Spyro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Innervate Now reads: Gain 1 Mana Crystal this turn only. (Down from 2) Fiery War Axe Now costs 3 mana. (Up from 2) Hex Now costs 4 mana. (Up from 3) Murloc Warleader Now reads: Your other Murlocs have +2 Attack. (Down from +2 Attack, +1 Health) Spreading Plague Now costs 6 mana. (Up from 5) ----------------- a.k.a. sizin yapacaginiz nerf'e sokiym.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 ihhohohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 lul druidi gömmüşler direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Ahahahahahah Innervate e üzüldüm yine de =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 fiery war axe ve hex nerfleri cok aptalca olmus neyse handlocka giren cikan yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 adamlar denge getirmek için classı direk gömüyor kimse oynamasın diye nasıl bir kafa lan asdsafsa 1 tane nerf ile herkes druidi bırakacak şimdi, sonra 1 nerf gelecek kimse mage oynamayacak falan böyle döndürüyorlar oyuncuları, wow arenada da aynısı vardı hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Nuriş spread yapamamak üzecek tabi de çok da büyük yıkım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 innervate nerfi jade sorununu ve 5/5/5 draw kanserini cozuyor cunki https://i.imgur.com/vGjSya3.png heralde fetonun blizzort imamina filan yaptirdilar karti yada izin veren madde etkisi altinda filandi. normalde 5 damage +5 armor +5/5 bile baya iyi olabilirken 5 draw ne arkadasim :D beyinsizler ya, 3-5 pack saticam coluga cocuga diye paladin/warrior ve shaman nerfleride aman druid captan duserse bunlar azmasin diye ama drooda bisi olmicak rotasyona kadar ha gayret sabredin, yeni exp cikti sallayin onu bi sonrakini bekleyin yeni bir geist yapar blizzort dust bayar craftlarsiniz jade cikarsa diye kucucuk bi UI in sonunu "if your deck contains no duplicates draw 5 cards" yapsa butun sorun cozulucek oysa lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 ultimate trollfestation i nerflememelerinin sebebi ne acaba. Onu da ellemeyelim cok goze batmasın dediler heralde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Geist i yedikten sonra trollfestation atmak kolay olmuyor ya aslında. Geistsiz deck de kalmadı gibi bişi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 murloc warleader'a üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 garip olmuş nerfler ne diceğimi bilemedim güvenmek istiyorum blizz'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 ne zaman geliyo nerfler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 1) Innvervate: Now reads: Gain 1 Mana Crystal this turn only. (Down from 2) We considered a few other options for Innervate: - Refresh 2 Mana Crystals. - Gain 2 Mana Crystals this turn only and increase the mana cost to 1. - Gain 6 Mana Crystals this turn only and increase the mana cost to 4. Since Innervate is a basic card, we need it to be clear and simple. Along with Wild Growth, these cards inform newer players that Druids create mana as a part of their class identity. abi allah sizin belanızı versin "clear and simple" için kartın ebesini bellediniz. tebrik ediyorum. refresh 2 mana crystals veya 4 manaya 6 veren 100 kat falan daha iyi nerfler. ben de zaten uzun süredir refresh 2 empty mana crystals yapsınlar diyordum. druid gg. innervate bütün decklerden çıkacak. gadgetzan veya kombo olayı olmasa rogue'da da coin kullanılmazdı. ultimate infest falanda kurtarmaz yani, turn 10'a rahatı yerinde ----------- 2) Hex: Now costs 4 mana. (Up from 3) heralde poly ile aynı olsun diye yaptılar. çok kullanılan bi kart bile değil şu anda. ama ok'im yani. ----------- 3) Fiery War Axe: Now costs 3 mana. (Up from 2) bu oynanacak mı artık ya? sanmıyorum. of pirate warrior'a aşırı büyük nerf yalnız bu. hani druid azalacak, pirate da azalacak. evolve shaman'a ve mage'e baya bi yol açıldı gibi. ----------- 4) Murloc Warleader: Now reads: Your other Murlocs have +2 Attack. (Down from +2 Attack, +1 Health) ben bunu sevdim. şu anki murloc metasında aşırı güçlü oldu ve baya uzun süredir murloc pala görüp duruyoruz midrange. yeter yani. ben baydım açıkçası. ha genel olarak