Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

abi rogueda neler var/olabilir

kesinlikle 2x auctioneer var (saçma sapan deckler hariç)

2x arcane giant
leeroy
malygos
şerazin
questing
bazılarında aya hatta

bu saydıklarımdan
auctioneer maly ve (akıllıysa rogue) questingi temizleyemiyosun hiç bir şartta

neden atarsın ki
riske değer mi? bence kesinlikle değmez
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahaha Jade Druid'ine Hungry Crab + Secret Eater + MCT tech'leyen beyinsiz druid'e de yenildim ya, gidip topdecklediği MCT ile 5 minion içinde Yshaarj'ımı çalıyor...

bu adamların hiçbir işlevi yok işte. kendi çapında max ulaşacağı yer rank 4. tek olayları düzgün oynayanları tilt etmek.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

ahahahaha Jade Druid'ine Hungry Crab + Secret Eater + MCT tech'leyen beyinsiz druid'e de yenildim ya, gidip topdecklediği MCT ile 5 minion içinde Yshaarj'ımı çalıyor...

bu adamların hiçbir işlevi yok işte. kendi çapında max ulaşacağı yer rank 4. tek olayları düzgün oynayanları tilt etmek.

Ya tam bir gerizekalı adam. Metaya karşı tech kart koymuş deckine. Allahın salağı ya. Mesela deckine bence de naturalize felan koysaymıs sabo daha rahat kart ceker oynarmış. Ayıp.
Sosyal ağlarda paylaş

az biraz kart oyunundan anlasanız he adamın oyun hakkında fikri yok deyip geçersiniz ama işte siz de o kafadasınız la :(

bunun oyundan zevk almaya çalışmakla falan ilgisi yok. deckine tech kart koyuyorsan zaten try hardlık yapıyorsun demektir, zevk aldığın şekilde yerine metaya karşı oynamaya çalışıyorsun demektir. deckine farklı farklı decklere karşı 3 tech kartı koyuyorsan, baya iq 70 falan demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

sırf bende değil, çoğu kişinin içinde var biraz coşarbaş.
burada troll'leyen herkesi görüyorum listemde, nasıl ragequitler, nasıl saltlar, nasıl ağlamalar bağırmalar çağırmalar ahah

sonra gel burada saboyu troll'le. canlarım. onun yerine azıcık oyunu öğrenmeye çalışın ashdfuahds
Sosyal ağlarda paylaş

abi az önce tuvalette sıçarken oynadığım oyuna fazla anlam yüklüyorsun bence.

hayatının merkezi yapmışsın sal biraz rahatla ya.

ortada o kadar çok mage var ve 1 secret ile oyunu kazanıyorlar ki. murloc paladine bile secret eater koymayı düşünüyorum.

kaldı ki hazır decklerle oynayıp, hazır deckleri yenmek için kendisi deckte değişikliğe gidip seni yenen adamları aşağılamanı çok büyük keyifle izliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

sırf bende değil, çoğu kişinin içinde var biraz coşarbaş.
burada troll'leyen herkesi görüyorum listemde, nasıl ragequitler, nasıl saltlar, nasıl ağlamalar bağırmalar çağırmalar ahah

sonra gel burada saboyu troll'le. canlarım. onun yerine azıcık oyunu öğrenmeye çalışın ashdfuahds

Aha benden bahsetmiş
Nasıl rage quitler atıyorum belli değil
Rank 7de oynayasım gelmiyo şu an

F2p btw

Upkibblers to the left
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...