Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Bulundurmak icin de tescil gerekmesi lazim sanirim. Ama dedigim gibi, cooook nadir degilse elden almiyorlar bildigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Ben senin için söylemedim, babam müzayedecei zaten bende müzayedecilik yaptım bir zamanlar 1800 'den eski paraları almıyorduk mesela tarihi eser niteliği taşıdığı için ama bu adıma faturalı ve sertifikalı olduğu için sıkıntı çıkmaz gibi düşündüm sonuçta elimde hiç belge olmasa o zaman şüphe uyandırabilirdi. Ama yine de sen hala hapis cezası olacağını söylüyorsan bende buradan satmam. İsteyen olursa bana pm'den ulaşsın yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Arkadaşlar 1 dinar 75 TL'ye çektim, ikisini birden alan olursa ekstra indirim daha yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 nasıl bir çaresizlik, tanrım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 dinar burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 sen nerden aldın bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Cash kaçak tarihi eser ticareti yapan bir antikacıya götürüp satsana, niye uğraştınki burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 işin içindeki adam 20-30tl verir max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Haçlı şövalyeleriyle bir alakasını göremedim, başlık yanlış olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 2 tane yepyeni 1tl ile takas yaparmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 xaenin bi liralarına talibim. kargo artı elli kuruş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 ne işe yarıyo bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 haçlı oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 burger king'de geçiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 6 tane toplayinca masterskill aciliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 lord agros nickli bir adamın şövalye parası satması tam bir entry nick uyumu vakası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Sir yapanı var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 haclı parası ne ya.. tarih derlserinde hep haclıları kotu olarak anlattılar ama megerse ülkeye döviz sokuyolarmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 2 coinle body sash bile alamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Benim babam para koleksiyonu yapıyor ama tarihi dinar falan değil, darphane'nin hatıra koleksiyonlarını falan alır biriktirir. Hoşuna gider mi bu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Bende de turkce olimpiyatlari parasi var, takasa girelim istersen. Cunku bi daha sittin sene oyle bi para cikmaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 suç eşyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 yav said: Benim babam para koleksiyonu yapıyor ama tarihi dinar falan değil, darphane'nin hatıra koleksiyonlarını falan alır biriktirir. Hoşuna gider mi bu acaba Onların koleksiyonu ayrı daha önce çok fazla nümismatik müzayedesi düzenledik belli bir seri biriktiriyor mu? Ama bu çok antika birşey, eğer ortaçağ ile ilgili merakı varsa bence çok hoşuna gidecektir. Ben bunları newyorkta bi antikacıdan aldım bu arada. Edit: Bu arada alana bir tane daha frank parası hediye edicem 1400 yıllara ait. Bsn kapı çaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar