Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adil Kullanım Kotası Kalkıyor (Soon™)

Xenus

Öne çıkan mesajlar

k1nJo said:

Bright said:

Silkelemeye çalışıyorlar bence taahhüte sokarak önümüzdeki aydan önce

Herkes çakal ya ülkede

biz de fiyatlara güvenemedik mesela.
mayıstan sonra abone olacaklar için tarife fiyatlarını değiştirebilirler diye biz bu ay bağlantı değiştirdik.
saçma sapan ülke, her şey olabilir valla.

çok da silkelemeye çalışmıyorlarmış demek ki önümüzdeki aydan önce. ama evet herkes çakal.
bi 8-10 günlük farkla "eski müşteri" olmuş olduk lol.

superonline'a geçecekler varsa şu 25mbit'lik paket iyi ama bence. sürekli uzattıkları bi kampanya vardı direk o zaten. hatta fiyatı 99 liraydı galiba 89 yapmışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bendeki tarife;
Vodafone 64MbpsDL, 4MbpsUP 240gb Akn 69,90

Akn güncelleme ile beraber taahütüde 2019'a kadar uzatmışlar. 2019da zaten kota tamamen kalkacağına göre rahatım ben.

edit:
Kota sonrası 24Mbps'e düştüğüne göre, 24mbit sınırsız internet 69,90 oluyor. iyi ya.
Sosyal ağlarda paylaş

şu çok iyimiş lan. milleti keriz yerine koyma.

https://twitter.com/Kaan_Terzioglu/status/858259507893415937

ttnet dik dur eğilme bu millet seninle hüloğğ

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/internet/SozlesmeVeTaahhutnameler/hesapli-kampanya.PDF
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

Xenus said:

kampanya bitiminde herkesi kotalıya geçirecekler büyük ihtimal yalnız.

10mbite dunyanin parasini oduom sirf kota akkn vs ile ugrasmamak icin
Bizim.gibiler icin de alternatif birakmalari lazim olur

abi aynı durumdayım bende. 8mbit AKKsiz kullandım 6-7 senedir herhalde. ayı gibi para verdim.

taahahüt aralıkta bitiyormuş şuan ceza 500 küsür lira ama bitim tarihinden 6 ay önce haziran'da cezasız ttnet içi kampanya değiştirebiliyormuşum. 35-50mbitlik paketler çok daha ucuz o yüzden onlara haziran'a kadar geçemiyorum şuan. şimdi konuştum şuan sadece tam limitsiz 100mbit'e geçebilirsiniz dediler o da 299 lira mı ne lol

şimdilik ttnet paketleri aynı tutacak gibi gözüküyor. zaten rekabet kurulu pazar liderine reröre yapıyor diye iyi kampanya veremiyorlardı. şu btk kararı adamlara fırsat oldu sanırım. rekabet kuruluna veremeyecekler. aynı klasmanda değiliz ;) yapıcaklar büyük ihtimal superonline ile uydunet'e.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...