xunn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Betalık konusunda Axedice'dan ögreneceğin çok şey var gördügün gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 hahahha, yalnız axe işleyişi baya çözmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Hahaha topic adeta better than expected ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Acının ödülü tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Marty said: kiza ilgi gosterip eve cagirsaydin tatmin etseydin random birine gitmeyecekti. gecmis olsun konu burada kapanmis. tesekkurler marty! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Bu sirada xunna yengenin yaninda konus boyle denmis Xunnun oyle dertleri olmaz dostum adam otistik pc chosen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 inb4 'bosluktaydim, random hatayliya gittim ne yapabilirdim..' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 cicibeybe said: Bu sirada xunna yengenin yaninda konus boyle denmis Xunnun oyle dertleri olmaz dostum adam otistik pc chosen Yengenizin iltifata yakın duydugu sıfatlar "Kaltak, şıllık, orospu" falan. Lütfen kadınlarınızı şımartmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 gencler hatay filan diyorsunuz ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Pompik ne ya pati ruhu nerde, mizraga ne oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 xunn said: Yengenizin iltifata yakın duydugu sıfatlar "Kaltak, şıllık, orospu" falan. Lütfen kadınlarınızı şımartmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 İlk yemek resmi kız kaşar(lı künefe bide) tamam İkinci resim hataylı kızın içini dolduracak tamam Üçüncü resmi bi tahmin etmek istemedim. BDSM spektrumunda benim tercih etmediğim uçlara kayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 adam sushi tabağıyla kendini kesti beta kanlar oluk oluk akıyor alphaların gölgesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 kestirmezler tabaklar pahali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 kanka bırak gel izmire sana kız mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Bu topik efsane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Anelor said: Marty said: dinleme bunlari. hicbirsey yokmus gibi takil kizla. is cikisi bir kahve icmeye cagir. muhabbetimiz de iyi diyosun. pesine de ya seninle icelim diyip icmeye cikar 2 gun sonra. ordan sonra yuru zaten. alkollu ortamda yap hamleni. onun da senin de sarhostum diyebilecek mazereti olsun. gg adam direk meric ol demis sdf hayir. disari cikar icir ve hamleni yap dedim. beta gozlerle bakip hamle oncesi hicbirsey yokmus gibi takilmayi sonsuza kadar surdur diye anlamayin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 olur öyle ya, bi de her gün görmek zorundaysan tatsız baya. eziklik yapmadan muhabbetini sürdür ama ekstra bir çaba gösterme, unutur gidersin. başkasını bulursan, zaten umrunda olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 benim için gerçekten farklı tamam mı ahmet! hiç olmadığım kadar mutlu hissediyordum. birbirmizi tamamlıyorduk abi biz! üreme fonksiyonun başlattığı işlemi tamamlamaya çalışması :( kendini başka seçenekler konusunda hakir görme ve üreme şansını kaybetmeme isteği :( aşk ve aşk acısı. ad3m said: yildirimokur said: AQ, herkes sexe bağladı, aşk diye bi şey yok mu lan, hiç mi karasevda olmadınız ? Hiç mi bi kızı sabah akşam düşünmediniz ? Şunu kadını elde edip istenilen şeyler yaşandıktan sonra neden yavaş yavaş öldüğünü ve aşkın sevgiye/alışkanlığa/saygıya dönüştüğünü düşündün mü hiç? Sabah aç karnına bir de akşam uyumadan düşük dozda freud yazıyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar