Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Sik sik uykusuzluk ceken biri degilim ama gece uyuyamamis olmami dert etmeyip gecistirdim derken sozlukte su baslikla karsilastim: 22 ağustos 2016 gecesi yaşanan uykusuzluk Hadi o gunun uyuyamayanlari acmis olabilir diycem de hergun acilmiyo sonucta bu baslik yani neden benim uyuyamadigim gece acilmis lan ne acayip Havadandir desen Turkiye'de degilim ki yazarlarla ayni iklimden etkilenmis olayim. https://www.youtube.com/watch?v=rbBX6aEzEz8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 kek, ne boş hayatlarınız var olm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 dogru yere acilmis konu. tebriks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 arkadaslar 'turkiye'de degilim ki' ye odaklanabilir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Oha çok ilginç biraz daha anlatsana Böyle tesadüfler 100 yılda 1 olur, gerçekten ikiniz de çok özel insanlar olmalısınız ve dünyanın içinde olduğu büyük değişimin öncüleri sanırım sizlersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 valla anlatacak bisey yok, nadiren uykusuzlk cekerim ve daha once hic uykusuzluk cektigim gece toplumsal bir uykusuzluk fenomeni olarak dikkat konusu olmamisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Ben anlamadım, her hangi bir gün için "uykusuzluk günü" diye entry girilse zaten en az 20 30 kişi çıkmaz mı o gün uyuyamayan, ilginç olan ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 pazar gecesi uyuyamaman normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 yumy said: Ben anlamadım, her hangi bir gün için "uykusuzluk günü" diye entry girilse zaten en az 20 30 kişi çıkmaz mı o gün uyuyamayan, ilginç olan ne? cikar ama hergun baslik acilmiyor sonuc olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ben de uyuyamadım, iban ı kime mesaj atıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 uyuyamadığım gece ekşide başlık açıldı, hardy boys bunu da açıklasın. http://www.nowcultured.com/images/2013/10/18-goofy-south-park-characters/hardly-boys-brothers-solving-mysteries.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Sizler seçilmiş olanlarsınız. O gece uyuyan bütün insanoğlunun anüsünden içeri uzaylı yaratıklar girdi ve bedenlerini ele geçirdi. Yakında bu bedenler başkalaşım geçirip dev penislere dönüşecekler. Dünyanın kaderi sizin ellerinizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 dün gecenin bir mistik olayı daha vardı. kakazlamak. gece saat 1 gibi vatsap grubundan 'ölü kunduz mu yemişim bu nedir tuvaletten çıkamıyorum. tişörtü çıkartıp girdim allahtan ter içinde kaldım' falan gibi mesajlar atıyordum. o sırada uyanık 4 arkadaşım daha 'abi bende sıçeyrum, çok fena kakazladım, totem resmen totem bu nedir?' falan gibi mesajlar attı. sanırım mars venüse götünü mü dönmüş nedir tam o sıra herkes sıçıyordu. kind regards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Anüsünüzden içeri giren uzaylılar boşaltım sisteminizi tetiklemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ilk sayfadan taharete ulaştık tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 oha yalnız arkadaşlar taharete bağlarken south park yapımcıları da hard boys bölümündeki esrarengizliği taharete bağlamıştı ACABA?!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Vingthor said: dün gecenin bir mistik olayı daha vardı. kakazlamak. gece saat 1 gibi vatsap grubundan 'ölü kunduz mu yemişim bu nedir tuvaletten çıkamıyorum. tişörtü çıkartıp girdim allahtan ter içinde kaldım' falan gibi mesajlar atıyordum. o sırada uyanık 4 arkadaşım daha 'abi bende sıçeyrum, çok fena kakazladım, totem resmen totem bu nedir?' falan gibi mesajlar attı. sanırım mars venüse götünü mü dönmüş nedir tam o sıra herkes sıçıyordu. kind regards. ben geç etkilendim anca sabah kakazlayabildim ama uyku sorunu çekmedim şahsen zotur zotur uyudum bütün gece bi tek gece 3'te bi ara uyandım çünkü kulağımda eşşek kadar kulaklıklarla uyuyakalmışım anonagoyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Tüm dünya birbirimize taharetten bağlı mıyız, gizli şifre bu mu acaba? Bu arada southpark ve taharet demişken, dünyada taharet musluğunun yaygınlaşmasını ve gittiğim her otelde bulunmasını istesem nasıl bir yol izlemeliyim? Dünyayı ele geçirip kanun çıkarmaya kadar gidiyor planlarım, tatiller gerçekten ızdırap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Sabah unide isim vardi sabahtan halletmem gereken,bayadir uyku duzenimde boktandi zaten istisna degil ama bende uyuyamadim.yattim 1de uyandim okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 taharet ne kadar muhtesem bir kelime ya phonaesthetics olarak cellar door ingilizcede neyse, taharet de turkcede odur. sokakta yururken milletin suratina bakip "taharet" demek istiyorum. o derece iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 try kilot or külot or kırlent or kişniş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Başlık da sorun yok dun akşam bende anca 03:00 de yatabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ben köpek gibi uyudum da çevremde epey insan uyuyamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Remus said: Başlık da sorun yok dun akşam bende anca 03:00 de yatabildim. buralarda hep sorun var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 bLackcha0s said: ben köpek gibi uyudum da çevremde epey insan uyuyamamış uyuyabilenlerin IQ'su daha yüksekmiş diğerleri salak oldukları için uyuyamamışlar sözüm meclisten dışarı tabi haha mallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar