calimero Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 ahaha şimdi ben yazıyodum. açmayın dedeler asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 siz yazdınız bozulacak yaptığım büyü.................. bi sabredin susun lan 30 dakka aaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 valla yazarken düşündüm aslında, ben ne zaman yazsam buraya övgü ile dönüyor o oyun da yatıyorum şimdi 6 da kalkacağım, benden çıksın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 SAS cok agir eziyor yav oyle boyle degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 allah belanı vermeye.... sıçtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 DarKRideR said: valla yazarken düşündüm aslında, ben ne zaman yazsam buraya övgü ile dönüyor o oyun da yatıyorum şimdi 6 da kalkacağım, benden çıksın :( her zaman yazdığında dönüyor diyor, sonra yazıyor, sonra da ben yatıyorum benden çıksın diyor.... olm ne kafadasın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 fsds mac 20-30 sayiyla bitecek hali yok ya. Elbette fark kapanir da zor burdan cevirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 abi kawhi sakatlanmazsa vermeyiz bu maçı, raadolun. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Kawhi GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 abi pachulia da tam bir pislik oldu ya banlanmayacağımı bilsem en ağır küfrü ederim. sert basketbolla hiçbir sorunum yok ama bildiğin çirkef basketbolcu oldu ve hele şu yaptığı tam bir rezillik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 calimero said: abi kawhi sakatlanmazsa vermeyiz bu maçı, raadolun. sdf 5 dakika bile sürmedi. Benden çıktı ihale sabo, adam hedef bile vermiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 olm adamın bileği kırt etti ondan sonra dedim. gg, ama zaza'ya acaip sinir oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 ayrıca simmons var raadolun, sokak çocuğum simmons'um aldıracak maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Hangi kanal agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 ben internetten izliyorum da abi popovich de izledi yani bir mola al bir müdahale et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 zaza mahvetti takımı ya. adam hem çirkef hem de sert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 o ikinci adım net şekilde ayağının altına sokmak için ya, kasten yapmış şeref yoksunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 bu pezemenkler yuzunden cleveland'i tutacagima inanamiyorum ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 DarKRideR said: valla yazarken düşündüm aslında, ben ne zaman yazsam buraya övgü ile dönüyor o oyun da yatıyorum şimdi 6 da kalkacağım, benden çıksın :( kalkama inşallah, alarmın da çalmasın, yazma lan bi daha bu topic'e. aaaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Keser doner sap doner neydi o. Bruce Bowen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Valla sonraki maç biri Curry'i, biri de Durant'i sakatlasın o zaman, seri böyle oynansın. Bu ne boktan iştir ya. Popovich reis rage açar bu saatten sonra, pisliğin kralını yaptırır valla takıma. Kawhi de umarım sezonu kapatmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Zaza bilerek mi yaptı bilmiyorum, yaptıysa da büyük terbiyesizlik ama Popovich hiç ağlamasın; Bruce Bowen senelerce böyle oynadı ve bu hareketleri yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 İşte popovich bu işleri çok iyi biliyor, o yüzden ona yapılmaması gereken bir hareketti bence. Şu saatten sonra her türlü pisliği beklerim ben reisten. DNP adamları sokup curry'e çelme falan taktırırsa şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Gerçekten bilerek değil diyen, Bruce Bowen falan diyen insanlar gram basketbol bilgisi olmayan insanlar olabilir. 1- Bilerek olduğu ayağını tam altına sokabilmek için ikinci half-stepi yapmasından belli. "Şöööyle iyice gireyim altına" diye düzeltti adam ayağını resmen, bilerek olmasa çoktan çekerdi, hadi çekmedi bari biraz daha uzatmazdı. 2- Bruce Bowen harbiden çok şerefsiz oynardı, o zaman zazada kawhi bilerek ve isteyerek sakatlayabilir mi? Bruce Bowen tehlikeli hareketler yapıyorsa Zaza'da yapsın. Öldürsün hatta kawhi'yi falan, ne gerek var yaşamasına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 arkasını dönmüş adam daha top elden çıkarken, hesaplamış olması olası değil https://www.youtube.com/watch?v=6Ikx2nXZKdw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar