fenn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Bu akılsız dediğimiz varlıkları sineklik elimde odaya girdiğimde kaybolurlarken elimde hiç bir şey olmadığında ortada rahatça uçuyorlar. Sinekliğe veya bana koşullandılar diye düşüneceğim ama elimde sineklik olmadığında beni rahatsız ediyorlar. Ortama ayak uyduran yaşar mantığı ile bunlardan sinekliğe karşı önlem almayanlar ölüyorlar , hatta sinekliğe bile konan salakça akrabalarının dna sı havuzdan silinirken diğer gizlenenler genetik havuzu şimdiden doldurmaya başladılar bile. Bundan 200 yıl sonra her öldürmediğim sinek için bize yağan lanetleride duyar gibiyim B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 he he evrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Yukarıdaki paragrafta cümlelere işkence edilmiş adeta :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Buna benzer Amerika'daki geyiklerle ilgili bir şey okumuştum. Yıllar boyunca karşıdan karşıya geçerken ölen geyikler sonucunda dikkat konusunda daha iyi olan geyiklerin popülasyon olarak arttığına ve bunu doğal seçilime bağlı olan bir adaptasyon yarattığıyla ilgili bir yazıydı. Hatta geyik populasyonu / ezilen geyikler oranını yıllara göre incelediklerinde oranın yıllarca düştüğü gözleniyordu. Olabilir mi? Bence adaptasyon olarak olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 görsel reseptörlerde sinekliğe karşı bir tanıma mekanizması gelişmiş olabilir. sineğe fMRI yapıp test etmek gerek sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 op adaptasyon ile evrimi karıştırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Lakin adaptasyon evrimin bi parcasi zati :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Iyi ama sinaklik kullanan kitap ve gazete kullanandan epey daha azdir. Olsa onlara karsi olurdu once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Xenocide said: Lakin adaptasyon evrimin bi parcasi zati :( Yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 sinekliğin başarı oranı kitap ve gazeteye göre daha yüksek demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Yani adaptasyonlar evrimin çizgisini belirleyen bir çevresel etmen bildiğim kadarıyla. Zaten evrim mutasyon + çevresel etmenler sonucu oluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Adaptasyonun evrime yol actigini 8. Sinifta ogrenmemismiydik arkadaslar !!! Boyle adapte olan sineklerden cekecegimiz var. bilimsel arastirma var mi bilmiyorum ama tez konusu bile olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Hitler mode on http://images.hepsiburada.net/assets/Taris/500/Taris_2195763.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Onunda üstünden direnç geliyor :)o Sinekler çoğu ilaçlara karşı çoktan direnç göstermeye başladı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Kanımızı emiyolar!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 2 etmen var 1. psikolojik olarak senin benim yaklaştığımı görüyor benden kaçacak düşüncen. 2. sinek bir hayvan olduğundan vücut hareketlerini ve duygularını hissetmesi. sinekliği falan tanıdığı yok yoksa. yavru ayının karşısına çöp tenekesi koyup kulak gibi bi'şey yapıştırıyorlar ayı sanıyor da sinek sinekliği mi tanıyacak ehehagfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 ha tabii bu ilk kez karşılaşma için geçerli, yoksa hayvan daha önce uzun bir cismin kendine sallandığını ve zar zor kaçtığını deneyimlemişse. tam bir survivor ile karşı karşıyasınız demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 evde örümcek besle. ben öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 bajazet said: 2 etmen var 1. psikolojik olarak senin benim yaklaştığımı görüyor benden kaçacak düşüncen. 2. sinek bir hayvan olduğundan vücut hareketlerini ve duygularını hissetmesi. sinekliği falan tanıdığı yok yoksa. yavru ayının karşısına çöp tenekesi koyup kulak gibi bi'şey yapıştırıyorlar ayı sanıyor da sinek sinekliği mi tanıyacak ehehagfsd. Şu an gene aynı sonuca ulaştım. Abartısız söylüyorum bilgisayardan 5 dakikalık video izlerken genellikle konduğu yere 15-20 kere kondu ve kalkıp gittim , sinekliği aldığımda kayboldu. Soğuğun etkisiyle biraz mayışması yüzünden öldürmem uzun sürmedi. Sürekli üzerime gelen sinek resmen saklandı. Mutfağa gittiğimde ise 2 tane sinek oynaşıyordu sanırım. Birini sandalye üzerinde öldürdüğümde diğeri cama gitti ve kaçmaya çalıştı son sürat ama kapalı camda kaçamadığından aynı sonucu tattı. Sineklerin sinekliğe karşı bir adapte olması var. Bana olmaları söz konusu değil ki beni tınlamıyor bile sinek. Belki ayağa kalkmama olabilir ama otururken tınlamıyorlar beni. Ayakta olunca elimde sineklik ölüm kustuğumdan buna koşullandılar sanırım. Bence sinekler öğreniyor ve 100 yıl sonraki insanların çekeceği var. Adamları resmen evrime zorladık , sanayi devrimiyle. Sanayi devrimi dediğimde 1 milyoncu sinekliği :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Odaya girerken duvarda konmuş halde gördüğüm sivri sineğin, ışığı açmamla kendisini serbest düşüşe bırakmışlığına şahit olmuşluğum var benimde. Uçarak kaçarsa farkedileceğini mi düşündü naptı bilmem. Newton ile bir akrabalığı var sanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Flash grenade etkisi yapmistir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Masticore said: Flash grenade etkisi yapmistir belki. adfasfd aydınlanma yaşadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar