Xenus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Brh5zGFffqI https://www.youtube.com/watch?v=rWwBsMke8CE open world sci-fi space survival. The Martian MMO olmuş. 12 Eylül'de early access http://store.steampowered.com/app/402710 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 çekiç vurarak maden kazma, üzerine koşarak toplama - uzay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 interviewer'ların tepkileri ne kadar yapmacık ve sinir bozucu ya. "yağmur yağınca elbisenizin üstündeki toz da yıkanacak" "OOOO GERÇEKTEN Mİİ ÇOOK COOOOOL" "AMAN TANRIIIIM DUVARI YARIDA BIRAKINCA %50 CANLA ÇIKIYOR VAOOOOOW" oyun da Ark Re-skin'e benziyor meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 plot twist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Erken erisime acilmis B) http://store.steampowered.com/app/402710/?snr=1_620_4_1401_47 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Ekibin 2 kişi olması ürküttü..şu haliyle bile nms dan iyi..radarımda..gideri de var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punkblood Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Yeraltı Canavarı var ya alınmaz mı bu oyun. Bana survive olsun. Aldım alıcam da yalnız başına oynanmıyor bu meretler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Oyuna çok güzel desem az gelir. Buglarıyla bile enfes bir oyun. AMa ne yazık ki mmo değil. Veya ben server bulamadım en fazla 5 kişi gözüküyor bşr serverda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 inanmadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 said: - what is this game? - open universe multiplayer sci-fi survival game "Alien Invasion Tomato Monster Mexican Armada Brothers Who Are Just Regular Brothers Running In A Van From An Asteroid And All Sorts Of Things" tam benim sevdiğim türde ama böyle bir no man's sky havası aldım bundan. düzgün çalışsın content olsun iki kişi oynatsa da olur. her gezegenin ayrı bir heyecan fırtınası olmasına da gerek yok. bas kırmızı mars'ı, yeterli. tek istediğim subnautica'nın mars'da geçip co-op'lu olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 uzay temalı ark bu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 patlama garantili oyun, demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Ben dün oyun için mail attım 6 key gönderdiler. Şaşırtmadı değil. Bi özgüvensizlik sezdim ben. Gönülleri zengin de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 fena durmuyor fiyat da guzel ben solo survival listeme ekledim ama ea oldugu icin birtakim seyler henuz aktif degil gibi oyundaki. harita buyuklugu ve yapilabilecek seyleri falan bir inceledikten sonra matt damon tier patates habitati isine girilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Serverlar 5 kişilik mi gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punkblood Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 İlk açıldıgında 20 kişilikti daha sonra server sayısını arttırıp 12 lik serverlar haline getirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Tabi harita büyüklüğünü oyunun temel mekaniklerini vs bilmiyorum ama şuan için 12 kişi az gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 12 kişilik oyunlarda artık MMO sayılır oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Oyun fikir ve oynanış olarak çok iyi, ama içerik olarak zayıf. Yapılabilecek eşya sayısı az, çoğu end tier eşya da şu an için çalışmıyor. EA'ya para verirken onu hesaba katın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 zipzip said: Ben dün oyun için mail attım 6 key gönderdiler. Şaşırtmadı değil. Bi özgüvensizlik sezdim ben. Gönülleri zengin de olabilir. yolla birini de oynayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=QN1OytlDrP4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 2 gündür oynuyorum fena değil. - grafikler çok güzel ama optimizasyon kötü. zaman zaman grafik hataları görülüyor. - yaratıklar tasarım olarak iyi ama ai olarak berbat. o açıdan gram zevk vermiyor malesef. - kaynaklar aynı yerlerde çıkıyor. haritayı öğrendikçe gidip gidip toplar hale geliyorsunuz. en azından random kaynak spawnı ile tekrar oynanabilir ve bi evren olsaydı keşke. - craft kısmı gereksiz zor. bi bina bi tane furniture yapacam diye bide o yapay zeka ve garip spawn sistemiyle uğraşırken tüm gününüz gidebiliyor. - oyunun öğretici kısmı çok zayıf. artık netten bakıyorsun şu menüde neye basıcam falan diye zaman zaman. - müzikleri en iyi kısmı kesinlikle. gayet muhteşem. sonuç; oyun fena değil kendini oynatıyor. bu türü ve sci-fi seven adamı eğlendirir ama bu parayı haketmiyor bana kalırsa. saygılar. iyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 guzel olacak, guzellll :D yanliz anlamadigim uzay gemisi yapabiliyorsun, eee sonra B)- beyyaz bir isik gordum, biri sonundan bana geeeelll gellll.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Bu oyun gelecek vadediyor fakat şu anki haliyle inanılmaz kısa. 1 günde (yaklaşık 5 saat) tüm craftlar bitti ve yapacak bi şey kalmadı. Kraterlerdeki yaratık oyunun en hoş kısmı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar