Seru Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 uydunette güzel bi paket yok mu? bu arada tek bunlar kaldıysa gb başına para isteme olayına devam eden, yakında kaldırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Kablonetin yapacağın açıklamayı şimdiden yazayım ben, "Yoğun istek üzerine gb başına ücret tarifelerinden vazgeçilmiştir" sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 ne var ki lan taahhütte. 64 liraya tv bi sürü kanal dahil 50 mbit 150gb yaptım ben. gayet güzel bence yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 akksiz 250 tllik pakede taahhütü olan diyorum senin gibi fakir pakedine değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 ttnet`de f/p oranı paket var mı 55-70 lira arası yalın paket? anlaşılan bu superonline'ın port alacağı yok ttden bari ttye geri döneyim diyorum. teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Quo-Vadis said: 4 ncü madde şimdi taahüdü olan müşterilerden bahsediyor. ama 3 ncü madde de 2018 sonu direk onları da etkiliyor. Ayrıca mesele o bold kısım değil. Mesele Kota ücretleri düşüyor yazan kısım - 3 tl den 2 tl ye - E zaten ücretsizdi, ne düşmesi, kime ne düşürüyorsun ? AKN = KOTA, adını farklı koyunca farklı olmuyor. 3.madde de dediği 2018 31 aralık 2018 gecesi 1 ocak 2019 da kota kalkıyor zaten? Adamlar 1,5 sene yeni gelenleri silkeleyelim demişler sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 2 gündür internet bok gibi ya. bilerek bozuyor namussuzlar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Bu yurtdışında niye bu kadar takmıyolar kafayı bu uploada ya Şuna bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Gavur ahlaksız ahlaksız şeyler yükleyip duruyordur. Yüce Türk milleti öyle şeyler yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 -Crawler- said: 1 saat evvel arkadaşla ttnet tarifesini yeniledik. 35dl/3up mbit, 100gb kota 53TL 24 ay taahhüt ile aldı. Sanki ttnet tarifelerinde bi ucuzlama var gibi. AKN sonrası 16mbit'e düşüyo Telefon dahil bu tarifeye 87 lira ödüyorum ben. Bu nasıl iş anlamadım. Benimki de cayma taahhütlü 4 ayı kaldı 24 ayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 vodafone'un yeni paketleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 anahtar teslim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 http://www.ntv.com.tr/ekonomi/btk-baskani-acikladi-ek-ucret-odenmeyecek,QmBRgL7HTE63jmkkLND04Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 e onu biliyoruz zatne, akn'dekiler ödemeyecek de, yeni müşteri akk aldığı zaman ödeyecek onun cevabı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 AKN olarak satmıyor ki kablonet şimdi. Baya kota diyor adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Abi BTK'nin AKN dedigi sey aslinda temel anlamda "kota". Yani ISP onu istedigi gibi isim verip degistirebilir, onemli olan verilen isim degil iceriginin internet hizmetini sinirlayan bir sey olmasi. Uydunet'in yaptigina mudahale ederiz diyor adam acikca. Bu duzenlemeyi getirirken neyi amacladiklarini da cok net bir sekilde belirtmis. İnternet hizlarinin yeterli olmadigini, ucretlerin daha fazla inmesini beklediklerini ve tamamen kotasiz verilen hizmetin artmasi gerektigini soyluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 e etsinler o zaman. adamlar oraya yazmış 2tl/gb diye açık açık para istiyorlar işte. daha ne olması lâzımmış müdahale için. kotasını aşan adam olsun diye mi bekleyecekler lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 ulan adam müdhalede edecez o ücret istenemyecek diyor. neyini anlamadın ki fasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 İnanmak istemiyor bu ülkede olmaz öyle birşey diye. Haklı aslında asdhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 kimden bahsediyonuz olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 kendimden 3. tekil şahıs olarak bahsetmeye bayılırım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Adam AKN diyor abi kota demiyor. İkisi aynı şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 ad3m said: benden senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar