en son thunderbolt 3 portu koymuştu. ürün çeşitliliği arttıkça ve herkes standarda ayak uydurdukça alternatif bol olacak. ha bir de ben 2 port thunderbolt 3, diğer 2 port yalnızca usb 3.1 destekler diye tahmin ediyordum, hepsinin tb3 olması şaşırttı baya. paralelde hepsi 40gbit mi destekler yoksa tek bir bus üzerinden 40gbit bandwidth mi paylaşılır bilen varsa yazıversin. yalnız merak ettiğim bir şey var, usb-c üzerinden carz yapılıyor artık, 4 porta da carz takarsak patlar mı alet acaba ek: touchbar direkt gereksizlik olmuş. ben retinayı 3200x2000 gibi bir çözünürlüğe falan çekerler diye düşünüyordum, renk paletini ve parlaklığı artırmışlar o da olumlu. touchbar nasıl çalışıyor bizzat denemeden tam yorum yapamam ama en azından touchpad gibi taptic feedback mevzusu varsa hoş olabilir belki. bir de gözümde en dertli olanı ise ezbere tuş basma olayını öldürecek. yani parmaklarla tuşu hissedip neye basacağını ezbere bilmek varken şimdi f tuşlarında yanlış bir şeye basmamak için klavyeye bakmak zorunda bırakacak çünkü tuşu ve sınırlarını hissedemiyorsun.
Mal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 iyisini çıkarınca öncekilerin 2. el fiyatı düşmüyordu belki şimdi düşer
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 4 yıllık Air süper çalışmaya devam ediyor. Hiç de güncellemem ölene kadar. O zamana kadar da portlar oturur artıkın.
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Ha bi de radeon pro 460 kart koymuslar ozetle oyun oynamayin bilader is bilgisayari bu demeye mi calismislar anlamadim. Vulkan ve opengl 4.5a hala destek vermemeleri rezaletten baska bi sey deil. Metal api'ini forslayacam diye iki onemli api cope gidiyor.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 bundan 2.7 sene sonra kimse oyun oynamayacakmış, adamlar geleceğinizi düşünüp size ürün yapıyor hala bir memnuniyetsizlik hala bir şikayet. cık cık.
di Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Apple uzmeye devam ediyor cidden. Sadece Apple da degil. Micros~1 ve digerleri de benzer sekilde duzgun urun cikarmiyor (surface pek guzel ama bir macbook pro degil + micros~1'un dikiz olayi cok can sikici). UK fiyatlari eski mid 2015'e gore bi £800 kadar artmis durumda bu arada. Memory'nin 16gig'de sabit kalmasi, Apple'in 1TB SSD icin hala +£400 charge ediyor olmasini pek kabul edilebilir bulamadim. Touchbar desen, iyi hos da zerre ihtiyacim yok. Opsiyonel yapsalarmis bari. Iphone 6+ ve Macbook pro var su anda bende. Umuyorumki adam akilli cihazlar gelene kadar idare edecekler, baslarina bisey gelmeyecek.
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 insanlar henuz tb3/usb c standartini falan tanimadiklari icin koylu koylu yorum yapmis burada. isim isim not aldim
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 ıyy ağızları sarımsak kokup çarıkla sabah koşusuna gider bir de bunlar.
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 subat civari dell xps 15 kaby lake ciksin da gorelim. Su anki haliyle bile mbp almamak icin yeterli sebep
di Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mevcut XPS gibiyse hic biseye rakip olamiyor DELL sorry. Yenisinde duzeltirler umarim durumu. https://peteris.rocks/blog/my-dell-xps-15-review/
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 bu Apple'ın "müşteriler ne istediğini bilmez, ben bilirim" anlayışı cidden hıyar turşusu gibi oldu. bazı ürünleri gerçekten çok güzel firmanın, Unibody 17 inç Macbook Pro'lar mesela şahaneydi. ama şu ürünün "Macbook Pro" adı altında Macbook Air kakalaması... insan Pro demeye utanır yahu. öte yandan o dokunmatik kısmı ilginç olmuş o ayrı. laptoplar için mouse kullanma gerektirmeden kullanışlılığı arttırma yolu.
pulkas Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 New MacBook Pro Is Not a Laptop for Developers Anymore http://hn.premii.com/#/article/12816474
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Bsn şuna çok katılıyorum ya http://www.theverge.com/2016/10/28/13452084/microsoft-apple-new-pc-surface-macbook-prices-expensive-exclusive
Öne çıkan mesajlar