Borlach Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Borastus said: photoshop zannetmiştim de bildigin thanos kartı gelmiş. https://playhearthstone.com/en-us/expansions-adventures/rastakhans-rumble/cards#all&gid=1&pid=246 iyi bir tech card olabilir. diğerleri de açıklansın da bakalım. belki bir mill lock decki çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Sabo gelip para vermenin ne kadar mantıklı olduğunu açıklayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 kart oyunu oynamak isteyen biri hakkıyla oynayabilmek için para vermek zorunda zaten. hala aynı şeyi söylüyorum. casual oynarım arada 2 ayda 1 tane deck tamamlarım diyen adam için zaten anlamsız para vermek. ama ben çok feci baydım mesela. çok uzun süredir ranked oynamıyorum, 2 ay oldu galiba... bu sefer para vermeyip sadece 100k'cık dust'ımla expansion'ı halletmeyi deneyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 oyuna bakış açınla alakalı bence. gerçekten ranked'da üstlere oynuyorsan parayı verecen. çünkü zaten 3-4 tane geçerli deste oluyor onlar içinde harcaman gereken bir para miktarı var. her 3 ayda bir yenileniyor bunlar. ben hiç ranked falan sallamadım. elimde ne kart varsa onlarla bir deck yapıp takıldım. bazen şu kart koysam ne olur diye alakasız kartlar koydum. para çok az verdim şimdiye kadar. turnuva olsa evire çevire yenerler beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Wishmaster said: Sabo gelip para vermenin ne kadar mantıklı olduğunu açıklayabilir mi? yalnız eskiden bu kadar pahalı değildi. pre-order 120 liraya falan geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Ben de o yüzden artık para vermenin biz Türkler için pek de akıl kârı olmadığını söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 olm farketmez ki, günde 3 saat ranked girip oynayan biri tabi ki seve seve pre-order yapacak. 4 ayda bir kere 250 tl verecek. evet pahalı ama işte ciddi oynuyorsan vermek durumundasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Hearthstoneu neden ciddi oynayayım ya :P esporttan para kazanan adamların yeterince grindlemekten zaten dustı da goldu da oluyor. 100k dust ile kaç expansion dayanırsın abi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 sabonis said: olm farketmez ki, günde 3 saat ranked girip oynayan biri tabi ki seve seve pre-order yapacak. 4 ayda bir kere 250 tl verecek. evet pahalı ama işte ciddi oynuyorsan vermek durumundasın değil aslında. sadece yeterince jiletçi olabilmek lazım. o an için lazım olmayan iyi legendary'leri bile kırıp kullanacağın kartlara yatıracaksın. bir meta'da 2-3 iyi deste oluyor zaten. onları da böylece oynayabiliyorsun. daha önce dediydim gold biriktirip 50 tane falan paket açacağım. gelecek dust ve eski kıracaklarımla yine metada devam edebilirim. sen hiç bir şeyi dust yapmıyordun hatırladığım kadarıyla. öyle olunca para harcamak kaçınılmaz. ben 3-4 kere ysera craftladığımı bilirim. evet zarar ediyorum ama o an işimi görüyor. ha bir de ben betadan beri oynuyorum kart arşivim klasikler falan yeterince geniş. yeni başlayanın para harcaması kaçınılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 abi napıyosun üç kere ysra craftlamak nedir allasen? bari ufak tefek şeyleri kır. ben oyunun ilk zamanları non-meta iken black night'ı kırmıştım hala pişmanım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 3 kere olmasa da 2 kere craftladim galiba. Ysera bu aralar big druidde oynaniuor bir sanirim. İlla her destem tam olsun demiyorsan para harcamadan da oynayabilirsin bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 İlk günden beri düzenli oynuyorsan para vermen gerekmiyor. Ben daha tek kuruş vermedim, her exp standart olarak 90-100 pack açıyorum. Yeni expe 1 ay var gene 7k yı devirdim, 9k+ ile girerim expe. Quest kaçırma, düzenli rank oyna, hiç arena yapma, tüm golden kartları direk kır, fazla kart tutma, dustlarını iyi planla asla 10k yı geçme stretejisi ile gayet rahat 8k üstünde gold topluyorsun her exp. 90 pack açınca da zaten gelen dustlar falan derken çooook sağlam 3-4 desten oluyor rank için. Ben henüz eski exp, adventure kartlarını bile kırmadım hiç. hepsi duruyor. Ama yeni başlıyorsan 2 sene falan yerlerde sürünmen lazımki para vermeden sağlam deste yapabil. Bu şıkkı direk geçiyorum kimse bir oyuna sırf para vermeyecem diye 2 sene katlanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 sabo'nun mantığı bir exp çıktığında tüm kartlara sahip olmak ve gün içerisinde bile değişen varyasyonlara göre deckini düzenleyebilmek. Bunu da 7/24 stream yapan adamlar bile yapmıyor zaten, kendisi yapıyor mu bilmiyorum. 100k dust ile 2 exp geçirirsin, 3.yü de zorlarsın o arada kastığın goldlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 benim öle bişi dediğim yok holy. kendim de öle yapmıyorum zaten. ama burada denilen "expansion başı gold'la 50 pack açıyorum bana yetiyor" olayı. bu oyundan zevk alıp, her gün ranked oynayıp, legend veya en azından rank 1-2-3'e çıkan biri için son derece yetersiz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 50 pack'ten 10 leg çıksa, eskiyen kartları da dustladığını düşünürsen zaten metadaki tüm deckleri yapabilecek hale geliyorsun. 10/50 yüksek bir oran tabi ki (ben son boomsday'de 7/25 açtım mesela) ama imkansız değil. 5/50 bile çıksa 1-2 hafta grindleyip istenilen seviyeye ulaşırsın. Dediğin gibi bir zorluğu yok demek istiyorum sadece. Edit: Legend falan zorlamak için 3 meta decki yeterli diye düşünüyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 50 den 10 imkansız, 25 den 7 de imkansız. İmkansızı başarmışın tebrikler. Ben 150 de 10 açsam başka bişi istemem valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Bir pack'de 3 tane çıkaran var. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 raider said: Bir pack'de 3 tane çıkaran var. :) Toplamda 2000-2500 pack felan açmışımdır, daha 2 tane leg i tek pack de görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 zamanında söyle bir pack açmıştım. https://forum.paticik.com/read.php?36,7886573,7923048#msg-7923048 bundan sonra yine 1 tane normal 1 tane golden legendary olan pack açtım. Çok müthiş bir his ya sdsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 golden leg + leg actim 3-4 defa cok rare degildir diye dusunuyorum :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Legendary ihtimali 100 kartta 1, golden legendary ihtimali yaklaşık 1000 kartta 1 iken, aynı packte 1 normal 1 golden legendary çıkma ihtimali baya ciddi düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Bana da olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 MasterHapLo said: Bana genelde 50 de 3 gibi çıkıyor.Hayatta ne şanslar var. ortalamasi bu zaten.. 50'de 4 cikiyorsa sevinmek lazim.. 10 falan baya extreme sans.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 allah bu shuudderwock shamanları bildiği gibi yapsın. 1'in son yıldızından 4'e kadar geriletti beni herifler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Buralar gene ölmüş az canlandıralım, "For a limited time after Rastakhan’s Rumble begins on December 4, log in to claim 6 Rastakhan’s Rumble card packs, as well as a random Legendary Loa minion and 2 copies of the Spirit card for the same Class—FREE!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar