Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 https://static.neregate.com/2016/08/neregate.com-Fall-2016-Anime-Chart-v2.jpg Natsume S5 aw yiss Haikyuu S3 Ajin S2 Bungou Stray Dogs S2 Working!! S2 Drifters sequel beklemeyenler için boş bi sezon gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Working spinoff'mus lan, ayni temali farkli anime bu durumda. Eski karakterler cameo yapsa bari. Ne var, ne yok detayli bakmadim ama Iron-Blooded Orphans, Euphonium, Stray Dogs ve Haikyuu'nun devamlari geliyor. Guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 ya karakterleri olmadan working meeeeeeh neyse yeni strike bitches var en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 bayağı silik gibi sezon, drifters hariç pek birşey gözüme çarpmadı üstünkörü bakışta. yeni working'e de belki yoklukta bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Hayda relife 2. Cour yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Wixoss'un yenisi geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Ağır olarak devamlar sezonu, böyle olduğunda genelde yeni şeyler çok iyi olmuyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 karasunoooooooooo faiiiiiiiiiiiiiiiii drifters ve nanbaka'ya bakarim bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=kNxR6nV5ngg Gazlanin, yaz sezonu bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 2016 baharından demiştim. Kono sekai no katasumi ni. https://www.youtube.com/watch?v=yoI9Yl60BqU 12 kasım :( ps The Red TurtleThe Red Turtle (French: La Tortue rouge) is a 2016 French-Belgian-Japanese animated film directed by Dutch-British animator Michaël Dudok de Wit in his feature film debut. The film is a co-production between Wild Bunch and Studio Ghibli, and tells the story of a man who tries to escape from a deserted island and battles a giant turtle. The film has no dialogue.[5] It premiered in the Un Certain Regard section at the 2016 Cannes Film Festival.[6][7] https://www.youtube.com/watch?v=R6NGMsGJGH4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Film abi bu, belirt onu da. Konusunu ac sonra da, bu konunun disinda kaliyor. Altyazi da eger Crunchyroll filan cevirmezse (bazi bazi film cevirmeye basladilar) bir seneye anca cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Ben dönem olunca ve chart da hep manga/film içerince bunları da sıkıştırıyoruz sandım. Takipteyim, inlerine girince açarım konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Yenilerden Trickster Edogawa Rampo, Drifters, Nanbaka ve Occultic;Nine'a bakarım bir. Bungo stray dog ile Trickster'in karakterler aynı tarihi kişilerden gelme. Occult ise Steins;Gate ref. i ile geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 march comes in like a lion... https://www.youtube.com/watch?v=G0hwfb3E5kU diğerlerine bakmıyorum. çünkü şu beni nasıl heyecanlandırıyor anlatamam. hem shafttan, hem de akiyukiden. hem de askerdeyken okumaktan en çok hoşlandığım mangaydı. askerlik bitti de, haberini aldığımda deli gibi sevinmiştim. en iyi olmaya net aday. koe no katachi https://www.youtube.com/watch?v=Klp3kzCM-OA film zaten de, mangası çok hoştu bunun. gözümden kaçmış ama sanırım çıkmış bu. bulamadım sitelerde. bu da sağlam dramlardan. ilkokulda dalga geçip, şakalar yaptığı (!)/ bullylediği sağır kız transfer olunca okuldan, hayatı dramatikleşen gencimizin daha sonra o kızla karşılaşmasını konu alıyor. tam böyle kız arkadaşla, eşle falan izlenmelik film. bulan paylaşırsa benle de sevinirim. kaçırdığımı geçtim, hiç görmeseydim daha iyiymiş. en azından bulamadığıma uyuzlanmazdım. udon no kuni no kiniro kemari https://www.youtube.com/watch?v=JcYEz3B0oDM açıkçası bu sezon amaama dan istediğim zevki alamadım. babanın aşırı dingil gelmesi, küçük kızın şımarık tavırları derken uyuzlandım. anne ölmüş, dramın dibine vurma olasılıkları vardır falan diyordum da, cık. fakat bunun pvsi güzel durdu. çocuk daha tatlı o gerzek kıza göre. all outsa da spor animesi diye bakarım. böyle gereksiz heyecan hoşuma gidiyor. mesela bu sezon da gayet oturup her hafta futbol animesi olan adını unuttuğum -o derece yani, cumartesileri çıkıyor ve adını da çok önemsemeden oturup izliyorum- seri gayet eğlendiriyor beni. battery e de baktım ki ikili ilişkiler falan üzerine daha çok, beyzbol bu kadar mı arka planda kalır. eşli batak falan olsaydı konu, yine pek değişmezdi. sıfır heyecan. sanırım en kötüsü ama erkek cheer takımı. çok uyuz anime ama bir şeyler yaparken izliyorum. devam serileri arasında da natsume var heyecanlandıran. favorim net 3 gatsu tüm sezon içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Koe no katachi kesin izlemelisiniz. Mangasını bitirmiş biri olarak öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 GERGE said: Ne var, ne yok detayli bakmadim ama Iron-Blooded Orphans, Euphonium, Stray Dogs ve Haikyuu'nun devamlari geliyor. Guzel. şunlar yeter zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 driftersı burda görüp ova sını izledim hoşuma gitti baya onu izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Shuumatsu no Izetta son 1 dakikaya kadar aots gidiyordu. son 1 dakikasıyla nasıl sıçıp batırılır sonrada sıvanır diye ders açıp 1 sene okutursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 seven deadly sins yeni sezon mU? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 yeni working in çok net gideri var. bölüm bitsin istemedim. aynı kafa, farklı karakterler, farklı huylar... hoş olmuş. ön yargı ile yaklaşmamanızı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Jaegerjaquez said: driftersı burda görüp ova sını izledim hoşuma gitti baya onu izlerim man gibi man ya drifters erkek işi seri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Mahou Shoujo Ikusei Keikaku ve Shuumatsu no Izetta yı izledim, ikisi de çok güzel gözüküyor ilk bölümden sardılar. (Mahou Shoujo Ikusei Keikaku konuya yeni giriş yaptı da ilk sahnesi, son sahnesi ve synopsis ten güzel olacağı belli.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Nanbaka(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Shean said: Jaegerjaquez said: driftersı burda görüp ova sını izledim hoşuma gitti baya onu izlerim man gibi man ya drifters erkek işi seri animesi ne zaman başlıcak ki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Yuri!!! On ICE en begendigim ilk bolum oldu. MAPPA kotu animasyon cikmadi onlardan daha. Yonetmen ve yazar ayni kisi, altinda da Ergo Proxy, Lupin The Third ve Michiko to Hatchin var. Ikinci yazar da (iki kisi yapmislar), Again!! yazari o adam da. Izleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar