Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 şimdi hepimizde olduğu gibi bende de şu var http://i.imgur.com/03p0K.jpg (meme değil mark işte) yalnız son zamanlarda acımaya başladı orası çözüm olarak kolumun dirsekten sonrasını komple masanın üstüne koyuyorum fakat o da pek kullanışsız lan geçmişte özel mousepad kullanmıştım bu iş için ama o da bileğimi acıtmıştı bi süre sonra çözüm önerilerini paylaşmayanın abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Ben törpülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 no pain no gain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 meme guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 silikon bilek destekli mouse pad..bir de sandalya pozisyonu ayari..bilek duz duracak ve mose pad e duz oturacak..20 30 tl birsey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Araya yatırmalık pad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mousepad cozmez abi onu, kolu masaya uzatmak bi nebze cozer, koltugu asagi indirirsen bilekteki baski azalir az biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Abi o cikinti yine sert yere basiyo memeli mousepadde. Onu onermeyin bosuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Çıkıntımi açıyor bileğinmi her ihtima lk de kolunu masaya uzatma lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 daha az oyun oyna daha çok ders çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Bileğine baskıyı azaltacaksın oturduğun sandalye/koltuğun kolçağı varsa masa ile hemen hemen aynı seviyeye getirirsen çözülür bir nebze kolunu dümdüz uzatacaksın ağırlığın bir çoğunu kolçak taşıyacak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 sert yere filan basmiyor benimkinde..yaklasik 10 kusur senedir silikon bileklikli mouse pad kullaniyorum..gunde ne kadar zaman gecirdigim malumunuz..kirmizilik bile yok soz konusu yerde.. memeli tabi temsili .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 avuç içinde çıkanına ne yapacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 çok sıkı kavramıyacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 bu konunun tek çözümü şu monitor + klavyeyi koyduktan sonra 30cm+ alan kalacak göbeğinizi dayadıktan sonra masanın gerisinde :D o zaman mecburen dirsekten itibaren tüm kolu uzatıyorsunuz masaya. ama masanın aptal saptal renkler (beyaz dahil) uğruna kimyevi boyalarla cilalarla kaplanmamış olmasına dikkat et. en iyisi anam babam usulü 80'lerin bodası fake ahşap efektli sunta kaplamalı masalar sanırım bu konuda. cünkü neden bilmiyorum ama cilalı milalı vs. öyle şekilli şukullu masalarda bilek yerine dirsek çürüo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 bööle mi http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--PGsCO-lA--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/195rb9guglxidjpg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 dana22 said: sert yere filan basmiyor benimkinde..yaklasik 10 kusur senedir silikon bileklikli mouse pad kullaniyorum..gunde ne kadar zaman gecirdigim malumunuz..kirmizilik bile yok soz konusu yerde.. memeli tabi temsili ..master race diyor koydugun dandik mouse padler yüzünden seni dışarı alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 ben L masaya geçtikten sonra düzeldi, çok feciydi. kolun hepsini masaya koyabilirsen geçer. hani mümkünse L masa kesin çözüm. bir de yumuşak mouse pad lazım tabii oppaili olmasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 masterrace in silikon memelikli pad uretmemis olmasi onlari sucu tabi.. ali express 25 dolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Saeros said: şimdi hepimizde olduğu gibi bende de şu var http://i.imgur.com/03p0K.jpg (meme değil mark işte) yalnız son zamanlarda acımaya başladı orası çözüm olarak kolumun dirsekten sonrasını komple masanın üstüne koyuyorum fakat o da pek kullanışsız lan geçmişte özel mousepad kullanmıştım bu iş için ama o da bileğimi acıtmıştı bi süre sonra çözüm önerilerini paylaşmayanın abv bepanthen sür https://bilder.apo-rot.de/shop/xxlproducts.own/P1578847.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 http://i.nextmedia.com.au/DynamicImages/Product/RazerVespulamousemat_pic.jpg + http://ozyesil.com.tr/images/data/ozyesil_pembe_vazelin.jpg ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 yumusacik pofuduk silikon seysi olan mousepad kullaniyorum yillardir, oyle bir sorun olmuyor hic. bilegim mousepad ustunde her daim, masaya direk degmiyor, dirsegim koltukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 valla dikkat edin ulnar tünel sendromu (diğer adı guyon's canal syndrome) olursunuz. türkiye'de bunu ulnar nerve entrapment ile karıştırmışlar sanırım çünkü türkçe aratınca kübital tünel diye çıkıyor her yerde lol. edit: aslında ikisi de nerve entrapment tabi ama bilekteki tunnel olarak geçen işte. ona kübital demişler çoğu yerde. neyse işte bende oldu bu sanırım ama kesin emin değilim. ilk hafta şu fotoğraftaki marklı yere (ulna kemiğinin ucu) biri çekiçle vurmuş gibi acıyordu. 2 ay olacak neredeyse. acısı falan geçti ama bileğimi anca %50'yle falan kullanıyorum. çok kullanırsam ertesi gün ağrı yapıyor. bu arada henüz doktora da gitmedim sdf. çünkü canının kıymetini bilmeyen eşsiz bir malım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 oha hiçbir zaman olmadı şundan bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 bende de olmadı lan hayatım bilgisayar başında geçiyor, napıyosunuz siz sdkfjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar