Darksun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 SOL un alt yapısını kullanan voda iyi diyorlar. Onun tarifelerine bakın, ben tv vs içinde kullandığımdan turksattan çıkamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Bugün uydunet taahhütüm bitiyordu, aradım dedim böyle böyle taahhüt bitiyor, ben daha söylemeden akk ile bilgi yok dedi, dedim ne kadar kitleyeceksiniz taahhütsüz 123 lira, iyi dedim bilgi gelene kadar geçirin bakalım. Ölü taklidine yatacak herhalde uydunet ne kadar geçirsem kardır diyerek. Yeni taahhüte geçsem dicem ama ne olacak ne bitecek kimse bir şey bilmiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 ben 50mbit 100gb akn ye geçtim, ocak olmadan duyuru yaparlar veya 100mbit mantıklı seviyelerde olursa ona geçerim de 1 Ocakdan sonra kesin rezil tarifeler olacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 danışıklı dövüş yaşanmazsa rekabet için iyi tarifeler de olabilir ama kötü internet hizmeti bekliyorum ben son turknet tecrübeme bakarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 şimdi 50mbit 50gb aknlide var 200gb aknlide fiyatları ayrı tabii kota kalkınca bu 2 paket arasında nasıl bir fark olacak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 işte kafada deli sorular ama anca ocaktan sonra anlayacağız gibi duruyor ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 fiyatlar artacak (dolar bahane edilecek) hizmet kalitesi düşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Fiyatlar artacak tabii, bunun enflasyonu var. İşletmecilerin yurt dışından dövizle temin ettiği ekipmanları var. Yurt dışı peering için gene dövizle ödedikleri bağlantı ücretleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Beni bugün telekom aradı, sizin orada fiber var vdsl verelim size dediler. Sanırım bir yıl oldu yolda bir çalışma olalı. Yani bir yıldır aramadılar şimdi arıyorlar. 16mbitimi 24mbit yapacakmış. Zaten modemim onların verdiğiyse destekliyormuş. Ayda faturama 10 tl ekleyeceklermiş. Sözleşme 2 yıl olarak yenilenecekmiş. Böyle şeyler söyleyince korktum yüzüne kapatım kızın. Düzmeyeceği adamı aramaz bunlar diye düşündüm. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Simdi akk siz normal kotali tarifelere bir guzellik yok mu? Bari kota bitince hizim dussun net gitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 o dediğin akk oluyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Turknet ve Millenicom atışmış :D Twitter Atışması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 çağrı merkezi diye 2018'de diretmek çok saçma. güzel işleyen bir arıza kayıt sistemi varsa (ki şu ana kadar olumlu olumsuz 24 saat içerisinde dönüyor türknet) ne gerek var? "illa ses duyacağım" demek baya saçma, zaten santrali aradğında karşına çıkanın konuyla alakalı bilgisi yok, pc başında kayıt açıyor tek yaptığı o. ama güzel işlemesi lazım o ayrı bu sistemin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=YT1eD7ZjFfQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 bu nasıl iş ben anlamadım. benim akn 200 gb komşumun akn 50 gb ben 85 veriyorum komşum 65 veriyor adam diyor ki fiyat değişikliği yapmadan kotaları kaldırıyoruz bu durumda aynı hizmeti ben her ay 20 tl daha fazla vererek alıyorum? keşke mail gönderip siz kerizlerden aynı hizmeti almanıza rağmen yıllık 200 - 300 lira fazla alacağız ehehehe bok yiyin deselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 orc_lord said: Turknet ve Millenicom atışmış :D Twitter Atışması Derslerde pepsi vs coca cola, audi ile mercedes reklam atismalarina bakarak “yau bizde niye olmuyor boyle seyler :(“ diye hayiflanan toy pazarlamacilar sessiz bir ciglik atarak aramizdan ayrildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 bajazet said: https://www.youtube.com/watch?v=YT1eD7ZjFfQ şu ne kadar samimiyetsiz, basit bir senaryo? Sorular da cevaplar da her şey çok samimiyetsiz ve yapmacık. 2 tarafta eldeki senaryoyu okuyor gibi. eski, dandik tv reklamları gibi. yalandan soru sorup yalandan cevaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 "limitsiz AMA" donemi demek istemis herhalde telekomunikasyon baronu. "ama"dan sonrasini ancak tarifeleri gorunce anlayacagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 arkadaş 25 sene evvel amerikaya gittiğimde internetin "haberleşme özgürlüğü" kapmasımda olduğunu ve devletin telefondan (186) hizmeti ücretsiz verdiğini öğrendiğimde şok geçirmiştim. 25 sene geçti halen kota sansür bilmemne halen mıymıy... sokayım böyle işe ya bırak trump falan olsun başkanım en azından benim micro sorunlarıma bu kadar müdahil etmeye tenezzül etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 bizde de 146 vardı, aile bitiren numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Dialup döneminde bir buçuk saatlik Red Alert 1 serüveninden çıkıp Windows'a dönünce internet bağlantısını kesmemiş olduğunu fark etmek... çocukluk travmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 niye öyle diyorsunuz ya, 0800 lü hatlar vardı mis gibi, dergiler bile sürekli bedava internet verirdi nede olsa 0800 bedavaydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 ttnet böyle kampanya yaptık deyip kendi sitesinde neden tek bir ibare bile yer almıyor? inanmıyorum bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Laurelin said: orc_lord said: Turknet ve Millenicom atışmış :D Twitter Atışması Derslerde pepsi vs coca cola, audi ile mercedes reklam atismalarina bakarak “yau bizde niye olmuyor boyle seyler :(“ diye hayiflanan toy pazarlamacilar sessiz bir ciglik atarak aramizdan ayrildi burger king app new yorkta, sepetine urun eklerken not dusuyor, eger mcdonaltsin onunde siparis verirseninz whopper 1 $ :)) bayiliyorum burdaki pazarlamalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=fjJHvAqFMOo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar