mani Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 http://tr.web.img4.acsta.net/r_1920_1080/pictures/16/10/12/15/59/375167.jpg 18.11.2016 https://www.youtube.com/watch?v=BgAmOd4iX3w Recep İvedik'i geçer bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 şahan ve cem yılmaz filmlerinden iyi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Adamlar Beyaz Futbol'un filmini çekmişler işte. Uzun süre bunun gişesini geçen film çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 afişte en soldakini rok zannettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Bir ağaoğlu eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 kaliteli bir yapıma benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 yalnız herifler para harcamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 sette bir patlama olsaymış ülkenin ortalama iqsu 5 falan artarmış yalnız kadroya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 ahahaha ben baya guldum beyaz futbolda da cok guluyordum zaten kesin gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 senko şaşırtmıyor yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Komodo said: afişte en soldakini rok zannettim ben de afiste yazan isimlerden en sagdakini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Çok utanacağız çooook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 abooo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 bunun için para harcayacakları banlayabilir miyiz ? en azından pati kurtrılmış bölge olarak kalsın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 soyle bir programi nasil sevmezsiniz... http://www.youtube.com/watch?v=5QJ9XU0wJ0c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 senko said: soyle bir programi nasil sevmezsiniz... iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 tam safak sezer tier film olmus, hayret onu nasil almamislar lan kadroya? ceyhun yilmaz'da radyo da cok iyiydi (best fm zamanlari), adam radyodan siyrilip tv ye gectikten sonra le$lik konusunda surekli level up'liyo. her seyim hiyar diyene tuzlukla kosuyo en onde. skec vari seyleride bokunu cikarip film yapma furyasida ne kayseri cakalligidir arkadas. zamaninda bunu yilmaz erdogan yapsaydi, bir demet tiyatrodan 5 farkli film cikarirdi, demek adam potansiyeli goremedi dsf. sahan iyi kesfetti bu isin giderini, digerleride devam ettiriyo iste, millette zaten tv de bedava olan seye para bayilacak yer ariyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Herkes ayni anda konustugundan yoruyo bi sure sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=5WsXItX8Vls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 ahmet çakar'da aktörlük potansiyeli varmış ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Türk sineması daha ne kadar düşebilire örnekler gelmeye devam ediyor. Reis'e giden buna da gider işte, ülke böyle oldu artık yapacak bişey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Reis'e gitmek o kadar kolay değil, tek salonda gösteriliyor. Edit: 9 Aralığa ertelenmiş. Herhalde o yüzden az salonda gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 ben forumu bırakıyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Komutan said: Reis'e gitmek o kadar kolay değil, tek salonda gösteriliyor. Edit: 9 Aralığa ertelenmiş. Herhalde o yüzden az salonda gözüküyor. bende neden cinemaximum'da yok diyordum, şikayet edecektim fetöcü bunlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 yekeyeke said: Türk sineması daha ne kadar düşebilire örnekler gelmeye devam ediyor. Reis'e giden buna da gider işte, ülke böyle oldu artık yapacak bişey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar