Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 More Fiery War Axe 2 mana 3/2 (Can only attack minions) (epic) 800 dust baydirmasi varken bi sonraki exp beles karti nerflemicekte ne yapcak :D 3 senedir innervate/hex/war axe vs kullaniosunuz cok kazanamio adamlar
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Laurelin said: More Fiery War Axe 2 mana 3/2 (Can only attack minions) (epic) 800 dust baydirmasi varken bi sonraki exp beles karti nerflemicekte ne yapcak :D 3 senedir innervate/hex/war axe vs kullaniosunuz cok kazanamio adamlar gizli mesajı çözdüm..
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 İşte bu yüzden bugüne kadar hearthstone a zırnık para vermediğim halde her sezon en kanser deckleri yapıp insanları hayattan bezdirmeyi bir eğlence olarak gördüğüm kadar bir görev de addediyorum.
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 para verdiğime pişman olduğum nadir oyunlardan bu hs.
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Fin said: warrior minion öldürmiyoki heroic basıp allahsız gibi turn3 te 50dmg face gidiyordu sdf tamam abi işte sende öyle yönlendir fiery axe 3 manadır her minion öldürdüğünde +1 attack kazanır de en azından eagle horn gibi extra bi yan özelliği olsun al gene 3 mana rallying blade var divine shieldli minionlara +1/+1 veriyor manasızlık burda
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 bu arada biz oyunda OTK istemiyoruz diyip mage'e dokunmamalarına puanınız kaç ?
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 applev0dka said: bu arada biz oyunda OTK istemiyoruz diyip mage'e dokunmamalarına puanınız kaç ? quest yaptılar ondan bile otk cıktı fasfasfa
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Pirate warrior minion öldürmüyor diyenler çıkmış hemen bay babasını
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Hep Murloc Warleader ile Southsea Captain i kıyaslardım sonunda dengelediler. Şimdi ikiside 3 mana ikisinin verdiği statlar toplamı da +2.
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 applev0dka said: bu arada biz oyunda OTK istemiyoruz diyip mage'e dokunmamalarına puanınız kaç ? Cunku mage one turn degil, ikinci turn de olduruyor Kappa
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Yeni yilda ice block hall of fame karti olacak kismini atlamissiniz.
tunch Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 BonePART said: Fin said: warrior minion öldürmiyoki heroic basıp allahsız gibi turn3 te 50dmg face gidiyordu sdf tamam abi işte sende öyle yönlendir fiery axe 3 manadır her minion öldürdüğünde +1 attack kazanır de en azından eagle horn gibi extra bi yan özelliği olsun al gene 3 mana rallying blade var divine shieldli minionlara +1/+1 veriyor manasızlık burda Söylediğin kartların hepsi en azından classic. Fiery WIn axe basic
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 1500 civarı dusta craftlanabilecek budget deste önerisi olan var mı? hesap boş gibi baya, bi grommash ve baron düştü bugün starter bundledan. onun dışında rogue ve warlock dk kartları var. şu budget tempo warrioru yapayım diyorum ama fiery war axe nerfi çok etkiler mi ya desteyi? http://www.hearthpwn.com/decks/926301-ez-rank-10-f2p-budget-tempo-warrior-by-moondrops
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Hex le fiery war axe nerfi sacma olmus.
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Anti aggro kartlarınla oyuna başlamana rağmen yine de yenilebiliyosun. Saçmalık ya. mesela
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 olm bu ne lan???? arena'da constructed murloc paladin ile oynadım az önce.... soldan deckliste bakabilirsiniz.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Bugun bana da benzeri geldi, ezdi gecti adam direk sjfj
axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Biraz da druid paylaşalım https://www.youtube.com/watch?v=dki6ElKLd94 https://www.youtube.com/watch?v=h6bjeVnGPv8 http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/antlerz_zpsba841b54.jpg
Öne çıkan mesajlar