paladin'den de baydım, equality 3 mana olsa keşke de kontrol pala da biraz değişse. ----------- 5) Spreading Plague: Now costs 6 mana. (Up from 5) aggro'ya karşı turn 5 ile 6 arasında çok fark var gerçekten. hele bi de innervate'lenemiyor... ha ama sorun şu ki piyasadaki 2 aggro decki, druid ile pirate warrior'ı sildiniz yukardaki 2 nerf ile. bu arada sırf aggro'ya karşı da değil, oyunun başında midrange'e falan karşı da damage yememeni sağlıyordu bu kart, sonra da oyunu döndürmeni sağlıyordu. beğendim gibi bu nerf'ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Druid in bittigi falan yok ya. Jade yine oynanacak. Ramp kartlarinda degisen birsey yok. Sadece yavaslaticak iste biraz olmasi gerektigi gibi. Turn 4 de ui oynama, yashaaraj inme gibi seyler yapamayacak. Gadgetzan da oynar istiyorsa biz yillardir rogue da coinle oynuyoruz. Pirate da ayni sekilde yavaslar biraz bitmez. Turn 2 de coin le axe oynayip turn 3 te upgrade le 6/3 pirate 3/3 taunt oynayacaklar. warrior a yapilmasi gereken "arcanite reaper 4 mana cannot attack heroes" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 ya fiery war axe ve hex'ten ne istemişler ben anlamadım hâlâ. hayır yani pirate warrior odaklı nerf falan da değil yani, istense 20 farklı şekilde nerflenir zira. e control warrior napıcak şimdi aggro'ya karşı alüminyum. priest de güçlü baya, hiç dokunmamışlar ama hex batmış bi taraflarına enteresan. yani tabi biz yeni çıkan exp'i oynarken bu herifler diğerini hazırlıyor, umarım geleceğe yöneliktir ama yine de saçma görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 priest'in güçlü deckleri hayvan gibi pahalı deckler. çok ellemezler onlara. aslında bu nerflerin hepsi düşük bütçeli rank destelerini vurmuş asıl olarak. geçen f2p hesapla sıfırdan 17 saatte legend olan eleman vardı mesela. şimdi aynısını yapması zor. 3 mana 3/2 silah da çok kötü değil. eaglehorn falan kullanılıyor sonuçta. pirate için düşük manalı silah da var ayrı olarak 1 manalık zıkkım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 sabonis said: aggro'ya karşı turn 5 ile 6 arasında çok fark var gerçekten. hele bi de innervate'lenemiyor... ha ama sorun şu ki piyasadaki 2 aggro decki, druid ile pirate warrior'ı sildiniz yukardaki 2 nerf ile. Token druidin innervate yüzünden aldığı darbe pirate war un balta yüzünden aldığı kadar ağır bi darbe değil ya, innervatesiz 3. turnde boğuyorlar yine. Balta baya dandini olmuş ama 3 manayla, huntardın en azından secretla kombolama şansı var direk devalue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 abi anlamadım warriorun en core kartını alıp hunterın silahından kötü hale getirmek nasıl bi mantık lan tamam gene 3 mana yap ama deki mesela minion öldürünce +1 attack alır felan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 ne zaman geliyo patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 warrior minion öldürmiyoki heroic basıp allahsız gibi turn3 te 50dmg face gidiyordu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Şu bi kaç sene once karşındakine kart çektiren bi rogue decki vardı. UI'li druidlerin ağzına sıçmaz mı bu tarz bi deck? Decki de hiç hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 ona benzer bi deck var şu an piyasada çok gitmiyo ileriye ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Onu görür görmez tüm jadeleri 3 kart ver diye basıp geist geç gelsin diye dua ediyorsun da şu yeni dk ile combolayıp otkya kadar giden yolu var, immünü veren bladei basıp 30 tane falan kart çektiriyor lel ölmesi bile eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Fiery War Axe(FWA) nerfi çok kötü olmuş. Pirate Warrior hala dengelenmesi gereken bir deck eyvallah da, FWA oyun çıktığından beri bütün warrior destelerinin kullandığı bir kart. Özellikle Control Warrior oynarken bunu oyunun başında çekince rahatlıyordu insan. Ayrıca şu an The Grand Tournement kartı olduğu için oyun dışında kalan 3/2 3 mana (Battlecry: If you have a minion with taunt gain 1 durability) özellikli King's Defender silahı bile kullanılmadı hiç. FWA ondan da beter olmuş. Elinin ayarını seveyim blizzort. Fiery War Axe'me dokunma! Bir warrior ağlıyor gözleri yaşlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar