Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 sabah namazına kalkıyor olsanız hiç böyle sorunlar yaşamazsınız ama dinsiz imansız tipler olduğunuz için hep böyle ağlıyorsunuz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 verecek isigi olmayan karanligi sever diye bi lafi vardi silikon babanin gerci ben de tercih ederim holy kadar abarti olmasa da. Isigimiz yok napalim ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 saçmalamış. zaten ben doğmadan önce hakkın rahmetine kavuşmuş adam, sayılmaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 bence hep gece olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 şimdi o ölmeden önce doğanlar düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Akşam 6da işten çıktığımda hava kararmak üzere oluyor, bira içmeye gittiğimde zaten karanlık. Sabah 6da zifiri karanlık, 7.30da bile kendine gelmemiş oluyor hala. Bunu destekleyen gerizekalı kimdi? Her topikte parmakla gösterip gerizekalı diyeceğim bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 samaella said: said: Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla 26 Mart 2016 tarihinden itibaren bütün yurtta saatlerin bir saat ileri alınması şeklinde başlayan yaz saati uygulamasının her yıl, yıl boyu sürdürülmesi kararlaştırıldı. Ohh rahatladim. Saat 5 de hava zifiri karanlik olmaz artik. KillJoy said: şimdi yaz saati olarak mı kalıyor yani. süper lan! ilk defa akıllı bi iş yapıldı memlekette. yaz saati uygulaması; ülkenin psikolojisini düzeltecek! En azından işten çıktığımda hava karanlık olmayacak dasaaa said: otekisi daha kotuydu. guzel uygulama bu. dasaaa said: kışın havanın 16'da kapkara olmasından yakınan biri olarak +1 diyorum. insanın yaşama sevinci kayboluyor kışları.. zaten kışın her şeyinden nefret ediyorum ya, neyse... 8sene oncesi lan! bunu 8sene once demisim. ayni dusuncedeyim Al sana amme hizmeti yaptım. Ha bi de Holy var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Daha erken çıkın işten, saat uygulaması gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 raidler bok oldu yalnız. ne güzel 12 de bitiyordu tr saatine göre, şimdi 1am de bitiyor. işin yoksa komün değiştir, bütün yabancılar aşağı yukarı aynı saatlerde raidliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Mecbur türk guildleriyle raid yapıyoruz artık , yapabildiğimiz kadar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 İçerenköy'de Dram: Saat Uygulaması Nedeniyle Gece Karanlığında İşe Gitmeye Çalışan 4 Bankacı Pezevenklerin Eline Düştü dsdssf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 bingildak said: raidler bok oldu yalnız. ne güzel 12 de bitiyordu tr saatine göre, şimdi 1am de bitiyor. işin yoksa komün değiştir, bütün yabancılar aşağı yukarı aynı saatlerde raidliyor :( bana da tam tersi oldu turk guildi oldugu icin turkiye saati ile 20.30 da basliyorduk. Dublin saati ile 18.30 oluyordu bana. Isten 18.00 de cik rahat rahat eve gel raide giriyordum. Turkiye saati sabit kaldi simdi 17.30 da raide girmem gerekiyor. Erken falan cikiyorum bazen isten sacma oluyor. Erken cikmada sorun yok da bole raid icin cikiyor olmak vicdani rahatsiz ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 bingildak said: raidler bok oldu yalnız. ne güzel 12 de bitiyordu tr saatine göre, şimdi 1am de bitiyor. işin yoksa komün değiştir, bütün yabancılar aşağı yukarı aynı saatlerde raidliyor :( ben bıraktım abi raid olayını, olacak gibi değil yani. hani o saate kadar uyanık kalıyorum eyvallah da artık son yarım saat falan kafa kalmıyordu zaten trial of valor'u da sevmemiştim o yüzden np EHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Aceace said: samaella said: said: Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla 26 Mart 2016 tarihinden itibaren bütün yurtta saatlerin bir saat ileri alınması şeklinde başlayan yaz saati uygulamasının her yıl, yıl boyu sürdürülmesi kararlaştırıldı. Ohh rahatladim. Saat 5 de hava zifiri karanlik olmaz artik. KillJoy said: şimdi yaz saati olarak mı kalıyor yani. süper lan! ilk defa akıllı bi iş yapıldı memlekette. yaz saati uygulaması; ülkenin psikolojisini düzeltecek! En azından işten çıktığımda hava karanlık olmayacak dasaaa said: otekisi daha kotuydu. guzel uygulama bu. dasaaa said: kışın havanın 16'da kapkara olmasından yakınan biri olarak +1 diyorum. insanın yaşama sevinci kayboluyor kışları.. zaten kışın her şeyinden nefret ediyorum ya, neyse... 8sene oncesi lan! bunu 8sene once demisim. ayni dusuncedeyim Al sana amme hizmeti yaptım. Ha bi de Holy var.Yalnız bunlar "işten çıkınca aydınlık olacak oleeeey" diyen sevgi çiçekleri. Ben karanlık seviyorum, benim olayım başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Saeros said: bingildak said: raidler bok oldu yalnız. ne güzel 12 de bitiyordu tr saatine göre, şimdi 1am de bitiyor. işin yoksa komün değiştir, bütün yabancılar aşağı yukarı aynı saatlerde raidliyor :( ben bıraktım abi raid olayını, olacak gibi değil yani. hani o saate kadar uyanık kalıyorum eyvallah da artık son yarım saat falan kafa kalmıyordu zaten trial of valor'u da sevmemiştim o yüzden np EHE raidsiz wow testissiz erkek gibidir dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 roleplay'e geri döndüm koyyim raid'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 bizim çalışma saatlerini değiştirdiler şimdi iyi oldu lan. sabah 8 - 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 late night guild bulun. yemeğinizi yiyip yatın 9'da. tr saati ile 03.00 gibi kalkar oynarsınız sabah 6'ya kadar sonra da işe gidersiniz. 10 numara 9 yıldız işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 hahaha hayatımız olmadığı gerçeğine dayanarak üretilmiş bir çözüm gibi. evli barklı adamım lan ben artık tehey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Ben de evliyim ya. Dediğim olay da gırgır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Elektrik Mühendisleri Odası'nın açıklaması @Odatv Geri geçebiliriz +2'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Yabancı kaynaklarda artık bu olayın bi tasarruf sağlamadığı söyleniyordu zaten. Belki akıllanırlar ve düzeltirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Yok ya +4 falan deneseydik bi tur da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 enerjinin verimli kullanımı açısından en uygun nokta GMT+2:30`dur ve yaz saati uygulamasında da GMT+3 yerine ileri bir nokta olarak GMT+3:30 diliminin seçilmesi tasarrufu artıracaktır. Kafayı yemişler. Buçuk ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 dfsadasdfsadfasfd boşuna kalkıyoduk yani bu kadar zamandır gecenin karanlığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar