ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 yav said: Bitki yetistirmek de iyi olabilir KIPIS ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Hshshdhshdh içiniz fesat abi. Hayat kadını tavsiye etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 biseyin yok gibi gorunuyo. rahat ol ama valthonun onerdigi tedavi yine de rahatlatabilir. bi denemek lazim acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ginaly said: Peki ya bi gün aksyietem olursa? ya bozulursa piskolojim? ufff anksiyetem olmaz inşallah. belki de vardır ne malum? var mı acaba? 200 tl varsa tukkan senin..paran yoksa zaten hic bulasma bu panik atakmis anksiyeteymis fobiymis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 bol bol spor yap spor hayatının bir parçası olsun stresten mumkun oldugunca uzak durmaya calıs, hani kacmanın yolu yok ama sen yine de uzak durmaya calıs olumsuz insanları hayatına cok alma beslenmene dikkat et, bol bol meyve ye, saglıklı beslen alkolden uzak dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 dana22 said: Valthon said: Doktor moktor uğraşmak istemiyorsan, seansına 200~ civarı verebilirsen cogzel bir kadın biliyorum şimdi herkes ezecek belki ama panik ataktir anksiyitedir güzelce değişik yöntemlerle çözebiliyor. . dus dahil mi?? 200 ne TL mi USD mi EU mu ? Duş dahildir döviz ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 "nutella yerim" said: bol bol spor yap spor hayatının bir parçası olsun stresten mumkun oldugunca uzak durmaya calıs, hani kacmanın yolu yok ama sen yine de uzak durmaya calıs olumsuz insanları hayatına cok alma beslenmene dikkat et, bol bol meyve ye, saglıklı beslen alkolden uzak dur spor çok iyi geliyo abi. Harbi rahatlatıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Cjahzjajdjaf hadi tchüs size iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 feverfeverray said: spor yapiyor musun? bir nebze iyi geliyor kisa kisa yuruyusler. ilac kullanmadim, yasim cok kucuktu ilk tani konuldugunda, doktora bir kere gitmis oldum o yuzden. om mesaj aticam bu arada. onerebilecegim doktor var. ya sen yemedin icmedin bellere sicmadinda ne ara madalya aldin. helal karsiimm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 yav said: Koşuya başla Spor yap Sari kantaron cayi Bi de seks lazim Kullanmadigin esyalari da at, yasadigin yeri ayikla Bitki yetistirmek de iyi olabilir o kesin lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 "nutella yerim" said: bol bol spor yap spor hayatının bir parçası olsun stresten mumkun oldugunca uzak durmaya calıs, hani kacmanın yolu yok ama sen yine de uzak durmaya calıs olumsuz insanları hayatına cok alma beslenmene dikkat et, bol bol meyve ye, saglıklı beslen alkolden uzak dur benim uyku sorunum vardı gece 2-3 saat falan uyuyup uyanıyordum. bu mevzuyu yaptım anam ağladı. gene uyuyamadım hertarafım ağrıyordu yorgunluktan bitmiştim ama uyuyamadım gene yatakta dönüp durdum saatlerce falan, hormonel sorun varsa ters tepebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ginaly said: yav said: Bitki yetistirmek de iyi olabilir KIPIS ;) Yok abi bildigin saksi bitkisi. KIPIS yanlis zamanda icine dalinirsa anksiyete baslatcak varsa da azdircak bisi sonucta, sorunlari halledip odulluk olarak koydum cocugu ohhpafffkuff seysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 olsun yine de u.....u önemli. edit: uğur mumcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 RamsesII said: yav said: Koşuya başla Spor yap Sari kantaron cayi Bi de seks lazim Kullanmadigin esyalari da at, yasadigin yeri ayikla Bitki yetistirmek de iyi olabilir o kesin lazım :( çok fazla sekste anksayite yapıyo sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Ofis bitkileri var, + feslegen nane kekik O bitkileri sulayip aksamina makarnaya salataya kofteye koparip serpmek falan hmhmms cokkeyfli bisi. Yemek yapmak da bu arada bunalima sinire sikintiya birebir kür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Bu sıcakta yemek yapmak neyi kürlüyor abi, stres oluyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Çözümü söylüyorum. Asosyallik. Evini istediğin gibi yap. Haftasonları evde tadilat bilmemne için koçtaşta en az 2-3 saat geçir. Bütün akşam evde pc başında oyun oyna. ayda 1 dışarda insanlarla aktivite daha fazla değil. Oturup konuşma değil ama aktivite olması lazım sinema paintball falan. Senede 3 hafta tatil. 2 haftası yaz 1 haftası kayak tatili. Öyle bi oyuna sar ki öğlen işteyken bile akşam eve gitmeyi düşün hep. Tabi bir de bu konularda sana hiç karışmayan,kendi haline bırakan kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 eve kapatırsam kendimi kafayı yerim daha önce denedim. insana bağımlıyım etrafımda derdimi anlatcak insanların olması gerekiyor içime atınca daha fena oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 madem bir sürü kişi var öm atmayıp buraya yazıyorum. panik atak konusunda tavsiye veremem, nefes kontrolünü hala beceremiyorum. ama, ofiste aydınlık bir çalışma ortamı, evinin aydınlık ve ferah olması. evinde çok eşya varsa biraz azalt, yer aç. yürüyüşler mümkünse akşamları da.. seni tatlı bir şekilde yoracak ve güzel uyutacak. anksiyetenin tam olarak tıpta tedavisi mümkün mü bilmiyorum bile, bence sadece hafifliyor ve onunla yaşamayı öğreniyorsun. en çok ne yaparken/neyi yapmadan önce sıkıntı çekiyorsun? kaynağı nedir yani bunun çözebildin mi kendi kendine? aslında bunları biriyle oturup konuşman da lazım. terapiste gitmeyeceksen de aklı selim bir tanıdıkla falan. bu arada.. terapist önerebilirim. istanbul'da mısın? edit: eve kapanma, sosyalleşmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 bu anksayite herkesde olan bişi bence bazı durumlarda çok ortaya çıkıyo azalıyo artıyo falan herkes kendine göre bi baş etme yöntemi geliştiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 evet ama çeşitleri var işte. bazılarının günlük hayatının içine ederken, bazılarının özel günlerde ediyor. falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 sdeceokuyangenç said: Çözümü söylüyorum. Asosyallik. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Abi Hajime No Ippo izleyince geçiyor. Zamanında izlemeyen insanlarda oluyor zaten anksiyete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 xunn gerçek bi erkek xunn gibi olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 kefir de içiyosundur abi sen şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar