Gallant Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Imax lik bir numara olmadigi icin normal salonda izledik. Profesor Xavier i ve Wolverine ni o halde gordukce icimiz burkuldu. Standart super kahraman film izlemeyi planlayanlar, film sonunda burunlarini cekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Perde buyuklugu yeter. En sevdigim tip 2d imax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 2d imax bayagi guzel oluyor katiliyo ru m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 2d imax görüşüne katılıyorum. özellikle boş bir seanssa tam orta-arkadan rahat rahat izlemek harika oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Bizim burada imax biraz tuzlu, kampanya biletleri de(bir alana bir bedava) gecersiz imax te. Imax kadar olmasa da diger salonlarin ekranlari epey genis. Haliyle 2D de imax i genelde es geciyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 cinemaximum imax 16.5 lira internetten kod alırsanız yakala.co'da falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 çarşamba imax 12tl.sinemada izlemeye değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 güzel film her türlü izlenir 12tl para değil, git izle buddy. 1 bira parası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 biletleri bedavaya getirip 0₺'ye izledik ama para da verilirdi yani hakediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Walla burada en ucuz sinema bileti 10 dolar civari. En ucuz Imax te 14 dolar. Haliyle 2 kisi 10 dolara gelince ucuz oluyor. TR de olsa acimam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 http://i.imgur.com/DKWi4FJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 SGŞLSFDHGJFLSGFSŞSHKSFŞLGMS WTFFFFFFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 ahahahhahahahaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 İzledim dün, fazla iyiydi. Cidden 9/10 çalışır. Aradaki boktan filmlerle reyizin en parlak dönemlerini heba etmişler. Çok rahat bu ayarda 2 film daha çıkarabilirlerdi. Çizgi romanın aksine bu da çok güzel olmuş. Bu şekilde bir Old Man Logan diyeyim yani. Ayrıca; Büyük ihtimal kaçan çocuklar yeni bir X-Men kuracak, sonra bu çizgi romanda gelecekten gelip bunları uyaran tipler vs. vardı tam hatırlamıyorum. Gelip bu GDO'lu mısırlarla ilgili falan uyaracaklar yaşananları ve hoop, Apocalypse'in kaldığı yerden Sinister'a karşı yeni film gelecek. Yetişkin X-23 falan olabilir, Bishop olabilir sonunda vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 çok iyiydi ya film sonu başlıktaki spoilerları okudum da gençken radyasyonun etkilerini negate ediyor, yaşlanınca edemiyor demişsiniz de. kimse özelliği iyileşme olan adamın nasıl yaşlandığı konusuna girmemiş das. çok mantık aramaya gerek yok tabii de, adamın gençliğini yitiriyor olması baya yerine oturmayan bir durum. doğrusu hep biyolojik tarafını düşünmemek gerek, insan psikolojik olarak yaşadığı değişimlerle kendi kimyasını bile bozabiliyor. adam hayattan nefret etmiş resmen şu noktada. yaşama isteğini, bütün amacını yitirmiş - sevdiği herkesi kaybetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 yaşlanma dediğin basitçe hüclerein kendilerini yenileme yeteneklerini kaybetmesi değil mi mantıken normalde olsa hücrelerinin kendini yenilemesini durduracağı zamana kadar gelişip sonra orda kalması gerekiyordu, o cizgiden sonra normal insan yaşlanmaya başlarken bu elemanın sabit kalması gerekiyor. teorik olarak yaşlanması mümkün değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 sonunda gidebildim bugün güzeldi dövüş sahneleri biraz fazla mı hızlıydı yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 The Wolverine den sonraki en iyi Wolverine filmi. Tabi bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 the wolverine japonyada geçen değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Film bayağı iyi olmuş hiç beklemiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Spoiler Ben de bbugün gittim, Kız storm dan mı olmuş şimdi sanki öyle anladım ancak storm un özellikleri de yok, wolv ile kimin karıştıralak türetildiği net verilmemiş mesaj olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 onu nereden anladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Balıkesir'de izlediğimiz dandik sinemadan mıdır yoksa çocuk karakterlerden mi (Laura hariç diyelim) bilemedim, filmde genel bir çiğlik hissettim. Özellikle aksiyon sahnelerinde yandaki eleman ölmeden harekete başlamayan moblar ve tek süper gücü arka planda dişini sıkmak olan bebe çok gözüme battı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 dreagloth said: onu nereden anladın? çantadaki çizgiromanlar_spoiler kızın çantasından çıkan çizgiromanda wolverine'nin storm'u kurtarışından bir kare gösteriyor, wolv orda dalıp gidiyor hayaller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar