Suark Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 arkadaşlar uyuyor aile uyuyor evcil hayvanın uyuyor en kötü Oda olsun boş kalmaz yani, heleki evliysen 2+1 küçük ev demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 bi oda çalışma hobi odası oluyor, bi oda yatak odası salon ise yemek tv yayılma odası oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 temizlik zor büyük evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 bajazet said: çok affedersiniz de 2+1'de bir kişi yaşadığınızda 1 odada yatıp salonda yemek yiyip diğer 1 odada ne yapıyorsunuz? sıkılınca duvarına mı sürtünüyorsunuz? sanırsın şövale ile uyuyor adamlar. o 2+1 deki odalara anca girebiliyorsun zaten ilanlara bakinca balik gozu odanin en ucunda yerden filan cekilmis ooo buraya inek baglar sutunu satariz gibi gorunuyor da icerisi dimdizlak..esyan var giysilerin var odalarda dolap yok birsey yok nereye ne koyacaksin..yatak odasina anca yatak sigiyor zaten salona da ivir ziviri koyamiyorsun cocuk olana kadar utusudur luzumsuz esyasidir filan o 2. odada kaliyor iste..bir disi bulup da evlilik dusununce otomatikman 3+1 tirmalanmaya baslaniyor hatta 4+1 5+1 filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 evde de çalışıyorsanız ayrı bir çalışma odası zaruri. özellikle benim için, fazladan bir odam olas sadece masa sandalye ve laptop koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Sonra adam saray yapınca laf ediyorsunuz. Büyük evde ne bok var bende anlamayanlardanım. Zaten estetik kaygılarım da yok benim hiç bir şeyde o yüzden sorun bende diye düşünüyorum. Yetecek kadar eşyamı koyacak yerim olduktan sonra bi odası eksik olması veya 20 m2 küçük olması çok etkilemez bence. Evli ve 3 kedili olarak 60 m2 2+1 evde yaşıyoruz, bir odayı hatta sadece giyinme odası ve ıvır zıvırın durduğu oda olarak kullanıyoruz. Küçük evin avantajları daha güzel, öyle aile akraba falan kalmaya gelemiyor, teklif bile edemiyorlar işin en güzel yanı. Anne baba geldi mi salonda yatıyorlar işte, onlar da çok rahat edemiyorlardır muhtemelen ama sorun değil benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 bajazet said: çok affedersiniz de 2+1'de bir kişi yaşadığınızda 1 odada yatıp salonda yemek yiyip diğer 1 odada ne yapıyorsunuz? sıkılınca duvarına mı sürtünüyorsunuz? sanırsın şövale ile uyuyor adamlar. çamaşır ve ütü odası yapıyorsun bunları kaldırıp kurmak büyük işkence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 pardon bölüyorum https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-bostancida-3-plus1-asansorlu-kombili-ankastreli-bakimli-331956014/detay gerçek olabilir mi bu ilan? emlakçıların "abi o ev bu sabah tutuldu, gelin ben size şurayı göstereyim" oltası gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 sana göre büyük ev o. Bana göre küçük ev 2+1. Misafir ağırlaman gerekiyor bi adam olarak, e sonrasında da çocuk vs olarak onlara bi oda ayırman gerekiyor baba olarak. uzaktan arkadaşlar gelir kalır anne babayı salonda niye yatırıosun yahu, yazık deilmi insanlara? 3+1 normal, 2 cocuklu bi aile için. Ondan sonrası büyüğe kaçıyor. 3+1 120m2 bi ev iyi fena deil aslında. Hayatın boyunca yaşar sıkıntı çekmessin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 ordaki evler sakat biraz, nehir yatagının üstü bide balkonda niye demir var? giriş olmasın bu Phyx said: pardon bölüyorum https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-bostancida-3-plus1-asansorlu-kombili-ankastreli-bakimli-331956014/detay gerçek olabilir mi bu ilan? emlakçıların "abi o ev bu sabah tutuldu, gelin ben size şurayı göstereyim" oltası gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 ev dediğin kocaman olması lazım bence 2 kutunun içi apartman dairesi ev değil barınak/sığınma yeri gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Ahir da lazim bence Ev dedigin ahirsiz olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 aslında balkon bahçede gerekiyor da işte hapis hapis yaşıosun, anca bu kadar şehirlerde. Bu kadar alan varken tınkış tınkış olmak zorundasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 goruyor ve arttiriyorum 6-8 +1 bahceli yuzme havuzlu triplex filan..her turlu asagi odalari filan hobisidir gym dir ona kullaniyorsun orta katta yasam alani salon mutfak ust katlarda yatak odasi ..mis.. ha bu dediklerim istanbulda olmaz da istanbulda 2+1 e verecegin para ile kocaelinden sonraki herhangi bir vilayette yapilabilir gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 2+1 evli çift için yeterli. Sonrası çocuk sayısı ile orantılı. 1+1 yetmiyor bize 1 oda daha lazım en azından. Mutfak çok küçük büyük mutfak inanılmaz bir nimet. Bunun dışında bahçe, balkon falan kişisel zevke giriyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 villa diyince benim gozum hep acarkent e kayiyor ne guzel evler yapmislar diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 beyaz yaka köle çifte çok bile 2+1 balkon bahçe falan rüyalarında görsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 ben bu mantıklı argümanlar karşısında 1+1'de tavşanların 2+1'de kültürlü ve bekâr beylerin kaldığı sonucuna vardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 dana22 said: bajazet said: çok affedersiniz de 2+1'de bir kişi yaşadığınızda 1 odada yatıp salonda yemek yiyip diğer 1 odada ne yapıyorsunuz? sıkılınca duvarına mı sürtünüyorsunuz? sanırsın şövale ile uyuyor adamlar. o 2+1 deki odalara anca girebiliyorsun zaten ilanlara bakinca balik gozu odanin en ucunda yerden filan cekilmis ooo buraya inek baglar sutunu satariz gibi gorunuyor da icerisi dimdizlak..esyan var giysilerin var odalarda dolap yok birsey yok nereye ne koyacaksin..yatak odasina anca yatak sigiyor zaten salona da ivir ziviri koyamiyorsun cocuk olana kadar utusudur luzumsuz esyasidir filan o 2. odada kaliyor iste..bir disi bulup da evlilik dusununce otomatikman 3+1 tirmalanmaya baslaniyor hatta 4+1 5+1 filan.. 4+1, 5+1 muhendis maaşoyla zot ya. ya da boktan mahallelerde yaşayacağız. FAK THE SİSTIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 abi ne kadar eşya o kadar sıkıntı. bizden bi önceki neslin aşırı müsrifliği olmasa 1+1 standart olurdu çoktan. bizim ev 3+1 zor yetiyor 4 kişiye, niye çünkü her yerinde abuk subuk şeyler var. koca koca koltuklar, upuzun gümüşlük, öküz gibi vitrin falan filan. bir sürü dolap var, en son içi ne zaman açılmış kimse bilmiyor. depo gibi yer. benim için bir eşya 6 ay kullanılmadıysa gereksizdir. satarım veya hediye ederim. az eşya demek rahatlık demek. e köylü gibi anayı nineyi eve toplamaya da gerek yok diye düşünüyorum. dolayısıyla büyük bi 1+1 evli bir çifte hayli hayli yetmeli. bak 1+0'a bişi demiyorum gerçekten bir çok otel odasından daha küçüktü. sadece seks yapılır orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 bu arada 3+1 de mühendis maaşıyla sıkıntı. harbiden merak ediyorum insanlar nasıl ev alıyorlar lan. ayda 5 bin bile kenara atsan yine zorlayıcı bir süreç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 sermayen olmadan alamazsın ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 tek basima net 45m2 1+1 yetiyor bana, yetmiyorsa klostrofobi var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 2+1 bildigin yeterli degil. 1+1 hic degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 50 m2 dan fazlasi israf, aptallik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar