Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 HTC sadece uretmis cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 fiziksel buton koylu isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 fiziksel tuş konusunda haksızsınız bence, çünkü şu anki telefon ölçülerine göre düşünüyorsunuz. 4.6- 4.7 inch ele cuk diye oturan telefonların tamamı ekran olduğunda, bunda tuş yok diye gidip 4.6 inch ekrana tuş eklettirip 5 inch olanını mı alacaksınız mesela? ya da ekran boyutunu küçültüp tuşlu olsun yoksa kullanmam mı diyeceksiniz. bırakın şimdiden halletsinler işte menü butonlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 tasarım aslında htc cizgilerine sahip. ince kesim detayları falan dikkatlı bakarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 yhaa abi aynı ayfon olmuş tasarımı haaaaa... S H O T S F I R E D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Baja ne demek istediğini anlamadım ben. Shots baya pleb seviye fired olmuş. Yemlemez bile. Ben mail attım. Sitede tr çeviri görünce bakalım belki gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 I intend to get at least one of you triggered. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Renk isimleri efsane ya, apple olucam dye koylu olmuslar Quite Black Really Blue Very Silver uawehuwaehwaheuaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 köylü mü? adamlar espri yapmışlar. cem yılmaz dese "üstün mizah" derdiniz, burası pixel, google! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Abiler güzel görünüyor. Apple oyundan geri düşmeye başladı gibi geliyor bana. En azından bir sanal gerçeklık bıdısı çıkarması lazımdı şimdiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Bone said: köylü mü? adamlar espri yapmışlar. cem yılmaz dese "üstün mizah" derdiniz, burası pixel, google! Resmi renk isimleri boyle su an bu cihazlarin, sirf oyle gosterip sonra ahahah saka tabi deseler iyiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 isimlerde çok güzel satire yapılmış, anlayamayan düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Sevdim ben, trde çıkarsa alırım. Renk isimleri felaket ama gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 bingildak said: Baja ne demek istediğini anlamadım ben. http://cdn.slashgear.com/wp-content/uploads/2011/10/agwaewwaeweg.png şöyle şeye doğru yollanıyoruz işte abi, hatırlasanıza alcatel telefonlardan ekran gazoz kapağı kadarken edge ile sınırlara dayandı artık. o alt üst de gider yakında. o yüzden bırakın şimdiden entegre olsun menüler. daha çabuk bitsin tuşlu telefon. demek istediğim de, menü ve geri butonları ekranda yer kaplamasın diye şu yukarıdaki telefona tuş ekleyip yarım inch boyutunu artıracak mısınız yani. bunun yerine biz tuş istiyoruz demek yerine gesture isteyin ne bileyim bottom swipe falan isteyin. tuşlu telefon balkona halı sermek gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Son kullanıcı olarak bunlar benim neden umurumdaki. Google bana feedback mi soruyor. Ben kullanıcı olarak ekrandaki kullanım alanına bakıyorum. Gövdedeki butonu kaldırıp ekran alanına gömecek ise benim beklentim ortaya çıkan kayıp oranında alanın genişletilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 gencler sakin, %99 trye gelmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 govde orani baya buyuk olmasina ragmen tuslarin software olmasi hos olmamis. mesela lg g3 ele alalim. govde ekran orani cok yuksek, mazeret sunabilirler software tus icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Nexuslar her zaman düzgün fiyatı olan aletlerdi, o yüzden tercih sebebiydi ama $749 nedir. LG V20'nin fiyatıyla ne çıkacağı belli olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 v20 de çok güzel görünüyor ya. ilk defa denk geldim sen yazınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 sd card yok bu arada, fek us'den almaya kalksan, amerikadaniste ile 2430 TL e geliyor. gümrük vergisine tabi olursa da 2870 e fln geliyor. en büyük risk, arıza olursa sıçtığın gerçeği tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 32/128 gb versionları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 almanyadan alma işine kafam yattı benim biraz. almanyada yaşayan baya pati vardı. telefonu alsam ve ola ki sorun çıktı, garanti kapsamında servis görmesi gerekse. orada yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? adresine telefonu gönderirim, orada servis bırakıp, işlemi bittiğinde bana geri gönderir. hem uğraşı için hem git-gel ücreti için fişekleme yapacağım tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 alamancı pati sana tekrar geri kargoladığı zaman gümrükte sorun çıkarma ihtimalları yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 onu bir şekilde çözmek mümkün de, oradaki servis e götür ve geri al handling i için her türlü yardım gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 abi uğraşılır mı onla? bak huwaei p9 modellerinde falan direk vip servis uyguluyor. mesela bozulduğu zaman kargo firmasını çağırıyorsun ücretsiz alıyor götürüyor, geri getiriyor ücretsiz bi şekilde yerinden kalkmadan. bi yere gitmeden ve sana 5 gün sözü veriyor. p9 ve p9lite modellerinde ilk ay boyunca ekranı bi şekilde kırarsan, düşür vs kullanıcı hatası olsun, önemli değil, direk ücretsiz ekran değişimi sağlıyorlar. adamlar verdiğin paranın hakkını vermeye çalışıyorlar lel. Harbi gerizekalılar mı şu teknoloji firmaları ya.. Pixel başlığında google'a da tekrar giydireyim. Bu kadar rezalet olamaz ya, tam mühendis kafası. Teknoloji istediği kadar ilerde olsun. Bu sunumla bi pok elde edemezler. Apple'a göndermeymiş bla bla. abi top view direk apple, tipini de gönderme yapmışlar. 3.5mm jack e gönderme yapıyor ama 32/128gb depolama seçeneğini koymak ile apple'dan farkın kalmıyor ki. Microsoft da bi yandan aynı. Resmen bıraktı. Ki bence piyasadaki en hızlı os idi. steve jobs'dan sonra vizyon sahibi biri gelmedi şu piyasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar