BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Cok bir sey yazamiyacagim. kanser ile olan mucadelesine yenik dustu. cenaze tarihini ogrenince paylasacagim basimiz sagolsun. (sevmeyipte trollemeye calisan olursa cok pis girerim.)
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 vatanını milletini seven birini daha genc yasta kaybettik basimiz saolsun
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 ölümün ciddiyeti ve kesinliği karşısında yazacak bir şey bulamıyor insan. ailesine sabır diliyorum.
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Ya bu kadar içimizde, her gün konuştuğumuz, yanımızda olan birilerini kaybetmeke daha kötü gerçekten. Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin. Çok zor bir durum, yakınen konuşmam pek olmadı ama işte paticikten biri, kim olursa olsun, senelerdir şuraya yazıyoruz, en nihayetinde bir ilişki doğuyor. Başımız sağ olsun...
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 hepinizi seviyorum lan değerimizi bilek buralarda büyüdük yeminlen garip
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 :( Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır dilerim.
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Özleyeceğim be abim. Başımız sağ olsun. Olmadı be abi. Olmadı valla.
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 fikirlerini ve konuşma şeklini ne kadar sevmeyip kendisiyle bir türlü anlaşamasam da kesinlikle içinde bir gram kötülük barındırdığına inanmıyorum. paticikin çocuksu şamata ortamından böyle evlilikler olsun, hayata dair konular vs. olsun bu tarz bir ortama geçişine tanık olmanın yanı sıra böyle kanser gibi lanet illet bir hastalığa aramızdan birini kaybetmek kanımı dondurdu sabah sabah, ölüm resmen tokadını vurdu suratımıza. çok üzüldüm gerçekten allah bütün yakınlarına sevenlerine sabırlar versin, toprağı bol olsun yazacak kelime bile bulmak çok zor...
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Çok üzüldüm ya yıllardır burda güzel vakit geçirmiştik alesinin sevenlern başı sağolsun söyleyecek kelime yok. Mekanı cennet olsun
samaella Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Sabah sabah üzdün be abi. :( Son bir sigara yakalım bari B)-
Suark Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 su smileyi cok severdi, onunla bagdastirsak mi?
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 diyecek birşey bulamadım. başımız sağolsun. edit: abi vefat edeni sevmeyip trolleyecek adam mı var paticikte okudukça sinir oldum ilk posta yahu.
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 mal gibi oldum bi anda hiç beklemiyodum böyle bi topic, sanki taş oturdu göğsüme yakından tanımasam da iyi bir insana benziyordu, huzur içinde yatsın
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 cetin abi'nin vefatina ne kadar uzuldugumu anlatamam. bilmiyorum ailesinden hicbirisi burayi okuyacak mi gelecekte, cetin gercekten yuzyuze konusmamis olmama ragmen beni etkilemis birisiydi. sanirim en onemlisi de bu, kimlerin hayatina ne kadar etki edebildigin, seni nasil hatirladiklari, seni nasil andiklari. nasil oldu bilmiyorum, surekli olum haberi geliyor bu sonbahar. renkli bir insani kaybettik, guzel bir etkisi olan farkli bir insani kaybettik. bize kazandirdiklari icin, gittigi yerleri kendine has tarzi ile anlattigi icin, bize katlandigi icin cok minettarim. kendisini taniyabilmis olmaktan dolayi cok cok memnunum.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 severek okuyorudum topic ve reply'lerini geyik adamdı :( B)-
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 horace smileyi vardi vaktiyle, (cetin) falan olsun B)- da bari.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 birebir tanımasam da gördüğüm kadarıyla iyi bir insandı mekanı cennet olsun sevdiklerinin başı sağolsun çok üzüldüm, erken ve hızlı ayrıldı aramızdan, hastalık başlığına da yazıyordu tedavi şöyle gidiyor durumlar fena değil diye, bayaa canım sıkıldı ya :(
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Cok yazik, basimiz sagolsun.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 çok içten ve iyi bir insandı, Allah rahmet eylesin :(
Remus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 2 Ay önce durumuna göre canavar gibiydi. Hala inanamıyorum.
Riverwind Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Kac kez ictik sohbet ettik beraber, dag gibi adamdi ya , cok da iyi niyetli bi insandi. Basimiz sagolsun..soyleyecek bisey bulamiyorum
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 allah rahmet eylesin, sevenlerine şifalar...
Öne çıkan mesajlar