mardox Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 öncelikle bir psikiyatrist öneririm. İlaç tedavisiyle anksiyete için yüz güldürücü sonuçlar elde edilmekle birlikte, özellikle bedensel semptomların (ateş basması, çarpıntı, karın ağrısı, mide bulantısı yanması vs...) bastırılması yaşam kalitesine belirgin etki eder. İlaçtan korkmayın. Tabii ki yan etkisi olabilir ama illahi çıkacak diye bir şart yok, çıksa bile doktorunuzla iletişim içinde olursanız yan etkileri yönetilebilir. Spor en az ilaç kadar etkili başka bir tedavi yöntemi ama tek başına basit bir yürüyüş yeterli gelmeyecektir. Psikoterapiyi ilaçla beraber olarak öneririm ama mevcut şartlarda bir lüks ne yazık ki. Yeterli sayıda terapist olmadığı gibi olanların bir çoğunun da geçerli sertifikasyonu yok! Ayrıca yakın arkadaşlarla konuşmak ve dertleşmek de yabana atılmayacak bir psikoterapi imkanıdır. Bunu göz ardı etmeyin. Son olarak st. john's wort (sarı kantaron) yapılan bilimsel çalışmalarda plasebodan etkili olduğu gösterilememiştir (türkçesi etkisiz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 + St. john's wort (sarı kantaron) bazı ilaçlarla çirkin etkileşimlere giriyor, prospektüsleri okuyunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Ankastre diye okuyorum her seferinde çok çalışmaktan hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 2 saatlik sert bi idmanın verdiği endorfini hiç bi ilaç vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 anca 3 saatlik başka bi idman verir fazlasını sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ne post kastın arkadaş, sürekli duble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Ankara da kafam attığında bi absolut bitirip sızıyordum İyi geliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ne post kascam ya edit butonu çok alakasız yerde basamıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 terapi işi yalan. bişi yaptıkları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Basilleia Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Anksiyete tipine göre de değişebilir tabi ama ilaçtan ziyade terapi daha faydalı uzun vadede. Mesaj attım anlatıp uzun uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 denmiştir de, çoğu antidepresan pipi kaldırtmaz, onun harici süperdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 yok kalkıyo normal sadece boşalamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Vallaha mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 zor patlatıyon şampanyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 mart gibi gitmiştim doktora anlattım işte ufaktan 20mg prozac muadili depreks verdi 1 ay sonra gel dedi gidemedim geçen hafta gittim yine 20mg prozac verdi takılıyorum bayram öncesi bi tekrar gidicem. daha çok yoğun kaygım vardı. tek tarif edebileceğim olay düşündükçe saç diplerim yanıyordu terliyordum. düşünecek bi bok da yok gerçi hayatımda neyse fena değil şimdilik ama korkuyorum da yalnız şampanyayı geç patlatmak güzel ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 tr de yasayıp su kaygı olayını asmak cok zor gercekten ulkece delırıyoruz aynı mevzu bende de var, durup durup fallout-suriye ic savası arası senaryolar dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Kaygı 3 duble viskiye bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 masa yazdi mi? bir de maddox mu ne vardi? onlari okuyun. soyle bi baktim. Valthon (ya da Voltran emin degilim) isimli arkadas dogrusunu soylemis bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 3 bira sınırım olduğunu öğrendim anksla ilgili. 3 biradan sonra umrumda olmamaya başlıyor hiçbirşey. peki doktora gitmek tedavi görmek falan böyle geçmişine yazılan şeyler midir ilerde iş görüşmesinde oo kardeş psikolojik yardım alıyormuşsun falan demezler dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Yazmazsın? Yazarsan "Deli deli kulakları küpeli" diye dalga geçerler tüm şirket toplanıp. Bir de kötü adam kahkahası patlatır genel müdür ordan. Tekmeyle kovarlar bir de kapıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 ben niye yazayım sistemde falan kayıtlara geçiyor mu onu merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 fake isimle git, odemeni de nakit yap kardesim. takip edemesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 İş görüşmesinde sen ne verirsen onu görürler. SGK dökümünü o yüzden götürüyorsun, yoksa girer sistemden donuna kadar bakar zaten. İstersen iş görüşmesinde diploma notum 4 üzerinden 5 diyebilirsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 dasaaa said: masa yazdi mi? bir de mardox mu ne vardi? onlari okuyun. soyle bi baktim. Valthon (ya da Voltran emin degilim) isimli arkadas dogrusunu soylemis bence. Duzelteyim senin icin, Yazdim bir arka sayfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 a o sen miydin? ben bunu hic sevmem abi. madcat mi, maddog mu ne vardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar