sabonis Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 third person shooter oyun izlerken piksel piksel mi izleyeyim yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 uydunet te bu ay 7mbit e indi benim hız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 yeni tarifeler gelecekmiş 3 büyüklerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 ben de uydunetteyim 3 e düştü. bu arada sitesinden baktım tahmin ettiğim gibi 25mb hızı kaldırmışlar bakalım almış olanlara kotayı aşınca ne hız verecekler gerçi tahmin etmek zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Mobilde alt sınırı 96 dan 128 kbite çıkardılar sözde ama hız aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 serjuhan said: GONDARCENGIZ said: abi ufaktan büyük şehirlere her mahalleye fiber döşemeye başlasalar çokmu zor bişey anlamıyorum mk,çağ dışı internet kullanıyoruz hala Abi şu baya zor ve derin mevzu :) İçinde olunca anlıyor insan. Adamlar takır takır döşüyor burda. Önden makina asfaltı kesiyor arkadan iki adam kürekle açıyor 2 kişi boruları koyuyor en arkadaki iki kişide kapatıyor. 1 km yi 1 günde yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 3 mbit şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 dolacak benim kota %80i geçmişim uyarı geldi. ki muhtemelen dün falan geçtim yeni gelmiştir. 25mbit im şu an. bakalım kaça düşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Upload için bilgi varmı? Benim şu an 100kb ta dayandı eskiden 50 yi geçmezdi kesin bunada bir güzellik yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 ya bu ttnet çok salak yemin ediyorum 1.5 senedir 8mbit/50gbAKK kullanıyorum bu aptallar altyapıyı 1 sene önce mi ne değiştirmiş kendim gidip sormasam sölemicekler şimdi 35mbit/100gbAKK aldım eylül ayında bitecek taahhütlü hattım için. eften püften kampanyalar için arıyorlar ama ''altyapınızı değiştirdik daha yüksek hızla net verelim'' demiyorlar şimdi bu mayısta başlıcak hız düşürme olayları mevcut sözleşmelileri de kapsıcak mı yoksa sözleşmede yazdığı için 3mbit'e mi düşürecekler hızları?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 1 mayis'a kadar sure var, bugun kotayi doldurdum bakalim kaca dusecek diye niye bekliyosunuz anlamadim. Tembellikten ne yazdigini okumamissiniz bile. https://www.btk.gov.tr/File/?path=ROOT%2f1%2fDocuments%2fKurul+Karar%C4%B1%2f(518)_(10)+Adil+Kullan%C4%B1m+Noktas%C4%B1.pdf AKN ile ilgili sozlesmede ne yazdiginin bir onemi yok. BTK, AKN asimi sonrasi hiz ne olacak dediyse onu yapmak durumundalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 ay sonu 100mbit ile 1tb diski oyun doldurma qeyfi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 ben de 100mbite gectim bugun, bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Benim download sorunum yok upload lazım bana hiç bir bilgi bulamadım o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Laurelin said: ay sonu 100mbit ile 1tb diski oyun doldurma qeyfi <3 4tb disk doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 02:00 - 08:00 saatleri arasında gerçekleştirilen internet kullanımlarının AKN’ye dâhil edilmemesi ve AKN’nin aşılıp aşılmadığına bakılmaksızın söz konusu zaman dilimlerinde AKN sonrası indirme hızı kısıtlarının uygulanmaması, gece 2 ile 8 arasında yaptıgımız download lar kotaya yansımıyor mu şimdi son kararname ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 mayısta panpa o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 yeni taşındım bekliyim mi internet almak icin yeni tarifeler gelir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Bu saatten sonra , 100 mbit 100 gb aylık 75 tl . Başkada yok demezler değil mi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 100 mbit alıp kota aşımında 32'ye düşüyoruz değil mi? Ne zaman uygulamaya giriyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Teoride bu bizim gece 12den sonra akk ile ugrasacagimiz son ay olacak dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 gece 2den sonra. ayrica 100 mbit 24e dusecek, 32ye degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Uygulamaya girme tarihi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 toggie said: 1 mayis'a kadar sure var, bugun kotayi doldurdum bakalim kaca dusecek diye niye bekliyosunuz anlamadim. Tembellikten ne yazdigini okumamissiniz bile. https://www.btk.gov.tr/File/?path=ROOT%2f1%2fDocuments%2fKurul+Karar%C4%B1%2f(518)_(10)+Adil+Kullan%C4%B1m+Noktas%C4%B1.pdf AKN ile ilgili sozlesmede ne yazdiginin bir onemi yok. BTK, AKN asimi sonrasi hiz ne olacak dediyse onu yapmak durumundalar. şunu başlığa yazın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 vay amünyum hem 25 hem 50 aynı şekilde 16'ya düşürüyorlar yani. azıcık insan olun lan totoş oğlanları. her tarifenin ayrı bi düşeceği hız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar