Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Logan (2017)

Norak

Öne çıkan mesajlar

İzledim dün, fazla iyiydi.

Cidden 9/10 çalışır. Aradaki boktan filmlerle reyizin en parlak dönemlerini heba etmişler. Çok rahat bu ayarda 2 film daha çıkarabilirlerdi.

Çizgi romanın aksine bu da çok güzel olmuş. Bu şekilde bir Old Man Logan diyeyim yani. Ayrıca;

Büyük ihtimal kaçan çocuklar yeni bir X-Men kuracak, sonra bu çizgi romanda gelecekten gelip bunları uyaran tipler vs. vardı tam hatırlamıyorum. Gelip bu GDO'lu mısırlarla ilgili falan uyaracaklar yaşananları ve hoop, Apocalypse'in kaldığı yerden Sinister'a karşı yeni film gelecek.

Yetişkin X-23 falan olabilir, Bishop olabilir sonunda vs...

Sosyal ağlarda paylaş

çok iyiydi ya film

sonu

başlıktaki spoilerları okudum da

gençken radyasyonun etkilerini negate ediyor, yaşlanınca edemiyor demişsiniz de. kimse özelliği iyileşme olan adamın nasıl yaşlandığı konusuna girmemiş das.

çok mantık aramaya gerek yok tabii de, adamın gençliğini yitiriyor olması baya yerine oturmayan bir durum. doğrusu hep biyolojik tarafını düşünmemek gerek, insan psikolojik olarak yaşadığı değişimlerle kendi kimyasını bile bozabiliyor. adam hayattan nefret etmiş resmen şu noktada. yaşama isteğini, bütün amacını yitirmiş - sevdiği herkesi kaybetmiş.

Sosyal ağlarda paylaş

yaşlanma dediğin basitçe hüclerein kendilerini yenileme yeteneklerini kaybetmesi değil mi
mantıken normalde olsa hücrelerinin kendini yenilemesini durduracağı zamana kadar gelişip sonra orda kalması gerekiyordu, o cizgiden sonra normal insan yaşlanmaya başlarken bu elemanın sabit kalması gerekiyor.
teorik olarak yaşlanması mümkün değil zaten.

Sosyal ağlarda paylaş

Balıkesir'de izlediğimiz dandik sinemadan mıdır yoksa çocuk karakterlerden mi (Laura hariç diyelim) bilemedim, filmde genel bir çiğlik hissettim.

Özellikle aksiyon sahnelerinde yandaki eleman ölmeden harekete başlamayan moblar ve tek süper gücü arka planda dişini sıkmak olan bebe çok gözüme battı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...