FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Bu gece brawl başladığı anda bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Rogue questini DElemek için de son gün bugün dimi Girip kıralım boş yere durmasın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 bazen insanlar beynini bırakıp öyle giriyo laddera priest: t2 dirty rat -> malygos rogue: t2 coin coin coin -> burgly bully Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 beyinlik neyi var ki şunun, adam almış riski atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 abi rogueda neler var/olabilir kesinlikle 2x auctioneer var (saçma sapan deckler hariç) 2x arcane giant leeroy malygos şerazin questing bazılarında aya hatta bu saydıklarımdan auctioneer maly ve (akıllıysa rogue) questingi temizleyemiyosun hiç bir şartta neden atarsın ki riske değer mi? bence kesinlikle değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 adamda swdeath vardir ona guvenip atmistir edwin falan dusunup. adi ustunde risk zaten. asiri tepki vermelik bi sey gibi gelmedi bana. malygos kullanan cok var mi bilmiyorum muhtemelen onu dusunmemistir bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 ahahahaha Jade Druid'ine Hungry Crab + Secret Eater + MCT tech'leyen beyinsiz druid'e de yenildim ya, gidip topdecklediği MCT ile 5 minion içinde Yshaarj'ımı çalıyor... bu adamların hiçbir işlevi yok işte. kendi çapında max ulaşacağı yer rank 4. tek olayları düzgün oynayanları tilt etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 sabonis hep beyinsizlere yeniliyor. yendiği adamlar hep 200 iq sahibi mini einstein falan. abv blizzard nasıl yaparsın bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 sabonis said: ahahahaha Jade Druid'ine Hungry Crab + Secret Eater + MCT tech'leyen beyinsiz druid'e de yenildim ya, gidip topdecklediği MCT ile 5 minion içinde Yshaarj'ımı çalıyor... bu adamların hiçbir işlevi yok işte. kendi çapında max ulaşacağı yer rank 4. tek olayları düzgün oynayanları tilt etmek. Ya tam bir gerizekalı adam. Metaya karşı tech kart koymuş deckine. Allahın salağı ya. Mesela deckine bence de naturalize felan koysaymıs sabo daha rahat kart ceker oynarmış. Ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 >bu adamların hiçbir işlevi yok işte. kendi çapında max ulaşacağı yer rank 4. adam hâlâ anlamadı bazılarının kendisi gibi try-hard olmadığını. adam 4'e ulaşmak istiyor belki. belki amacı bu. gerçekten hayrettin bi kişiliksin sabo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 az biraz kart oyunundan anlasanız he adamın oyun hakkında fikri yok deyip geçersiniz ama işte siz de o kafadasınız la :( bunun oyundan zevk almaya çalışmakla falan ilgisi yok. deckine tech kart koyuyorsan zaten try hardlık yapıyorsun demektir, zevk aldığın şekilde yerine metaya karşı oynamaya çalışıyorsun demektir. deckine farklı farklı decklere karşı 3 tech kartı koyuyorsan, baya iq 70 falan demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 metaya karşı oynamak başlı başına bir zevk zaten. gerçi sen ne anlayacaksın. düzgün bir deck kurucunun yarattığı rafine decklerle oyna. çünkü onlarla oynayabilmek 200 iq gerektiriyor xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 adamın içinde küçük bir başarcoş yatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 sırf bende değil, çoğu kişinin içinde var biraz coşarbaş. burada troll'leyen herkesi görüyorum listemde, nasıl ragequitler, nasıl saltlar, nasıl ağlamalar bağırmalar çağırmalar ahah sonra gel burada saboyu troll'le. canlarım. onun yerine azıcık oyunu öğrenmeye çalışın ashdfuahds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Valla ben meta deckleri, try-hardları falan yenince inanılmaz keyif alıyorum. Gözyaşlarını tenimde hissediyorum her yağmurda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 abi az önce tuvalette sıçarken oynadığım oyuna fazla anlam yüklüyorsun bence. hayatının merkezi yapmışsın sal biraz rahatla ya. ortada o kadar çok mage var ve 1 secret ile oyunu kazanıyorlar ki. murloc paladine bile secret eater koymayı düşünüyorum. kaldı ki hazır decklerle oynayıp, hazır deckleri yenmek için kendisi deckte değişikliğe gidip seni yenen adamları aşağılamanı çok büyük keyifle izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 https://www.reddit.com/r/hearthstonecirclejerk şurda takılsanıza ya hepiniz, kalanları trisoft legend yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 sabonis said: sırf bende değil, çoğu kişinin içinde var biraz coşarbaş. burada troll'leyen herkesi görüyorum listemde, nasıl ragequitler, nasıl saltlar, nasıl ağlamalar bağırmalar çağırmalar ahah sonra gel burada saboyu troll'le. canlarım. onun yerine azıcık oyunu öğrenmeye çalışın ashdfuahds Aha benden bahsetmiş Nasıl rage quitler atıyorum belli değil Rank 7de oynayasım gelmiyo şu an F2p btw Upkibblers to the left Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 sırf senden bahsetmiyorum ya. çok kişi öle. ama sen en iyi örneklerinden birisin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 ben meta top decks yazıp aynısını koyuyorum. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 işin komigi sikindirik dice roll oyunda bu kadar ego yapması ya sdfs. Hani SC de gm kasarken 2 racks terrana falan aglasa anlayacagim. Bot a baglasan legend olacak decklerle oynayıp rank 4 teki adamlara bok atması falan muthis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Ahah strawmani dayamis sabo :p bi "ulan hepiniz oradaydiniz!"i eksik birakmis ama. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Dün telefon cebimdeyken nasıl olduysa arena keyi almışım :D Bugünde ticket gelmiş, Sonuç üst üste iki 12 Tabiki ödüller bok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 sabo ne kadar antipatik bi adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar