Densiz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 k1nJo said: Bright said: Silkelemeye çalışıyorlar bence taahhüte sokarak önümüzdeki aydan önce Herkes çakal ya ülkede biz de fiyatlara güvenemedik mesela. mayıstan sonra abone olacaklar için tarife fiyatlarını değiştirebilirler diye biz bu ay bağlantı değiştirdik. saçma sapan ülke, her şey olabilir valla. çok da silkelemeye çalışmıyorlarmış demek ki önümüzdeki aydan önce. ama evet herkes çakal. bi 8-10 günlük farkla "eski müşteri" olmuş olduk lol. superonline'a geçecekler varsa şu 25mbit'lik paket iyi ama bence. sürekli uzattıkları bi kampanya vardı direk o zaten. hatta fiyatı 99 liraydı galiba 89 yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Superonline'da direk kotasız 25 mbit seçmek çok mantıklı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 99 liraya sınırsız 10 veriyor hala uydunet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 silktir ya. tahahhüt var diye hazirana kalmış benim iş. şimdi iptal etmeye kassam bile atı alan üsküdar'ı geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Ben Aralıkta üye olmuştum 27 aylık, mmm mis gibi. Kontrat bittiğinde kota denen şey kalkmış olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 ondan da çok emin olma bence. kota olayı bittiğinde başkanlık gelmiş olur, interneti kesme düğmesine de basabilir yani haşmetlimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 O zaman facetime yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Bendeki tarife; Vodafone 64MbpsDL, 4MbpsUP 240gb Akn 69,90 Akn güncelleme ile beraber taahütüde 2019'a kadar uzatmışlar. 2019da zaten kota tamamen kalkacağına göre rahatım ben. edit: Kota sonrası 24Mbps'e düştüğüne göre, 24mbit sınırsız internet 69,90 oluyor. iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 o paraya o hız ve akn nasıl oluyor? ilk 6 ay ücreti falan olmasın o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 -Crawler- said: Bendeki tarife; Vodafone 64MbpsDL, 4MbpsUP 240gb Akn 69,90 benimki de 65'e kadar ama kota 150 gb. Emin misin bundan? Ona göre didikliycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Şuan satışta olmayan tarife. Vodafone'un çıkartığı ilk tarifelerden. 1 yıl önce falan olmuştum. Şuan yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 benim tahattut suresi bitmistir heralde bende mi 2 tl odeyecegim gb basina? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 @zipzip https://forum.paticik.com/read.php?5,8271049 Senin konusunu açtığın tarife işte. Senden görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 60 Mbps'a Kadar Limitsiz 150 GB AKN 60'a kadarmış benimkisi. Seninkisi bi üst paket falan herhalde. 60'a kadar olup da her ay 65 almam ayrı güzelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Tarife: 64 Mbps'a Kadar Limitsiz 240 GB AKN Kampanya: Katlayan SüperNet Fiber/Fiber Hız 64 Mb'a Kdr Lmtsz 240GBAKN Prmsyn Bu tarifeye geçmek için 300TL ttnet taahütü bozmuştum. Sağolsun vodafone 120TL'sini ödemişti. Ama şimdi diyorum ki iyiki yapmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 kampanya bitiminde herkesi kotalıya geçirecekler büyük ihtimal yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 100mbit kablo ver bende düşe düşe 32 ye iniyormuş AKN den sonra mis valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 100mbit kablonunda fiyatı kol gibidir abi. Nedir fiyatı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Xenus said: kampanya bitiminde herkesi kotalıya geçirecekler büyük ihtimal yalnız. 10mbite dunyanin parasini oduom sirf kota akkn vs ile ugrasmamak icin Bizim.gibiler icin de alternatif birakmalari lazim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 şu çok iyimiş lan. milleti keriz yerine koyma. https://twitter.com/Kaan_Terzioglu/status/858259507893415937 ttnet dik dur eğilme bu millet seninle hüloğğ https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/internet/SozlesmeVeTaahhutnameler/hesapli-kampanya.PDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Vodafone'dan hala ses yok ya. Napacak acaba? Şu ana kadar hiçbir derdim olmadı, aksine hep mutlu etti beni. İçimden bi ses bunda da öyle olcak diyo ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 -Crawler- said: 100mbit kablonunda fiyatı kol gibidir abi. Nedir fiyatı? https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,440,100-gulduren-kampanya-2017 bu benimki 80 lira :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Xenus said: https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/internet/SozlesmeVeTaahhutnameler/hesapli-kampanya.PDF Bu tarife listesini hangi beyinsiz hazırladı acaba. FULLLIMITSIZULTRA paketde bile kota var abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 senko said: Xenus said: kampanya bitiminde herkesi kotalıya geçirecekler büyük ihtimal yalnız. 10mbite dunyanin parasini oduom sirf kota akkn vs ile ugrasmamak icin Bizim.gibiler icin de alternatif birakmalari lazim olur abi aynı durumdayım bende. 8mbit AKKsiz kullandım 6-7 senedir herhalde. ayı gibi para verdim. taahahüt aralıkta bitiyormuş şuan ceza 500 küsür lira ama bitim tarihinden 6 ay önce haziran'da cezasız ttnet içi kampanya değiştirebiliyormuşum. 35-50mbitlik paketler çok daha ucuz o yüzden onlara haziran'a kadar geçemiyorum şuan. şimdi konuştum şuan sadece tam limitsiz 100mbit'e geçebilirsiniz dediler o da 299 lira mı ne lol şimdilik ttnet paketleri aynı tutacak gibi gözüküyor. zaten rekabet kurulu pazar liderine reröre yapıyor diye iyi kampanya veremiyorlardı. şu btk kararı adamlara fırsat oldu sanırım. rekabet kuruluna veremeyecekler. aynı klasmanda değiliz ;) yapıcaklar büyük ihtimal superonline ile uydunet'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar