tiLi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 GERGE said: 8 mbps ile Twitch izleyememenin nedeni 8 mbps degil, Twitch'in adi olmasi. 5 mbps ile 1080p veriyor Netflix. Tabii, Twitch 4K ise bilmem. 1080p 60fps abi. şu raspberry piyi bi araştırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 twitch sourceda izliyordum ben 8mbitle sorun yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 1080p 30fps seçeneği olsa keşke insan gözünün limitlerine göre. dota turnuvası izliyorum bu ay kotanın dayanması mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 olm bu akk sonrası yeni hız olayını bu ay yapsalar ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 ne ağladın be.... biraz kendini tut az stream izle, az download yap. hadi yine yetmezse alırım sana 100gb daha kota, yeter ki ağlama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 ttnetde alınıyo mu kota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 https://soundcloud.com/user-135433288/turknet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 upload hatta tanımlı 3mbit gözüküyo ama speedtestte 2mbit, bu ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 ben 8mbit AKKsiz paket kullanıyorum senelerdir. önümüzdeki aya yeni tarifeye geçmeyi planlıyorum. iyi bi kampanya, ISS tavsiyesi var mı? 50mbit fiber falan düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 superonline'da 25mbit akk'siz fiber var 100 liraya, taahhütlü falan. benimki ekime mi eylüle kadar mı ne devam ediyor. geçen hafta bi baktım şu thread'i biraz okuyup, hala açık kampanya (1 mayısa kadar). bence ona bi bak, vanasız internete alıştıktan sonra kotaymış akk'ymiş uğraşma. zaten bu başlıktan da bir şey anlamadım. ekimden sonra bakıcam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 o kampanyayı 2 yıldır sürekli uzatıyorlar ya. kampanya değil tarife gibi bi şey artık sdf. yine uzatacaklardır, acele etmek zorunda hissetmeyin kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 ben konuştum 25'mi 50 yaptım, geri döndüğümde 25'e dönebiliyormuşum eski müşteri olduğum için. yeniler için geçerli 24 dedi müşteri temsilcisi. zaten öle sizin tarifenizi hop 24 yaptık diyemezler şu 50mbit'imiz 16 yerine 24'e düşseydi kota dolunca, iyiydi ya. belki 25'te kalmak daha iyi, 25'te 250gb kullanıp ayın son 10 günü 16'ya düşsün. 50-150 olunca, ayın ilk 10 gününde bitirip gerisinde 16'ya düşmek koyabilir psikolojik olarak :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Bir rivayete göre bu kota olayı yeni müşteriler için geçerliymiş. Eski müşterilin taahütleri olduğu için eski sistem devam diyooorlar (:D8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 o nerde yazıyor? öyleyse acele etmeyeyim ben. sisteme geçilsin de bi göreyim. zaten yeni kampanyalar da çıkar herhalde. gerçi şu 25mbps -> 24mbps'e indirilmesi çakallığından yırtmak için şimdiden 25mbps bi pakete geçmek mi mantıklı olur? bu çakallığı kablonet yapıyor galiba. superonline'ın sitesine baktım hala 25mbps diyor pakette. başvuru mu kabul etmiyorlar? hmm fiyatları pahalı gözüküyor ama kablonet'e göre. ttnet fibernet var mesela şu 100 mbps'ye kadar diye iğrenç bi ifade kullanıyor. yeni sistemde 32mbps'e mi düşüyor şimdi bu yoksa değişiyor mu yerine göre? harbiden 25mpbs superonline kampanyası iyimiş yalnız. aynı parayı 8mbit'e veriyorum ben eski evde fiber altyapı yoktu. gerçi 100mbps'lik paketi 32mbps'e düşecek ise 89tl'lik paketi almak daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 yahu o 25mb 24mb a düşmesi gibi bişiyi nerde okudunuz ? her hızın kendi düşme hızı var. 25mbit 14mbite düşüyor yazıyor yukardaki postta verilen pdf te 50mbit 24mbit e düşüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 25mpbslik tarifeleri yeni alıma kapatıyorlar, AKK hızlarını bi alt limite düşürebilmek için. 24mpbs'lik tarifeleri çıkardılar ondan bahsediyor millet. kablonet'in sitesinde böyle mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Xenus said: ttnet fibernet var mesela şu 100 mbps'ye kadar diye iğrenç bi ifade kullanıyor. yeni sistemde 32mbps'e mi düşüyor şimdi bu yoksa değişiyor mu yerine göre? 100mbit 24e dusecek, 100 ustu 32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 He ama mesela 100mbite kadar aliyosun hat degerlerinden dolayi 40mbit verebildiler mesela bu durumda nasil olacak dusus acaba, onu soruosun herhlade. %90 tarifeye gore olur bence 40dan 24e duser 100mus gibi. Ben gecen ay 35 aldim ama hem kota 100gb az hem de 16ya dusus 24e gore fark ettirir kalabalik cihaz trafiginde onun icin 24e dusmesi icin 100 yapabilirim taahhutum falan da yok rahatim. Ama bana da 50nin altinda tanimlayabilirler 100e gecsemde hat degerine gore, hatta gecerli hiza gore dusururlerse 16 olur gerek olmaz yine. Gelecek ay bellinolur bunlar artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 ne hat değeri olm neyden bahsediyorsun. seni 100'e geçirebiliyorlarsa, mesela 90 civarında hız vermek zorundalar. veremiyorlarsa onların derdi. sen 100'e geçtin ama hattan dolayı 40 alabiliyorsun, o yüzden de kotan dolunca seni 16 mbit'e düşürücez gibi bi mantık olabilir mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 türkiyedesin panpa unuttun mu. 'e kadar olayının mantığı zaten sana belli bir hız vermek zorunda olmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 100'e kadar diye satan 99 da verir 3 de verir. hele tt'yse hiç de vermeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 siz türkiyede tüketici haklarının farkında diilsiniz galiba. tamam türkiyede yaşıyoruz da, hakkınızı bilin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 bu durumda hakkın yok ki lan babo, e kadar olanlardansa pakedin zaten sözleşmende var bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 X mbit'e kadar olması sadece sen onu "sürekli tamı tamına 50mbit almıyorum" diye şikayet/dava etme diye var. gidip "100mbite kadar" bağlantın ile 20 gün boyunca 40mbit alırsan ve çözmezlerse sorunu, tüketici heyetine/mahkemesine gidip çok rahat ağızlarına sıçarsın. her şekilde hukuk senin yanında yani. mesela geçen sene benim 50mbit bağlantım var ama 40'ta kalıp duruyor dediğimde bile 4 gün üst üste gelip sonunda çözmeleri bile bunun göstergesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 yıllardır 2mbite manual sınırlanmış 16mbit kullannan biliyorum, santrale veya dolaba uzaksa ne yapacaklar, fiber mi döşeyecekler dağa. hak falan yok, belki uğraşırsan bezip başlarından savmak için yapabilirler ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar