Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dumankaya ikon

roket adam

Öne çıkan mesajlar

bajazet said:

çok affedersiniz de 2+1'de bir kişi yaşadığınızda 1 odada yatıp salonda yemek yiyip diğer 1 odada ne yapıyorsunuz? sıkılınca duvarına mı sürtünüyorsunuz?

sanırsın şövale ile uyuyor adamlar.

o 2+1 deki odalara anca girebiliyorsun zaten ilanlara bakinca balik gozu odanin en ucunda yerden filan cekilmis ooo buraya inek baglar sutunu satariz gibi gorunuyor da icerisi dimdizlak..esyan var giysilerin var odalarda dolap yok birsey yok nereye ne koyacaksin..yatak odasina anca yatak sigiyor zaten salona da ivir ziviri koyamiyorsun cocuk olana kadar utusudur luzumsuz esyasidir filan o 2. odada kaliyor iste..bir disi bulup da evlilik dusununce otomatikman 3+1 tirmalanmaya baslaniyor hatta 4+1 5+1 filan..
Sosyal ağlarda paylaş

Sonra adam saray yapınca laf ediyorsunuz.

Büyük evde ne bok var bende anlamayanlardanım. Zaten estetik kaygılarım da yok benim hiç bir şeyde o yüzden sorun bende diye düşünüyorum.

Yetecek kadar eşyamı koyacak yerim olduktan sonra bi odası eksik olması veya 20 m2 küçük olması çok etkilemez bence. Evli ve 3 kedili olarak 60 m2 2+1 evde yaşıyoruz, bir odayı hatta sadece giyinme odası ve ıvır zıvırın durduğu oda olarak kullanıyoruz. Küçük evin avantajları daha güzel, öyle aile akraba falan kalmaya gelemiyor, teklif bile edemiyorlar işin en güzel yanı. Anne baba geldi mi salonda yatıyorlar işte, onlar da çok rahat edemiyorlardır muhtemelen ama sorun değil benim için.
Sosyal ağlarda paylaş

bajazet said:

çok affedersiniz de 2+1'de bir kişi yaşadığınızda 1 odada yatıp salonda yemek yiyip diğer 1 odada ne yapıyorsunuz? sıkılınca duvarına mı sürtünüyorsunuz?

çamaşır ve ütü odası yapıyorsun
bunları kaldırıp kurmak büyük işkence
Sosyal ağlarda paylaş

pardon bölüyorum

https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-bostancida-3-plus1-asansorlu-kombili-ankastreli-bakimli-331956014/detay

gerçek olabilir mi bu ilan?

emlakçıların "abi o ev bu sabah tutuldu, gelin ben size şurayı göstereyim" oltası gibi geldi
Sosyal ağlarda paylaş

sana göre büyük ev o.
Bana göre küçük ev 2+1.
Misafir ağırlaman gerekiyor bi adam olarak, e sonrasında da çocuk vs olarak onlara bi oda ayırman gerekiyor baba olarak.

uzaktan arkadaşlar gelir kalır
anne babayı salonda niye yatırıosun yahu, yazık deilmi insanlara?

3+1 normal, 2 cocuklu bi aile için. Ondan sonrası büyüğe kaçıyor.

3+1 120m2 bi ev iyi fena deil aslında. Hayatın boyunca yaşar sıkıntı çekmessin.
Sosyal ağlarda paylaş

ordaki evler sakat biraz, nehir yatagının üstü

bide balkonda niye demir var? giriş olmasın bu
Phyx said:

pardon bölüyorum

https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-bostancida-3-plus1-asansorlu-kombili-ankastreli-bakimli-331956014/detay

gerçek olabilir mi bu ilan?

emlakçıların "abi o ev bu sabah tutuldu, gelin ben size şurayı göstereyim" oltası gibi geldi
Sosyal ağlarda paylaş

goruyor ve arttiriyorum 6-8 +1 bahceli yuzme havuzlu triplex filan..her turlu asagi odalari filan hobisidir gym dir ona kullaniyorsun orta katta yasam alani salon mutfak ust katlarda yatak odasi ..mis..

ha bu dediklerim istanbulda olmaz da istanbulda 2+1 e verecegin para ile kocaelinden sonraki herhangi bir vilayette yapilabilir gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

bajazet said:

o 2+1 deki odalara anca girebiliyorsun zaten ilanlara bakinca balik gozu odanin en ucunda yerden filan cekilmis ooo buraya inek baglar sutunu satariz gibi gorunuyor da icerisi dimdizlak..esyan var giysilerin var odalarda dolap yok birsey yok nereye ne koyacaksin..yatak odasina anca yatak sigiyor zaten salona da ivir ziviri koyamiyorsun cocuk olana kadar utusudur luzumsuz esyasidir filan o 2. odada kaliyor iste..bir disi bulup da evlilik dusununce otomatikman 3+1 tirmalanmaya baslaniyor hatta 4+1 5+1 filan..

4+1, 5+1 muhendis maaşoyla zot ya. ya da boktan mahallelerde yaşayacağız. FAK THE SİSTIM
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne kadar eşya o kadar sıkıntı. bizden bi önceki neslin aşırı müsrifliği olmasa 1+1 standart olurdu çoktan. bizim ev 3+1 zor yetiyor 4 kişiye, niye çünkü her yerinde abuk subuk şeyler var. koca koca koltuklar, upuzun gümüşlük, öküz gibi vitrin falan filan. bir sürü dolap var, en son içi ne zaman açılmış kimse bilmiyor. depo gibi yer.

benim için bir eşya 6 ay kullanılmadıysa gereksizdir. satarım veya hediye ederim. az eşya demek rahatlık demek. e köylü gibi anayı nineyi eve toplamaya da gerek yok diye düşünüyorum. dolayısıyla büyük bi 1+1 evli bir çifte hayli hayli yetmeli.

bak 1+0'a bişi demiyorum gerçekten bir çok otel odasından daha küçüktü. sadece seks yapılır orada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...