mardox Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Zaten bu sene son degil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Birileri damatın ekmeği ile oynamış. Ayıp arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 mardox said: Zaten bu sene son degil miydi? malesef değil. yargıtay iptal etmişti tek sebebi meclis genelge ile sürekli kanun koyamaz idi. sonra meclisten normal yasa gibi geçirip yasalaştırdılar, kalıcı oldu. adamler enerji tüketimini artırmak için resmen ülkenin %80'ini karanlıkta bırakıyor kışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 bu ay ilk defa fatura 70TL geldi. 50TL yi geçmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 elamhdullillah kilif da hazir..o nukleer termik dogalgaz santralleri dikilecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 işe gidiyoruz hava 2 saat sonra aciliyo. aksam eve geliyoruz 4 saat sonra raid basliyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 raid mi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Damatla dalga gectiniz ama adam gelecegi gormus, EU da kalici yaz saati uygulamasina geciyor https://www.dw.com/en/eu-to-stop-changing-the-clocks-juncker-pledges/a-45300586 Haydi wowcular gozunuz aydin :D saat farki hep 1saat olarak kalicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 "işte batıya yön veren lider" ensonhaber.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 “Onlar konuşur, damat yapar” Online anket sonucuna göre böyle birşeyi değiştirmeye karar vermek bu devirde bayağı acemice olmuş. Yılın adamı anketlerinden hiç ders çıkarmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Bir de UTC +2 olsak harika olacak. 3 çok koyuyor, 3 kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 On 08.09.2016 at 23:31, Aceace dedi ki: Yok abi... Bize müstehak. Avrupa'yla sürekli iş yapan kişilere, futbolseverlere, sabah kapkaranlık havada işe gitmek zorunda kalacak kadınlara, kışın daha da erken kalkıp buzzz gibi havada (bkz. Türkiye'nin denize kıyısı olmayan her yeri) derse gidecek çocuklara da sorsak? Ha sunu ekleyeyim. Bu karardan biyolojik saatinin olumlu etkilenmesi beklenen 12.5 milyon insan var. Olumsuz etkilenecek 72 milyon. Aaaa ama olmaz. Başka bir departmandan göz kırparak arkadaşlık kurduğu kişiyle güneş batarken bir şeyler içmek isteyenler var aramızda. O göz kırptığın kişi işe gelirken karanlıkta tecavüze uğrarsa görürüm ben seni. Tecavüzcüsüyle evlenir, sende ööyle göz kırpmaya devam edersin. Adam Türkiye'de yaşadığının farkında bile değil. On 09.09.2016 at 00:42, KillJoy dedi ki: Kafayi mi yedin arkadasim. Tecavuze baglamissin olayi. Sfssfs Take it easy On 09.09.2016 at 00:49, Fistan dedi ki: tecavuze baglamamıs yuzune yuzune vurmus acımamıs On 09.09.2016 at 01:07, KillJoy dedi ki: Ciddi misin? Adam sadece laf salatasi yapmis, sacmalamis ve sende bunu yemissin On 09.09.2016 at 01:44, Borlach dedi ki: Ace hakli On 09.09.2016 at 02:02, razzRaziel dedi ki: adam doğru söylüyor da tecavüz kısmında saçmalamış tabi On 09.09.2016 at 03:04, Aceace dedi ki: Yok lan ciddiyim. Sarıyer'de oturuyoruz. Malum Sarıyer İstanbul'un nispeten nezih yerlerinden birisi. Yaklaşık 4 ay boyunca (Ocak-Nisan) köpeğimizin hastalığından ötürü her salı Avcılar'a gitmek zorunda kaldım. Metrobüste köpekten dolayı sıkıntı çıkmasın diye ilk minibüse binecek şekilde (ilk minibüs 5.20'de geçiyor) evden çıktım. Eşim bi defa ben götüreyim dedi. Höst dedim. 4 ay boyunca sokakta bir sürü ne idüğü belirsiz tip gördüm. Sarıyer'de bu tipleri gördüysem, sallıyorum Tarlabaşı'nda, Kuştepe'de, Gülsuyu'nda yaşayanlar nelerle karşılaşır. Çok üzgünüm.... Ya yemin ederim şu ülkenin yaşanır tarafı yok. Çook üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 of killjoyun dövülesi zevzek mesajlarını okuttun yine sinirim attı. yazık çok da cesur kızmış, salıvermişler herifleri de "delil yetersizliği"nden ne eksikse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 ecem meselesi fake çıkmış. ergen itin teki etkileşim için uydurmuş meseleyi. ama saat meselesi çok büyük yanlış. artık bu sene dönülsün bu yanlıştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 fake olduğu çok belliydi, ama iste fake olabilir diyen linç yiyor 2021'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 Türkiye'de olmayacak şey değil bu tabii ki de, yazan tam "cool story bro" tarzıyla yazmış. iyi prim kasılıyor artık bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 feyk olduğuna dair itiraf / ispat var mı ben bulamaıdm. yani bir tık sevinirim bu olmadı diye de her gün benzer kaç tanesi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 (düzenlendi) Bir şeyin olmadığına dair değil de olduğuna dair kanıt aranır genelde. Ortada delil namına hiç bir şey yok. Muhtemelen takipçi kasıp satılmak için açılan bir hesap ve içinde hukuki olarak da kırk tane mantık hatası bulunduran Wattpad seviyesi bir hikaye var. Zaten benim gazetecilerle veya kimseyle isim yok sadece hashtage twit atın demesi en büyük falso. Bu bazı sosyal medyacı piclerin herhangi bir etik kaygısı yok. Çok tepki gelince hesap gizlenmiş tabi ki. https://eksisozluk.com/entry/126141060 Temmuz 26, 2021 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 Tamam hukuk gg yedi ülkede de, hukukun en temeli her zaman zayıf bu ülkede. muhalif batıcı kesim de süzme gerizekalı. Şimdi burada açıkça yazsam saçama sapan suçlamalar yerim, ama son dönemde TR'de özellikle ünlülerin de dahil olup, kimsenin bir satır iddianame bile okumadığı bir sürü olay var, twitter gazına gelip döşendikleri. aslında tam tersi gelişen olaylar, şüphelinin belki suçsuz bile çıkacağı bir sürü olay var, 2 hashtag ile cezasını kesiyorlar twitterda. şu olayı da ilk gördüğümde de kuşkulanmıştım, tabii olabilir böyle şeyler de bunun böyle yayılmasının suçlusu hiçbir şekilde sorgulamadan RT tuşuna kendi etkileşimi için de basan büyük hesaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 yukardaki olay fake olsa da trde çok rahat yaşabilecek bir olay olduğu için bence olmuş gibi farzedip 3. dünya ülkemizi ayıplayabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ovacikpirinci Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 anlatılmamışlara saydım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Abi yukardaki olay fake ya da değil. Sorun çok büyük. Sorun; bu olayı benim çok kolay bir şekilde sıradanlaştırıp kabul etmem. Her gün çıkan bu tür haberlere alışmam. Alışmamız! Toplumun iğrenç insanlardan oluşması. İnsanların iğrenç olması. Yaşadığımız coğrafyada ise bu iğrençliğin çokluğu... Neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 bu arada @Aceace @goldbären, yaz(kış) saati uygulaması geri gelsin, yoksa tecavüzler artar sav'ı da elma ile armut gibi! Oraya gelene kadar, zibilyon tane farklı neden bulunabilir tecavüzlerin artmasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar